• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Üstteki 5.gün alttaki 7.gün sanki daha koyu geldi 😬 koyulaşmayı görmeden kan vermem kuzum Travmam var çok ağlıyorum öyle olunca. ellerim titriyor zor yazıyorum

Hayır canım normal ve daha önce hiç çizgi çıkrmamıştı hep bunu kullanıyorum
Umutlandırmak istemem ama var gibi görünüyor canım. Ben bir düşük brşde kimyasal yaşadım. Kimyasal da hiç koyulaşmıyordu seninki koyulaşmış birde 😍 inşallah sıkıca tutunur minnoşun 🥰

ayy valla sizin testleri gördükce seviniyorum :) Bahçecide tedavı goren arkadaslar eslerınızde sperm DNA anelizi istedilermi ?

Kızlar bugün transferin 9.gunu, 3.gun embriyosu. Idrar testi yaptım. Cok hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ama emin de değilim 😅😅😅 negatifse de üzülmedim, daha çok erken çıkması için 😄
Kuzum test bozuk sanki dağılmış çizgiler başka testin var mı 😘
Sabahki ilk idrarınla mı yaptın canım ben de bugün alıcam yarın sabah yapmayı düşünüyorum
Evet canım ilk idrar bu, Miratech öneririm bulabilirsen daha önce hiç yalancı çizgi çıkarmadı bana❤️ Senin 5.gün embriyosu değil mi çok daha net çıkar inşallah güzel haberlerini bekliyorum😍
Canım bence de senin sonuç pozitif, Allah tamamını erdirsin inşallah 😘😊
Amin kuzum Allah razı olsun 😍😘
Kizlar ben 5. Gun yapmistim cikmisti bugun 7. Gun baya koyulasti ilkinde silikti
Çok güzel koyulaşmış canım, sağlıkla ilerlesin 😊

Canım ben daha önceki tutmayan transferimde araştırma yapmıştım beni neler bekliyor diye, senin gibi adet olanlar çokmuş. Pıhtı atanlar. Bende olmadı. Adetimde de çok bir gecikme olmadı.
Negatiften sonra ne zaman adet oldunuz doktor bana çok fazla olur pıhtı şeklinde korkma na gerek yok dedi

Evet koyulaşmış 😍😍😍
:KK71::KK37:İnşallah yarın da koyulaşır kuzum
Umutlandırmak istemem ama var gibi görünüyor canım. Ben bir düşük brşde kimyasal yaşadım. Kimyasal da hiç koyulaşmıyordu seninki koyulaşmış birde 😍 inşallah sıkıca tutunur minnoşun 🥰
İnşallah canım benim :KK36:testleri önüme koydum sürekli bakıyorum, gerçek olduklarına inanamıyorum sanki 🥰

Back
X