Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ekimin 5 inde reglim başladı. 10 unda bitti. 16 sında opu yapıldı, 21 inde transferim olmuştu. İlaçlara reglimin 2. Günü başlamıştım ayın 6 ekimde.

Ekimin 5 inde reglim başladı. 10 unda bitti. 16 sında opu yapıldı, 21 inde transferim olmuştu. İlaçlara reglimin 2. Günü başlamıştım ayın 6 ekimde.
Islemlerin 16 gün sürmüş canım benim ilk denememde böyle oldu ama bu sefer donmuş embriyolarim var onu deneyecem bunun gidişatı da aynı olur mu ki

Gebelik aşısı nedir? Tutunmada işe yarıyor mu?
Ben 7 yıl evvel de yaptırdım gebelik aşısını. Şimdi kardeş içinde yaptırıyorum. Faydası olacağını düşünüyorum . Aynı klinik yine yapıyor. Benden opu işlemi günü kan alınıp bekleme transfer öncesi rahime o kan enjekte ediliyor

Tüh kaçırdım ben o zaman

Islemlerin 16 gün sürmüş canım benim ilk denememde böyle oldu ama bu sefer donmuş embriyolarim var onu deneyecem bunun gidişatı da aynı olur mu ki
Bende bu ay dondurulmuş deneyecektim ama bi sonraki aya ertelendi. Dondurulmuşlar için tedavi 2-3 hafta aralığında sürüyor diye biliyorum.

Bende bu ay dondurulmuş deneyecektim ama bi sonraki aya ertelendi. Dondurulmuşlar için tedavi 2-3 hafta aralığında sürüyor diye biliyorum.
Hakkımızda hayirlsii olsun inşallah ben burda gurbetteyim o yüzden bi an önce olsun istiyorum uçakla transferden sonra eve gececem 1 saat uçak sürer iki saatte bekletiyorlar eve geçişim 4 saati bulur sizce sıkıntı olur mu

Doğru söylüyorsun can sıkıcı bir durum seni duyunca ben de kendimi dinlemeye basladim. Acaba benim de hemen gelir mi diye
Yok yok kendini dinleme. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun de. Ben de bu ay özgür takılacağım. Sağlıklı yumurtalar gelişsin diye beslenmeme çok dikkat etmiştim. Şimdi azıcık keyif yapacağım

Transferin hemen ardından seyahat yapılmaması gerekiyor diye biliyorum. 24 saat dinlenmek gerekiyordu ama doktorunuz en doğru yönlendirmeyi yapacaktır bu konuda. Ama dikkatli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…