- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.101
Aynen dedigin gibiydi t daha da koyuydut cizgisi c den koyu ise hamile oldugu gösteriyot ovulasyonda . ama c den cok koyu olacak c silik olacak
büyük ihtimalle hamilesinizdir. bence gebelik testini yarın sabaha bırakmayın . şimdi deneyin bir taneAynen dedigin gibiydi t daha da koyuydu
Elf diye bi arkadas vardi. O yarın test yapicakilk müjdemizi @senasu1 arkadaşımızdan alacağız inşallah
Gebelik aşısı nedir? Tutunmada işe yarıyor mu?Yutma değilde vajinal almamı söyledi çok zor vajinal o yüzden yapamıyorum. Yarın gebelik aşımı yaptırmaya gidiyorum soracağım ağızdan olsun diye.....tşk ederim
Istanbul canimAminn inşallahhAdanadayım ben. Sen?
Yaa korkuyorum da birsey goremiyecem diye hem yapmak hemde yapmamak istiyorumbüyük ihtimalle hamilesinizdir. bence gebelik testini yarın sabaha bırakmayın . şimdi deneyin bir tane
Ekimin 5 inde reglim başladı. 10 unda bitti. 16 sında opu yapıldı, 21 inde transferim olmuştu. İlaçlara reglimin 2. Günü başlamıştım ayın 6 ekimde.Arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ben şu an adetin 12. Günündeyim 14. Günü randevum var ilaçlara 3. Günü başladık doktor bana cuma günü randevumun olduğu gün yani herşey normal olursa transfer günü verecem dedi kaç gün sonra yaparlar transferi sizce herşey normalse
Islemlerin 16 gün sürmüş canım benim ilk denememde böyle oldu ama bu sefer donmuş embriyolarim var onu deneyecem bunun gidişatı da aynı olur mu kiEkimin 5 inde reglim başladı. 10 unda bitti. 16 sında opu yapıldı, 21 inde transferim olmuştu. İlaçlara reglimin 2. Günü başlamıştım ayın 6 ekimde.
Ben 7 yıl evvel de yaptırdım gebelik aşısını. Şimdi kardeş içinde yaptırıyorum. Faydası olacağını düşünüyorum . Aynı klinik yine yapıyor. Benden opu işlemi günü kan alınıp bekleme transfer öncesi rahime o kan enjekte ediliyorGebelik aşısı nedir? Tutunmada işe yarıyor mu?
Yarın yapacaklarBen 7 yıl evvel de yaptırdım gebelik aşısını. Şimdi kardeş içinde yaptırıyorum. Faydası olacağını düşünüyorum . Aynı klinik yine yapıyor. Benden opu işlemi günü kan alınıp bekleme transfer öncesi rahime o kan enjekte ediliyor
Tüh kaçırdım ben o zamanBen 7 yıl evvel de yaptırdım gebelik aşısını. Şimdi kardeş içinde yaptırıyorum. Faydası olacağını düşünüyorum . Aynı klinik yine yapıyor. Benden opu işlemi günü kan alınıp bekleme transfer öncesi rahime o kan enjekte ediliyor
Bende bu ay dondurulmuş deneyecektim ama bi sonraki aya ertelendi. Dondurulmuşlar için tedavi 2-3 hafta aralığında sürüyor diye biliyorum.Islemlerin 16 gün sürmüş canım benim ilk denememde böyle oldu ama bu sefer donmuş embriyolarim var onu deneyecem bunun gidişatı da aynı olur mu ki
Hakkımızda hayirlsii olsun inşallah ben burda gurbetteyim o yüzden bi an önce olsun istiyorum uçakla transferden sonra eve gececem 1 saat uçak sürer iki saatte bekletiyorlar eve geçişim 4 saati bulur sizce sıkıntı olur muBende bu ay dondurulmuş deneyecektim ama bi sonraki aya ertelendi. Dondurulmuşlar için tedavi 2-3 hafta aralığında sürüyor diye biliyorum.
Belki senin için dondurulmuş olması daha iyi olacak olumlu düşün vardır Rabbimin bir bildiğiBende bu ay dondurulmuş deneyecektim ama bi sonraki aya ertelendi. Dondurulmuşlar için tedavi 2-3 hafta aralığında sürüyor diye biliyorum.
Yok yok kendini dinleme. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun de. Ben de bu ay özgür takılacağım. Sağlıklı yumurtalar gelişsin diye beslenmeme çok dikkat etmiştim. Şimdi azıcık keyif yapacağımDoğru söylüyorsun can sıkıcı bir durumseni duyunca ben de kendimi dinlemeye basladim. Acaba benim de hemen gelir mi diye
Transferin hemen ardından seyahat yapılmaması gerekiyor diye biliyorum. 24 saat dinlenmek gerekiyordu ama doktorunuz en doğru yönlendirmeyi yapacaktır bu konuda. Ama dikkatli olmakta fayda varHakkımızda hayirlsii olsun inşallah ben burda gurbetteyim o yüzden bi an önce olsun istiyorum uçakla transferden sonra eve gececem 1 saat uçak sürer iki saatte bekletiyorlar eve geçişim 4 saati bulur sizce sıkıntı olur mu
Ankara memorial Aygül demirol canim insallah dogru karar ve zamandirKimde karar kıldınız
Evet belkide. Aralık ayında doğum günüm var. Belki şana getirir aralık bana.Belki senin için dondurulmuş olması daha iyi olacak olumlu düşün vardır Rabbimin bir bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?