Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var daha 4 günü var az bir zaman değil benceUmut halen var sakın üzülme daha varmış gününe hem
Gerçekten mucize olmuş allah bize de yaşatsın inşallah mucizesiniAmin canım arkadasimin amh düşük eşi sper düşük beraber tüp bebeğe başladık onunda benimde emriyolarimi dondurdular transfer için adet bekliyorduk arkadaşım normal yolla gebe kaldı mucize gibi bizim de vakti ve zamanı var
Amin canımGerçekten mucize olmuş allah bize de yaşatsın inşallah mucizesini
Nerde tedavi gördün canım senGerçekten mucize olmuş allah bize de yaşatsın inşallah mucizesini
Balıkesir şehir hastanesindeNerde tedavi gördün canım sen
Bende İzmir Ege’de oldum aynı tedavi uygulanıyor neredeyse ondan merak ettimBalıkesir şehir hastanesinde
Merkezden de doktorumdan da son derece memnunum. İzmir de mi yaşıyorsunBende İzmir Ege’de oldum aynı tedavi uygulanıyor neredeyse ondan merak ettim
Normalde 3 gün embriyosuna 12 gün test günü veriyorlar Bizimki 14 güne denk geliyor acaba Çatlatma iğnesini transferin 4 günü vurdurdukları için mi iki gün daha ileri attı Bizimki yani doktoruma da güveniyorum vardır bir bildiği ama üzülmekten de kendimi alamıyorum Çok karmaşık duygular içindeyim şu anNerde tedavi gördün canım sen
Yok aydında yaşıyorum kuzenim 2 bebeğinede orda kavuştu o yüzden orayı tercih ettikMerkezden de doktorumdan da son derece memnunum. İzmir de mi yaşıyorsun
Canim dün arastirdim dedimya sana çatlatma iğnesi vurulduktundan on gün sonra test yapın diyorlar onun öncesi yapılan testler yanıltıcı olur diyorlar o yüzden ciddiye alma bu testiniNormalde 3 gün embriyosuna 12 gün test günü veriyorlar Bizimki 14 güne denk geliyor acaba Çatlatma iğnesini transferin 4 günü vurdurdukları için mi iki gün daha ileri attı Bizimki yani doktoruma da güveniyorum vardır bir bildiği ama üzülmekten de kendimi alamıyorum Çok karmaşık duygular içindeyim şu an
Çatlatmadan kaynaklı birde 3. Gün embriyosu geç oluşuyor transferden sonra 5. Güne ulaşabilmesi için bile 2 gün fazladan bekliyoruz zaten stres yapma o yüzden lütfenNormalde 3 gün embriyosuna 12 gün test günü veriyorlar Bizimki 14 güne denk geliyor acaba Çatlatma iğnesini transferin 4 günü vurdurdukları için mi iki gün daha ileri attı Bizimki yani doktoruma da güveniyorum vardır bir bildiği ama üzülmekten de kendimi alamıyorum Çok karmaşık duygular içindeyim şu an
İnşallah dediğin gibidir canım beklemekten başka çare yokCanim dün arastirdim dedimya sana çatlatma iğnesi vurulduktundan on gün sonra test yapın diyorlar onun öncesi yapılan testler yanıltıcı olur diyorlar o yüzden ciddiye alma bu testini
İnşallah öyledir canımÇatlatmadan kaynaklı birde 3. Gün embriyosu geç oluşuyor transferden sonra 5. Güne ulaşabilmesi için bile 2 gün fazladan bekliyoruz zaten stres yapma o yüzden lütfen
İnşallah sana da, uğurlu gelirYok aydında yaşıyorum kuzenim 2 bebeğinede orda kavuştu o yüzden orayı tercih ettik
Bskalım yarın koyulaşma olmazsa anlarızCanim dün arastirdim dedimya sana çatlatma iğnesi vurulduktundan on gün sonra test yapın diyorlar onun öncesi yapılan testler yanıltıcı olur diyorlar o yüzden ciddiye alma bu testini
Amin hepimize uğurlu gelsin inşallah burda okudum birinin 10. Gün kanda negatif gelmiş 11. Gün 17 ile öğrenmiş yine birinin 10. Gün negatif 12. Gün 93 çıkmış umudunu kaybetme aslaİnşallah sana da, uğurlu gelir
Ben de transfere kadar progestan 50 mg kalçadan yaptırdım 3 günde 1 ama transfer sonrası 25 mg lık olanı her gün göbekten yaparsan daha iyi daha etkili olur dedi doktor ben de ona döndüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsünBenim de şişlik var kasıklarımda da değil karın boşluğumda sanki taş gibi özellikle akşamları. Ben 3 günde bir progestan iğne kullanıyorum. Progestan fitil günde 3 kere bir de kan sulandırıcı hap ve göbekten iğne kullanıyorum. Daha da tutunmazsa yuh dicem
Saol canımAmin hepimize uğurlu gelsin inşallah burda okudum birinin 10. Gün kanda negatif gelmiş 11. Gün 17 ile öğrenmiş yine birinin 10. Gün negatif 12. Gün 93 çıkmış umudunu kaybetme asla
Benimde arkadaşın öle olmuştu benim 9.gün 17 çıkmıştı onunda 9.gündü 0.1 çıkmıştı çok ağladı bende üzülmüştüm benimkide yüksek bi değer değildi çünkü 12.gün tekrar verdik onunki 80 çıktı benimki 50 yani herkesinki bi anda çıkmıyor asla umudunu kaybetmeAmin hepimize uğurlu gelsin inşallah burda okudum birinin 10. Gün kanda negatif gelmiş 11. Gün 17 ile öğrenmiş yine birinin 10. Gün negatif 12. Gün 93 çıkmış umudunu kaybetme asla