Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme cnm Allah'tan ümit kesilmez test gününe daha var hem belki sonradan geliyordur yavaş ilerliyor olabilir test gününe kadar bekle3. Gün taze transfer 10.gün beta hCG değeri 7,34 çıktı. Bu kesin hala ovitrelle etkisi. Eğer tutunmuş olsaydı daha yüksek çıkardı di mi hanımlar.? Sanırım benim için herşey bitti
Beklicem ilaçlara devam ediyorum ama çok düştü modum. Off neden yaaaaÜzülme cnm Allah'tan ümit kesilmez test gününe daha var hem belki sonradan geliyordur yavaş ilerliyor olabilir test gününe kadar bekle
Sakın üzülme hem bilemeyiz bizim için hayırlı olanı test gününe ne kadar varBeklicem ilaçlara devam ediyorum ama çok düştü modum. Off neden yaaaa
Orası öyle en güzelini Rabbim bilir. Ayın 20 si test günüm ama transfer üzerinden 10 gün geçti yerleşseydi biraz da olsa oynardı beta değeri. Hayırlısı ne diyeyim çok üzgünümSakın üzülme hem bilemeyiz bizim için hayırlı olanı test gününe ne kadar var
Teşekkürler desteğin için....Sakın üzülme hem bilemeyiz bizim için hayırlı olanı test gününe ne kadar var
Üzülme daha test günümüze var sen bol bol dua et kendine dikkat et modunuda düşürme sakınTeşekkürler desteğin için....
Evet var biliyorum ama bu değerin negatif olduğunun da farkındayım. Senin testler hala silik miÜzülme daha test günümüze var sen bol bol dua et kendine dikkat et modunuda düşürme sakın
Bak benim 7 değerle böyle çıkıyoÜzülme daha test günümüze var sen bol bol dua et kendine dikkat et modunuda düşürme sakın
Benim ignemin ucu oksabardan çokta kalın dik aciyla yap yavaşça derin nefes al öyle yaparsan morarmazda deformede olmaz benim kaçıncı ignem artık hiç morlukta yok açıda yok vuruş şekline dikkat etAynen. Dün kan sulandırıcı bitmişti merkezi aradım yeniden al ona devam edilecek dediler. Bi de mosmor yaptı göbeğimi o iğneler
Benim hala silik devam diyor kan gününü bekliyorum sende testlerde koyulaşmayı takip et bence moralini bozma umutlu olalımBak benim 7 değerle böyle çıkıyo
Hayır sakın öyle düşünme sen catlatma iğnesinin etkisi var şuan senin. 22 de belli olacak degil mi 22 de yaptir şuan bilemezsin zaten güvenilir sonuç olmayacağı için öyle diyor dün araştırınca da okudum baya iğneden on gün sonra tahlil istiyorlar3. Gün taze transfer 10.gün beta hCG değeri 7,34 çıktı. Bu kesin hala ovitrelle etkisi. Eğer tutunmuş olsaydı daha yüksek çıkardı di mi hanımlar.? Sanırım benim için herşey bitti
İnşallah dediğiniz gibidir ama modum düştü elimde değilHayır sakın öyle düşünme sen catlatma iğnesinin etkisi var şuan senin. 22 de belli olacak degil mi 22 de yaptir şuan bilemezsin zaten güvenilir sonuç olmayacağı için öyle diyor dün araştırınca da okudum baya iğneden on gün sonra tahlil istiyorlar
Yazarım canim burdan yarın gece nasıl olacak günler geçmiyor ama içimde bir umutsuzluk varİnşallah canım hepimiz inşallah. Zaman gerçekten geçmiyor. Psylaşalım gelişmeleri
pozitif çıkarsa bebeğini üzmüş olacaksın stres yapma sakın 11. Günde 17 çıkan vardıİnşallah dediğiniz gibidir ama modum düştü elimde değil
İşte o umutsuzluk hep var ama umut da bir köşede... Hayırlısı olsun hakkımızdaYazarım canim burdan yarın gece nasıl olacak günler geçmiyor ama içimde bir umutsuzluk var
İnan test falan yapmadım ama benimde hissiyatlarim kendim için tutmadı diye yada kullandığımız bu ilaçlar bizi bu kadar etkiliyor bilmiyorum ruh halim değişken ama senin ki erken oldu testin ilk tranferimde bunu çok iyi anladım doktor hangi gün diyorsa o gün testi yapmak en iyisi tutacağı varsa son günlerde biz moralimizi bozup olmamasını sağlıyoruz 12 gün test yapıp tutmayip 15 gün tutan duydum ben o yüzden moralimizi yüksek tutalimİnşallah dediğiniz gibidir ama modum düştü elimde değil
Amin canım umut olmasa hayata nasıl tutunuruz zaten ama rabbim büyük olmuyorsada vardır bir bildigi bizim goremedigimiz birşey rabbim ol derse olur Meryem anamız erkeksiz hamile kalmış bu da rabbimin bizler için verdiği bir mucizesiİşte o umutsuzluk hep var ama umut da bir köşede... Hayırlısı olsun hakkımızda
Benim de Test yapmak yoktu aklımda ama iğnelerim bitmişti onları yazdırmaya gittiğimde Hadi bir de yaptırayım dedim Keşke yaptırmasaydım ama dediğin gibi yapacak bir şey yok Rabbim ol derse olacak bizim Elimizden geleni üstümüze düşeni yapıyoruz fazlasıyla zaten Hayırlısı hakkımızda ne diyeyimİnan test falan yapmadım ama benimde hissiyatlarim kendim için tutmadı diye yada kullandığımız bu ilaçlar bizi bu kadar etkiliyor bilmiyorum ruh halim değişken ama senin ki erken oldu testin ilk tranferimde bunu çok iyi anladım doktor hangi gün diyorsa o gün testi yapmak en iyisi tutacağı varsa son günlerde biz moralimizi bozup olmamasını sağlıyoruz 12 gün test yapıp tutmayip 15 gün tutan duydum ben o yüzden moralimizi yüksek tutalim
Umut halen var sakın üzülme daha varmış gününe hemBenim de Test yapmak yoktu aklımda ama iğnelerim bitmişti onları yazdırmaya gittiğimde Hadi bir de yaptırayım dedim Keşke yaptırmasaydım ama dediğin gibi yapacak bir şey yok Rabbim ol derse olacak bizim Elimizden geleni üstümüze düşeni yapıyoruz fazlasıyla zaten Hayırlısı hakkımızda ne diyeyim
Amin canım arkadasimin amh düşük eşi sper düşük beraber tüp bebeğe başladık onunda benimde emriyolarimi dondurdular transfer için adet bekliyorduk arkadaşım normal yolla gebe kaldı mucize gibi bizim de vakti ve zamanı varBenim de Test yapmak yoktu aklımda ama iğnelerim bitmişti onları yazdırmaya gittiğimde Hadi bir de yaptırayım dedim Keşke yaptırmasaydım ama dediğin gibi yapacak bir şey yok Rabbim ol derse olacak bizim Elimizden geleni üstümüze düşeni yapıyoruz fazlasıyla zaten Hayırlısı hakkımızda ne diyeyim