- Konu Sahibi pembiss123
- #2.141
Yaa kızlar çok heyecanlı sözden yarın güzel haberler bekliyoruz alın gelin bebisleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kızlar çok heyecanlı sözden yarın güzel haberler bekliyoruz alın gelin bebisleri
Evt canim bakiyorum okuyorum mesajlari arada girip adet olmayi bekliyorum hafif hafif agrim var olacam gibi bakalim opudan sonraki 9.gunumOh buldum seni ne aşamadasın? Yoktun buralarda? 5 embriyon vardı 5. Gün öyle hatırlıyorum
Evt gordum bende sasirdim evli oldugunu bile bilmiyordum kidaha kucuk duruyorduEbru hanımın yanında asistanı ceren var ya, onun da dün yumurtalarını toplamışlar. O da tüp bebek yolcusu ☺
Canım benim adetin 17. Günü yapıldı transferArkadaşlar bana bilgi verirmisiniz adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ben şu an adetin 12. Günündeyim 14. Günü randevum var ilaçlara 3. Günü başladık doktor bana cuma günü randevumun olduğu gün yani herşey normal olursa transfer günü verecem dedi kaç gün sonra yaparlar transferi sizce herşey normalse
Bende yaptrdim ilk bi kac dk yanma yapiyor hemen geciyirKızlar ben ilk kez kan sulandirici iğne vuruldum. İğne ucu acıtmadı ama sıvıyı verirken acayip canım yandı. 5 dakka falan çok acıdı. Ben mi yapamadım iğneyi ne dersiniz
Malesef kan sulandırıcı iğne yakıyor canım sende yanlış yokKızlar ben ilk kez kan sulandirici iğne vuruldum. İğne ucu acıtmadı ama sıvıyı verirken acayip canım yandı. 5 dakka falan çok acıdı. Ben mi yapamadım iğneyi ne dersiniz
Hadi ya bende ben beceremedim bi iğne bu kadar yakamaz diye düşünmüştüm aylarca nasıl cekicez bu iğneleri bilmiyorum Allah sabır ve bebis versin bize kızlar, bebisler için her şeyi yapıyoruzMalesef kan sulandırıcı iğne yakıyor canım sende yanlış yok
O zaman büyük ihtimal pazartesiye gün verebilirler çok sağol canım teşekkür ederim Allah hepinizin gönlüne göre hayirlisindan versin inşallah ❤Canım benim adetin 17. Günü yapıldı transfer
Canım igneyi yapmadan önce buz koy soğusun tenin igneyi yap. Sonra igneyi çekince yine buz koy bir nebze faydası oluyorHadi ya bende ben beceremedim bi iğne bu kadar yakamaz diye düşünmüştüm aylarca nasıl cekicez bu iğneleri bilmiyorum Allah sabır ve bebis versin bize kızlar, bebisler için her şeyi yapıyoruz
Çok sag ol bilgi için canım. Öyle yapayım baya acı cekicem yoksaCanım igneyi yapmadan önce buz koy soğusun tenin igneyi yap. Sonra igneyi çekince yine buz koy bir nebze faydası oluyor
Bugün yarin olursun inşaallahEvt canim bakiyorum okuyorum mesajlari arada girip adet olmayi bekliyorum hafif hafif agrim var olacam gibi bakalim opudan sonraki 9.gunum
Kac tane kan sulandirici verdi sana doktorÇok sag ol bilgi için canım. Öyle yapayım baya acı cekicem yoksa
Rica ederim canım. Gebelik olursa 3 ay devamÇok sag ol bilgi için canım. Öyle yapayım baya acı cekicem yoksa
Sadece midemde ve bağırsaklarımda gaz var sanırım kuzum ya şiş gibi ama gaz oluyormuş buradan arkadaşlar söyledi, inşallah çabucak atarım baya rahatsız ediyorCanım hayırlı olsun, ben ohss geçirdim. Karnım davul gibi olmuştu, sanki 6 aylık hamile gibi. Ne yatabikdim ne oturabildim. En önemlisi de akcigerimde baski hissettim, nefes almak çok güç olmuştu. Var mı belirtiler sende
inşallah gelişimleri de güzel olur canım endişeliyimOhh şahaneee
Bana çok iyi geldi kuzu zaten uyuyamıyordum şimdi bi yatıyorum misssAğızdan alırsan çok uyku yapıyormuş. Belki alternatif başka bişey verir sana
Oh günler de çabucak geçiyor deseneSadece midemde ve bağırsaklarımda gaz var sanırım kuzum ya şiş gibi ama gaz oluyormuş buradan arkadaşlar söyledi, inşallah çabucak atarım baya rahatsız ediyor
Bu arada bebişleri almışsın, Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olup tutunsunlar inşallah
inşallah gelişimleri de güzel olur canım endişeliyim
Bana çok iyi geldi kuzu zaten uyuyamıyordum şimdi bi yatıyorum misss
O gazlar şişkinlikler 1 2 günde geçiyor kuzum azcık sık dişini. Üstünden azcık da zaman geçince hiç yaşamamışa dönüyosun unutuyosun. Transferi ne zaman yapacak doktorun?Sadece midemde ve bağırsaklarımda gaz var sanırım kuzum ya şiş gibi ama gaz oluyormuş buradan arkadaşlar söyledi, inşallah çabucak atarım baya rahatsız ediyor
Bu arada bebişleri almışsın, Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olup tutunsunlar inşallah
inşallah gelişimleri de güzel olur canım endişeliyim
Bana çok iyi geldi kuzu zaten uyuyamıyordum şimdi bi yatıyorum misss
Aynen bekliyorum bakalim senin yumurtalardan haber varmiBugün yarin olursun inşaallah
Sorma kuzu ya baksana bir gün kaldıOh günler de çabucak geçiyor desene
İnşallah geçer kuzum ben ohss oldum sanmıştım ama çok şükür sizler söyleyince böyle rahatlıyorumO gazlar şişkinlikler 1 2 günde geçiyor kuzum azcık sık dişini. Üstünden azcık da zaman geçince hiç yaşamamışa dönüyosun unutuyosun. Transferi ne zaman yapacak doktorun?
O konular hassas konular ya. Bazen ben de acaba doktora şöyle dese miydim diyorum sonra yokyok hiçbişeyine karışmiyim o ne derse öyle olsun diyorum.Sorma kuzu ya baksana bir gün kaldı
İnşallah geçer kuzum ben ohss oldum sanmıştım ama çok şükür sizler söyleyince böyle rahatlıyorum
Transferi cuma 3.gün embriyosu en parlak en sıyrılanı koyarız dedi ama hala kararsızım, 5.güne gidelim diye ısrar edersem bir şeyler yolunda gitmeyecekmiş gibi geliyor, bir yandan da 5 daha iyi diye okuyorum ama doktoru dinleyeceğim sanırım tutacaksa tutar heralde yaa