• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ben şu an adetin 12. Günündeyim 14. Günü randevum var ilaçlara 3. Günü başladık doktor bana cuma günü randevumun olduğu gün yani herşey normal olursa transfer günü verecem dedi kaç gün sonra yaparlar transferi sizce herşey normalse
Canım benim adetin 17. Günü yapıldı transfer

Kızlar ben ilk kez kan sulandirici iğne vuruldum. İğne ucu acıtmadı ama sıvıyı verirken acayip canım yandı. 5 dakka falan çok acıdı. Ben mi yapamadım iğneyi ne dersiniz 😅
Malesef kan sulandırıcı iğne yakıyor canım sende yanlış yok 😁

Hadi ya 😬 bende ben beceremedim bi iğne bu kadar yakamaz diye düşünmüştüm 😔 aylarca nasıl cekicez bu iğneleri bilmiyorum 🤷 Allah sabır ve bebis versin bize kızlar, bebisler için her şeyi yapıyoruz 😄😄
Canım igneyi yapmadan önce buz koy soğusun tenin igneyi yap. Sonra igneyi çekince yine buz koy bir nebze faydası oluyor 👍

Canım hayırlı olsun, ben ohss geçirdim. Karnım davul gibi olmuştu, sanki 6 aylık hamile gibi. Ne yatabikdim ne oturabildim. En önemlisi de akcigerimde baski hissettim, nefes almak çok güç olmuştu. Var mı belirtiler sende
Sadece midemde ve bağırsaklarımda gaz var sanırım kuzum ya şiş gibi ama gaz oluyormuş buradan arkadaşlar söyledi, inşallah çabucak atarım baya rahatsız ediyor 😬
Bu arada bebişleri almışsın, Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olup tutunsunlar inşallah 😍🥰🥰
😘😘 inşallah gelişimleri de güzel olur canım endişeliyim 😬
Ağızdan alırsan çok uyku yapıyormuş. Belki alternatif başka bişey verir sana
Bana çok iyi geldi kuzu zaten uyuyamıyordum şimdi bi yatıyorum misss :KK70: :KK70:

Sadece midemde ve bağırsaklarımda gaz var sanırım kuzum ya şiş gibi ama gaz oluyormuş buradan arkadaşlar söyledi, inşallah çabucak atarım baya rahatsız ediyor 😬
Bu arada bebişleri almışsın, Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olup tutunsunlar inşallah 😍🥰🥰

Bana çok iyi geldi kuzu zaten uyuyamıyordum şimdi bi yatıyorum misss :KK70: :KK70:
Oh günler de çabucak geçiyor desene 😁

O gazlar şişkinlikler 1 2 günde geçiyor kuzum azcık sık dişini. Üstünden azcık da zaman geçince hiç yaşamamışa dönüyosun unutuyosun. Transferi ne zaman yapacak doktorun?

Oh günler de çabucak geçiyor desene 😁
Sorma kuzu ya baksana bir gün kaldı :skandal: :skandal: :skandal:
O gazlar şişkinlikler 1 2 günde geçiyor kuzum azcık sık dişini. Üstünden azcık da zaman geçince hiç yaşamamışa dönüyosun unutuyosun. Transferi ne zaman yapacak doktorun?
İnşallah geçer kuzum ben ohss oldum sanmıştım ama çok şükür sizler söyleyince böyle rahatlıyorum 😘🥰
Transferi cuma 3.gün embriyosu en parlak en sıyrılanı koyarız dedi ama hala kararsızım, 5.güne gidelim diye ısrar edersem bir şeyler yolunda gitmeyecekmiş gibi geliyor, bir yandan da 5 daha iyi diye okuyorum 🙄 ama doktoru dinleyeceğim sanırım tutacaksa tutar heralde yaa 😬

Sorma kuzu ya baksana bir gün kaldı :skandal: :skandal: :skandal:

İnşallah geçer kuzum ben ohss oldum sanmıştım ama çok şükür sizler söyleyince böyle rahatlıyorum 😘🥰
Transferi cuma 3.gün embriyosu en parlak en sıyrılanı koyarız dedi ama hala kararsızım, 5.güne gidelim diye ısrar edersem bir şeyler yolunda gitmeyecekmiş gibi geliyor, bir yandan da 5 daha iyi diye okuyorum 🙄 ama doktoru dinleyeceğim sanırım tutacaksa tutar heralde yaa 😬
O konular hassas konular ya. Bazen ben de acaba doktora şöyle dese miydim diyorum sonra yokyok hiçbişeyine karışmiyim o ne derse öyle olsun diyorum.
ben de sonuç olarak hiç müdahale etmeden ne derse tamam dedim canım.
3te de 5te de tutan da var tutmayan da..
Senin için en hayırlısını diliyorum kuzucum🙏🏻🙏🏻

Back