- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.081
hadi gözün aydınnn canım pozitif haberini almak da nasip olsunKızlar bebisleri aldım, şimdi odada uzanıyorum, çok kolay bi işlendi. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi gözün aydınnn canım pozitif haberini almak da nasip olsunKızlar bebisleri aldım, şimdi odada uzanıyorum, çok kolay bi işlendi. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Yaptır bence canım giden 350 tl olsunÇok çok sag olun kızlar şimdi hemşire söyledi takviye edici gida içeren serum varmış, zeytinyağı soya vb içerik varmış. Siz hiç duydunuz mu yaptırayım mi serumu, 350 TL serum
canım benimde ilk tedavim doktor bana çift koyacağız dedi sorduğumdaBenim daha ilk olacak inşallah bebişlerin seninle kalır
Kimde karar kıldınızYa kizlar bu analık nasil bir duygu dun ağladım bir daha asla anne olamayacağım diye..akşamına doktor araştırırken buldum kendimi bugun de dun negatif aldigimi unuttum yeni tedavi icn heyecandan ölucem
Doktora instagramdan mesaj atmıştım cevap vermiş az once daha bi heyecan bastı.
Valla Ekim grubu 5 te gördü benide heyecan sarmıştı bende görürmuym diye. Zaten normalde çarşamba test gunum. Pazartesi yapsam az çok çıkar herhalde kana gitmeden küçük bir hazırlık olurDaha p.tesi 8.gün. sen kaçıncı gün yapicaktin testi de iğne fren yapti
ilk müjdemizi senasu1 arkadaşımızdan alacağız inşallahHadi ilk müjdeyi senden alalım inşaallah canım
Ben bile burdan heyecanlıyım sizler için vallahi güzel dualarla enerjilerle yerleşsin minik yavrular
hazırım ama çokkkkkkkkkkk heyecanlıyım . sabah 10,30 da birde erken erken işimi bitirip gelicem inş.
Yutma değilde vajinal almamı söyledi çok zor vajinal o yüzden yapamıyorum. Yarın gebelik aşımı yaptırmaya gidiyorum soracağım ağızdan olsun diye.....tşk ederimIğnesi var evet ama yağ bazlı olduğu için çok can yakıyor. Yani vurulurken o kadar değil ama 3 gün üstüne zor oturuyosun. Morarık gibi ağrısı oluyor. Bide dozu daha fazla galiba. hamileyken kanamam olduğunda vurmuşlardı. Hapla, vajinal yoldan kullanılanı aynı ilaç. Onu yutadabiliyorsun vajinadan da kullanabiliyorsun canım.
amin birtanem. bana da güzel enerji veriyorsunuz Allah razı olsun sizlerdenBen bile burdan heyecanlıyım sizler için vallahi güzel dualarla enerjilerle yerleşsin minik yavrular
İğne çok agrilimi da fitil tercih ettinizBende progestron fitil olarak kullandim canim sonradan progestron ignede oldum inan ki fitil daha iyi
İkisininde doktorum tercih etti canım ben dış gebelik. Geçirdim ama teşhis konmadan önce kanamam oldu normalde fitil kullanıyordum günde 3 tNe sonra bunu günde 6 taneye çıkardık ama progestron değerim dusuk olunca birde iğne eklendi. Igne vurulurken ağrılı değil ama sonrası ağrılı o yuzden fitil kullan. Birde ağızdan alırsan yan etkileri çok oluyor o yüzden fitil olarak alman daha iyiİğne çok agrilimi da fitil tercih ettiniz
progesteronu herkese veriyorlar mı?İkisininde doktorum tercih etti canım ben dış gebelik. Geçirdim ama teşhis konmadan önce kanamam oldu normalde fitil kullanıyordum günde 3 tNe sonra bunu günde 6 taneye çıkardık ama progestron değerim dusuk olunca birde iğne eklendi. Igne vurulurken ağrılı değil ama sonrası ağrılı o yuzden fitil kullan. Birde ağızdan alırsan yan etkileri çok oluyor o yüzden fitil olarak alman daha iyi
Bana da burası ilaç gibi geldi. Hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz. Kader birliği ediyoruzHem de nasil iyi ki yanimdasiniz. Cunku ben de bu laflar yuzunden cekirdek aile disinda kimseye soylemedim, olursa da arkadaslarin soyledigi gibi uzun sure soylememek lazim gercekten
Çıkar herhalde. P.tesi yap madem bizi de hazırlaValla Ekim grubu 5 te gördü benide heyecan sarmıştı bende görürmuym diye. Zaten normalde çarşamba test gunum. Pazartesi yapsam az çok çıkar herhalde kana gitmeden küçük bir hazırlık olur
Inşaallah canım heyecanla bekliyoruz ☺ilk müjdemizi senasu1 arkadaşımızdan alacağız inşallah
Ağızdan alırsan çok uyku yapıyormuş. Belki alternatif başka bişey verir sanaYutma değilde vajinal almamı söyledi çok zor vajinal o yüzden yapamıyorum. Yarın gebelik aşımı yaptırmaya gidiyorum soracağım ağızdan olsun diye.....tşk ederim
Veriliyor diye biliyorum canım. Transferden 3 4 gün önce başlanıyor.progesteronu herkese veriyorlar mı?