• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hakkımızda hayirlsii olsun inşallah ben burda gurbetteyim o yüzden bi an önce olsun istiyorum uçakla transferden sonra eve gececem 1 saat uçak sürer iki saatte bekletiyorlar eve geçişim 4 saati bulur sizce sıkıntı olur mu
Transfer günü yola çıkma canim o gün dinlen. Hayırlısı olsun 🙏🏻 💕

Insallah hayırlı evlatların olur sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah 🤲
Amin hepimize inşallah🙏🏻🙏🏻 Sizin içinde en hayırlı en güzeli olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım en güzel en kısa zamanda🥰🙏🏻

Genelde sehir disindan gelenleri 2 saat yatiriyorlar hastanede sonrasinda yolculuk sikinti olmazmis ama yine doktora sormak lazim
Ben onu cuma transfer gününü öğreneceğim zaman sorayim ona göre işlem yaparlar herhalde geçen sefer çok kötü olmustum ilk denememde istifra edince beni servise aldılar dinlendirdiler 4 saat falan uzandım öyle sonra kalktım çıktım

Yok yok kendini dinleme. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun de. Ben de bu ay özgür takılacağım. Sağlıklı yumurtalar gelişsin diye beslenmeme çok dikkat etmiştim. Şimdi azıcık keyif yapacağım 🤪🤣
Kendini ne güzel motive edebiliyorsun. Bu çok güzel bir özellik. Insan kendi yarasına kendi merhem olmalı önce. Takdir ettim seni 😎

kızlar siz gebelik testinizi nerde yaptırıyorsunuz. malum masraflar çok olunca en uygun yeri tercih etmemiz gerekiyor
Canım bana merkez gel, testi burda yapicaksin dedi. Bende orda yaptırmak istiyordum, sonuca göre detayları doktorla hemen konusayım diye 😊 ama ekstra bu testler için para isteyecekler mi bilmiyorum 🤷

hadi gözün aydınnn canım pozitif haberini almak da nasip olsun
Amin canim inşallah 🤲 hepimiz güzel haber alalım. Burda bazı arkadaşların transferi aralıga kaldı. Kimse üzülmesin, bende ağustosta özel kligine geçtim, neden bu türlü transfer olmuyor diye çok üzülmüştüm. Ama geçmişe bakınca boşuna uzulmusum diyorum, hiç üzülmeyin, bir ayda hızlıca geçer ve hayırlı zamanda gelir bebişleriniz 🤲😊😊

Back