- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.121
Transfer günü yola çıkma canim o gün dinlen. Hayırlısı olsunHakkımızda hayirlsii olsun inşallah ben burda gurbetteyim o yüzden bi an önce olsun istiyorum uçakla transferden sonra eve gececem 1 saat uçak sürer iki saatte bekletiyorlar eve geçişim 4 saati bulur sizce sıkıntı olur mu
Insallah hayırlı evlatların olur sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallahEvet belkide. Aralık ayında doğum günüm var. Belki şana getirir aralık bana.
Bendim canimBahçeci ebru hanımın hastası kimdi arkadaşlar unuttumbana kendini hatırlatır mısın?
Amin inşallah sağol canım çok teşekkür ederimTransfer günü yola çıkma canim o gün dinlen. Hayırlısı olsun
Amin hepimize inşallahInsallah hayırlı evlatların olur sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese nasıp etsin inşallah❤
Genelde sehir disindan gelenleri 2 saat yatiriyorlar hastanede sonrasinda yolculuk sikinti olmazmis ama yine doktora sormak lazimAmin inşallah sağol canım çok teşekkür ederim❤ ama mecburluk var biraz çünkü burda daha çok stres yaşıyorum moral çok önemli degilmi
Ben onu cuma transfer gününü öğreneceğim zaman sorayim ona göre işlem yaparlar herhalde geçen sefer çok kötü olmustum ilk denememde istifra edince beni servise aldılar dinlendirdiler 4 saat falan uzandım öyle sonra kalktım çıktımGenelde sehir disindan gelenleri 2 saat yatiriyorlar hastanede sonrasinda yolculuk sikinti olmazmis ama yine doktora sormak lazim
Kendini ne güzel motive edebiliyorsun. Bu çok güzel bir özellik. Insan kendi yarasına kendi merhem olmalı önce. Takdir ettim seniYok yok kendini dinleme. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun de. Ben de bu ay özgür takılacağım. Sağlıklı yumurtalar gelişsin diye beslenmeme çok dikkat etmiştim. Şimdi azıcık keyif yapacağım
Oh buldum seniBendim canim
Ebru hanımın yanında asistanı ceren var ya, onun da dün yumurtalarını toplamışlar. O da tüp bebek yolcusu ☺Bendim canim
Ben hazırım canım
Morale cok cok inaniyorum ben cevrende hep guzel seyler soyleyenlerle birlikte ol ihtimal dahi soylemeyen ben cok inandim tutunacaklar emin ol
Evet bu sefer enerjimi yüksek tutup, hep pozitif olucamBen enerjiye çok inanırım. Hep böyle pozitif kal canım
Ayy aslında bende erkenden yapmak istiyorum bakalım eşim ne dicekO zamn 10.gun çıkar14e kadar beklemek biraz zor olabilir canım. Allah sabır versin
Ayy cok sag ol canımYaaaa hadi hayırlı olsunnn.. bebişlere iyi bak annesiii
Canım bana merkez gel, testi burda yapicaksin dedi. Bende orda yaptırmak istiyordum, sonuca göre detayları doktorla hemen konusayım diyekızlar siz gebelik testinizi nerde yaptırıyorsunuz. malum masraflar çok olunca en uygun yeri tercih etmemiz gerekiyor
Soyanın faydasını duymuştum. Yaptır gitsin. Extra takviyeden zarar gelmez
Inşaallah ben de bu moddayımEvet bu sefer enerjimi yüksek tutup, hep pozitif olucamhepimiz pozitif ol pozitifleri alıcaz kızlar
Amin canim inşallahhadi gözün aydınnn canım pozitif haberini almak da nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?