Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kimde karar kıldınız

Yutma değilde vajinal almamı söyledi çok zor vajinal o yüzden yapamıyorum. Yarın gebelik aşımı yaptırmaya gidiyorum soracağım ağızdan olsun diye.....tşk ederim

İğne çok agrilimi da fitil tercih ettiniz
İkisininde doktorum tercih etti canım ben dış gebelik. Geçirdim ama teşhis konmadan önce kanamam oldu normalde fitil kullanıyordum günde 3 tNe sonra bunu günde 6 taneye çıkardık ama progestron değerim dusuk olunca birde iğne eklendi. Igne vurulurken ağrılı değil ama sonrası ağrılı o yuzden fitil kullan. Birde ağızdan alırsan yan etkileri çok oluyor o yüzden fitil olarak alman daha iyi

progesteronu herkese veriyorlar mı?

Hem de nasil iyi ki yanimdasiniz. Cunku ben de bu laflar yuzunden cekirdek aile disinda kimseye soylemedim, olursa da arkadaslarin soyledigi gibi uzun sure soylememek lazim gercekten
Bana da burası ilaç gibi geldi. Hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz. Kader birliği ediyoruz

Arkadaşlar bana bilgi verirmisiniz adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ben şu an adetin 12. Günündeyim 14. Günü randevum var ilaçlara 3. Günü başladık doktor bana cuma günü randevumun olduğu gün yani herşey normal olursa transfer günü verecem dedi kaç gün sonra yaparlar transferi sizce herşey normalse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…