- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.061
Insallah canimHadi ilk müjdeyi senden alalım inşaallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimHadi ilk müjdeyi senden alalım inşaallah canım
Insallah canim
Yok acele etmiyorum merak ettim sadece belkide hiç embriyo kalmayacak bilmiyoruz ki hayrılısı olsun o yüzdencanım benim daha çok gençsin üstelik yeni başladın acele etme derim. tek olsa da tutunması önemli
Cqjim cok teşekkür ederim.insallah oyle olurHayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına. Her zaman umut var, sürecini bize de anlat. Belki hen başlarlar gene
O zamn 10.gun çıkar 14e kadar beklemek biraz zor olabilir canım. Allah sabır versinBenim 3.gun embriyosu canım. Cok erken çıkmaz ama bu kadar da geç çıkmaz bakalım 14 gün dayanicam mi
Kalir kalir iyi dusunup iyiyi cekiyoruz hayirlisi olsun hakkinozda insallahYok acele etmiyorum merak ettim sadece belkide hiç embriyo kalmayacak bilmiyoruz ki hayrılısı olsun o yüzden
Ohh şahaneeeKızlar hastaneden çıktık şimdi 14 yumurta toplanmış 12 tanesi olgunmuş, şükürler olsun inşallah çok güzel döllenirler
Aminn inşallahh Adanadayım ben. Sen?Yaaaaaa allahım ikimiz de güzel sorun çıkmadan transfer olalım. Sen nerede yaptiriyorsun
Hem de nasil iyi ki yanimdasiniz. Cunku ben de bu laflar yuzunden cekirdek aile disinda kimseye soylemedim, olursa da arkadaslarin soyledigi gibi uzun sure soylememek lazim gercektenTerbiyesizler
5.gün embriyosu kaçıncı gün belli olur . taze transferimde 5.gündü 10 gün sonra test yap dedilerO zamn 10.gun çıkar 14e kadar beklemek biraz zor olabilir canım. Allah sabır versin
5. Gün embriyosu 1 hafta sonra çıkıyor canım.5.gün embriyosu kaçıncı gün belli olur . taze transferimde 5.gündü 10 gün sonra test yap dediler
Yaaaa hadi hayırlı olsunnn.. bebişlere iyi bak annesiiiKızlar bebisleri aldım, şimdi odada uzanıyorum, çok kolay bi işlendi. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Benimde aralığa kaldıııı sayfa açtımm kızlarrrrrBenim de aynen öyle
Aralık grubu varsa kol kola girip oraya geçelim
aaa o kadar erken mi çıkıyor bilmiyordum . dondurulmuş olunca fark ediyor mu5. Gün embriyosu 1 hafta sonra çıkıyor canım.
Yok canım dondurulmuşta 1 hafta sonra çıkan sonuç daha doğrudur. Taze transferde çatlatma ignesinin etkisi olabiliyor çünküaaa o kadar erken mi çıkıyor bilmiyordum . dondurulmuş olunca fark ediyor mu
sagol canımYok canım dondurulmuşta 1 hafta sonra çıkan sonuç daha doğrudur. Taze transferde çatlatma ignesinin etkisi olabiliyor çünkü
t cizgisi c den koyu ise hamile oldugu gösteriyot ovulasyonda . ama c den cok koyu olacak c silik olacakHanimlar sizce ovulasyon testiyle gebelik belli olur mu dayanamayip yaptim koyu cizgi cikti
Soyanın faydasını duymuştum. Yaptır gitsin. Extra takviyeden zarar gelmezÇok çok sag olun kızlar şimdi hemşire söyledi takviye edici gida içeren serum varmış, zeytinyağı soya vb içerik varmış. Siz hiç duydunuz mu yaptırayım mi serumu, 350 TL serum
Ben daha transfer olmadan heyecanlanıyorum ya 1 hafta sonra şak hamilesin düşünsene.Ay allahım hepimizin içinden geçen çok masum bir istek sen hayırlısıyla nasip et!5. Gün embriyosu 1 hafta sonra çıkıyor canım.