kasım anneleri heyecan ne durumda paylaşalım

benim şuan için normal doğum görünüyor.o yüzden tarih belli değil
ctesi kontrol sonucunda doktor sezeryan yada normal için tekrar bakıcak.geçen ctesi senin kız erken geleceğe benziyor dedi doktorum:)

bende pazartesi günü gideceğim doktora bakalım ne durumda miniğim en son gittiğimde kiloso 2.300 dü ama aradan geçen iki haftada bir hayli büyüdüğümüzü hissediyorum :)

artık iyiden iyiye ağırlaştım bazen çok acayip bir baskı oluşuyor alt tarafta ve bebeğim çok hareketleniyor bir çok şeyi hazır sayılır sadece beşiği kaldı onuda beğenmiştik sadece gidip alacağız

sizlerde de arttımı ağrılar vs.

slm kızlar bende 38+3 oldum bugün her hafta hastanede geçiyor günüm..3 gün önce 3 kilo 100 gram olmuştu kızım..nst de kasılmalarda şiddetli çıkmaya başladı..doktor 14 kasım son diyor ama özellikle geceleri çok şiddetli sancılarım oluyor..doktor geçen gittiğimde kasılmalarımı anlatınca muane etmek istedi o kadar korktum ki yalvardım haftaya bakın diye..sanırım bu çarşamba kurtuluşum yok..artık dayanılmaz acılar çeker oldum bide kursağım kaynıyorki sormayın..doğsaydım yarabbim bir an önce..

aynen canım benimde özellikle geceleri oluyor ağrılarım en son pazartesi günü yani ayın 5'inde gittim doktora kilosu 2.960 tı prensemin herşey normal görünüyor dedi nst ye bağladı sancılar var ama henüz doğumu başlatacak şiddette olmadığını söyledi ve çok ilginç tekrar iki hafta sonra görüşelim dedi ama dedim her şey gayet yolunda sen bilirsin gelmek istersen gel ama gerek yok dedi neyse bebişim iyi olsunda gerisi öneli değil birde doğum bir hayli ürkütmeye başladı beni inşallah tüm hamişlerin kolay doğumları olur

kızlar doğum stresi ne kadar zormuş ya....dün gece yine hastaneye gittik sancılar içinde 3 cm açılma var sancılar biraz artmış ama ilk doğumlar uzun sürebilir bu yüzden yatırmayacağım dedi...yarın tekrar kontrole gideceğim rahimin açılma hızına bakılacak bakalım ne diyecekler?....rabbim sağlıkla hayırlısı ile kurtarsın hepimizi....bu arada benim gibi olan var mı??

kızlar ben de bugun gıttım hastaneye,henuz açılma yokmuş.ama gecelerı çok karnım acıyor,çok sık uyanıyorum, bırde karnım bazen çok sertleşiyor.son gun 13 kasım gıbı gorunuyor ama pek bır belırtı yokmuş henuz.ALLAH hepımıze saglıklı dogumlar ve saglılı bebekler nasıp etsın inşaallah,3100 gramdı kızım bugun.dun akşam beşiğini hazırladık prensesımın.benım bıle içinde yatasım geldı.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…