KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 3.gün olacak.Belirti bende de hiç yok göğüs ağrım dışında zaten o da transfer öncesi de vardı. Sanki tutunmuyor da hiç bi etki olmadı gibi hissediyorum böyle de umutsuzluğa yöneliyorum istemsizce
Belirti aramamak en doğru hamile kaldığım dönemde hiç belirti yoktu mesela benim .

Kızlar opu işlemi genel anestezili mi oluyor ya genel anestezi beni biraz korkutuyor 🥹
Evet genel anestezi alarak islem suresi ve sonrasinda bir sure uyuyorsunuz sonrasinda odaya ciktiginizda da uyaniyorsunuz. Biraz dinlendirip taburcu ediyorlar. Anestezi islemi icin OPU oncesi ilgili doktorla da gorusuyorsunuz, eger bir cekinceniz ya da alerjiniz vs varsa ona da danisabilirsiniz 🌸

Kızlar merhaba 7 kasımda transfer oldum kabızlık ve gaz sorunu yaşıyorum duphalac şurup kullanıyorum kayısı ve incir yedim biraz rahatladım ama hala tuvalete çıkamadım. Birde 6.gün embriyosu olduğu için sanırım biraz belirti arıyorum ama hiç belirti yok arada bir kasık batması dışında normal mi acaba ya :KK43:
Canım benim de 6. Gün embriyosuydu rahat ol pek belirti arama bunun kaçıncı güm embriyosu olduğuyla pek alakası yok. Ama ben evde 5. Gün test yapıp öğrendim ama sana tavsiye etmem çok zor oluyor kan verene kadar beklemek. 😂 kabıza gelince çok normal incir ve kuru kayısı tüket kendini zorlama gelirse yaparsın. Ikınma demişti doktorum bana.

Canım benim de 6. Gün embriyosuydu rahat ol pek belirti arama bunun kaçıncı güm embriyosu olduğuyla pek alakası yok. Ama ben evde 5. Gün test yapıp öğrendim ama sana tavsiye etmem çok zor oluyor kan verene kadar beklemek. 😂 kabıza gelince çok normal incir ve kuru kayısı tüket kendini zorlama gelirse yaparsın. Ikınma demişti doktorum bana.
Hiç ıkınmadım bu sabah rahatça çıkabildim tuvalete çok şükür. Psikolojik olarak transferden sonra illa ki bi belirti arıyor insan maalesef. Sizin ki pozitif olmuş anladığım kadarıyla hayırlıs olsun sağlıkla alın kucağınıza ✨

Kızlar opu işlemi genel anestezili mi oluyor ya genel anestezi beni biraz korkutuyor 🥹
Ben de girmeden önce çok tedirgindim ama hiç korktuğum gibi olmadı uyuyorsun zaten hiç bişey hissetmiyorsun bi anda gidiyorsun sonra uyanınca odaya götürüyorlar bazılarında ağrı oluyormuş galiba ama ben de hiç ağrı sızı olmamıştı gerçi benden 2 tanecik yumurta aldılar ondan olabilir😅

Merhaba serrol.Cesaretlendirici ve umut verici deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim.Umarım pozitifi görürsün ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın🙏🏼🌸 bugün embriyolog aradı ve 3ünün de iyi kalite olsuğunu ve döllendiğini herşeyin güzel olduğunu söyledi.Bu haberden sonra umutlarım yeniden yeşerdi.Size de çok teşekkür ediyorum.Var olun🌸💕
Merhaba güzelliklere çıkıcak inşallah yola bu yolda hepimiz aynıyız 🤍 Benimde bugün 4. Günüm embriyog aradı 3ü devam ediyor hücre bölünmesi iyi dedi 6 taneyle başlamıştık ama adaya veda edenler oldu ama her işte bir hayır vardır önemli olan sağlıklı kaliteli olması 🙏🏻

Kızlar bana acil bı bakar misiniz ? İğneyi 3 gündür vuruluyorum 300 doz .ilk dozu hastanede hemşire vurdu dün ben vurdum bugün tekrar vuracakken 300e ayarladım ama ilaç kisminda 150 görünüyordu 🥺 nasıl oldu anlamadım yeni ilaç açıp 300 vuruldum ama neden kalemde öyle kaldı yanlış bişi mi yaptım acaba ? İçim içimi yiyor ya

Kızlar bana acil bı bakar misiniz ? İğneyi 3 gündür vuruluyorum 300 doz .ilk dozu hastanede hemşire vurdu dün ben vurdum bugün tekrar vuracakken 300e ayarladım ama ilaç kisminda 150 görünüyordu 🥺 nasıl oldu anlamadım yeni ilaç açıp 300 vuruldum ama neden kalemde öyle kaldı yanlış bişi mi yaptım acaba ? İçim içimi yiyor ya
Kalemin arkasında da 150 mi yazıyor canım

Kalemin arkasında da 150 mi yazıyor canım
300e ayarlı ama ekran da 150
IMG-20241110-WA0006.jpeg

X