KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben de opuyu geçen haftalarda oldum perşembe de transferim oldu. Benim de 5 tane falan görünüyor demişti doktorum ama Opu olmadan iki gün önce gittiğimde sadece 2 tanesi büyümüş dedi o kadar çok üzüldüm ki doktorum da açıkçası az olunca önermem dedi 2si boş da çıkabilirmiş çünkü istersen aşılamaya dönelim bu ay dedi ama aşılamanın gereksiz olduğunu duyuyordum biz devam edelim ne olursa olsun dedik girdik artık yarıda kesmek istemedim. Çok şükür ki 2si de dolu çıktı 5.güne gittiler birini dondurduk biri transfer. sizin de yaşınız genç bence sizinkilerde çok iyi gelecek güzel düşünün güzel şeyler olsun 🙏🏻 ve 1 tane embriyo yetiyor bize 10 tane olmasının bi anlamı yok ki 1 olsun tutsun yeter
Merhaba serrol.Cesaretlendirici ve umut verici deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim.Umarım pozitifi görürsün ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın🙏🏼🌸 bugün embriyolog aradı ve 3ünün de iyi kalite olsuğunu ve döllendiğini herşeyin güzel olduğunu söyledi.Bu haberden sonra umutlarım yeniden yeşerdi.Size de çok teşekkür ediyorum.Var olun🌸💕

Merhaba serrol.Cesaretlendirici ve umut verici deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim.Umarım pozitifi görürsün ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın🙏🏼🌸 bugün embriyolog aradı ve 3ünün de iyi kalite olsuğunu ve döllendiğini herşeyin güzel olduğunu söyledi.Bu haberden sonra umutlarım yeniden yeşerdi.Size de çok teşekkür ediyorum.Var olun🌸💕
Benim arkadaşımın 5 yumurtasından 1 embrio gelişti çok umutsuzdu. Hatta transfer bile olmak istemedi ısrar ettik dene ne kaybedersin dedik . O embrio tuttu gelişti kızı şimdi 3 yaşında 🌸

Canım amh antitimüllerien hormon olarak geçiyor o şekilde bak birde.

Sen canını hiç sıkma. 3 yumurta nın biri bile döllense önemli olan tutqcak olanının döllenmesi. Tutmayacak olanlar döllenip bir sürü olacağına az olsun daha iyi ❤️

Bazıları havuz yöntemi yaptıkları için daha mutlu canım. Doktorun kararları malum. İçine sinmiyorsa konuşursun. 3. Güne kaç tane ulaşacak bakalım. Hemen karalar bağlama ❤️
Teşekkürler minerva.Haklısınız bir netice almadan hemen üzüntüye kapılmam doğru değil.Ama elimde olmuyor bazen yeniden aynı sürece girecek olmak.ama bugün embriyolog aradı ve 3 yumurtamın da döllendiğini ve 3nünde iyi kalitede olduğunu haber verdi.Dediğiniz gibi artık bundan sonraki süreci takip edeceğim içime sinmezse kalan embriyolar yeniden bu sürece girip girmeme kararımı alacağım🌸

Benim arkadaşımın 5 yumurtasından 1 embrio gelişti çok umutsuzdu. Hatta transfer bile olmak istemedi ısrar ettik dene ne kaybedersin dedik . O embrio tuttu gelişti kızı şimdi 3 yaşında 🌸
İşte böyle hikayeler bana umut veriyor.Elbette her türlü sonuç olabilir.Ama yine de birilerinin imkansızı/zoru başarmış olması beni mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim benimle bunu paylaştığınız için.Bugün 3 yumurtamın da döllendiği ve iyi kalitede olduğu haberini aldım.inşallah güzel ilerler herşey son raddeye kadar 🌸💕🙏🏼

Umarım hepimiz kavuşuruz bebişlerimize en kısa sürede🙏🏻 ayy çok sevindim sizin adınıza sonu da güzel olur inşallah 🤲🏻

Teşekkürler minerva.Haklısınız bir netice almadan hemen üzüntüye kapılmam doğru değil.Ama elimde olmuyor bazen yeniden aynı sürece girecek olmak.ama bugün embriyolog aradı ve 3 yumurtamın da döllendiğini ve 3nünde iyi kalitede olduğunu haber verdi.Dediğiniz gibi artık bundan sonraki süreci takip edeceğim içime sinmezse kalan embriyolar yeniden bu sürece girip girmeme kararımı alacağım🌸
Gayet güzel bir haber 💃🏻 çok sevindim inşallah taze transferle hemen tutarlar

Merhaba herkese 😊 Ben de tedavime eylul ayinda basladim, yumurtalarim toplandi ve donduruldu. 1 ay rahim dinlendirelim dedi doktorum. Kasim ayinda regl olup kontrole gittim ve transfer sureci icin estrofeme basladim, ayin 18inde kontrole gidecegim. Beni de listeye alir misiniz? 🌸

Merhaba kızlar tekrardan.Şu geçen 15 gündür olan heyecanım, umutlarım ve korkularım bugün Opu (yumurta toplama) sonrası sarsıldı.7 kadar yumurta büyütüyorduk zaten ama 3 tane topladık demelerini beklemiyordum.Doktorum taze transfer yaparız demişti ama opu’dan çıkınca havuz yöntemi yapsak daha iyi dedi.İki adet sonra gelmemi söyledi.Dondurulmuş embriyonun tutunmasının bi tık daha imkanı yüksek dedi.Yaşım 30 fsh,lh gibi değerlerim güzel.amh baktı mı bilmiyorum baksa kan testlerinde çıkardı sanırım ama test sonuçlarında öyle bi değer yok.Yaşım 30 ve yumurta sayımın az olması beni ürkütüyor.Yeniden yumurta takibi, yeniden yumurta toplama, ilaçlar, maddi zorluklar çekecek olmak beni huzursuz etti.Ama yumurtaları benden aldıkları içinde vücudum rahatladı.Kasıklarım şişmişti.Opudan çıkınca biraz ağrım vardı ama eve gelene kadar kötü oldum.ayakta durmak kasıklarımı çok ağrıttı.zaten yorgun ve uykusuz olduğum için uyudum dinlendim.Şimdi iyiyim ama ayakta fazla zaman geçirmek yine ağrıtıyor.OPU olacaklar korkmasın yatınca ağrı yok.Ayaktaki ağrı da regl sancısını çektiğimiz derece bir ağrı.Yani kızlar ne Kasım transferi olacağım ne de Ağustos annesi.Yarın embriyolog aradığında bakalım benim minikler dayaanabilecek mi 3-5 güne kadar gidişatı öğreneceğiz.Çektiğimiz sıkıntıların bir an evvel bitmesi dileğiyle.
Merhaba, ilk surecim ve yumurta toplama islemim eylul 2023te yapildi. O zaman sadece 6 yumurtam toplandi ve 3u dollenip 3.gune ulasti. Bu yumurtalarin 2sini transfer ettiler ama ikisi de negatif oldu. Bu sene tekrar surece basladim, yine eylul ayinda. Yumurta sayim ve dollenen yumurta sayisi neredeyse 2 kati artti. Suan 34 yasindayim, belirli bir rahatsizligim yok. Bu sene surece baslarken yasim da buyudugu icin daha az yumurtam cikar zannetmistim. Neyse cok uzatmayayim ☺️ Diyecegim odur ki yumurta sayisi ve kalitesi aydan aya yildan yila degiskenlik gosterebiliyor. Belki vitamin takviyesi ve saglikli beslenme ile yumurtalariniz guclenir 🌸💖 Ama umarim buna ihtiyaciniz kalmaz ve toplanan bu yumurtalariniz saglikli sekilde dollenir ve rahme tutunur 💝🌿💐😇

Anladım eşimede ameliyat demişlerdi ama istemedik ameliyat sonrası değerler dahada kötü olabiliyor demişlerdi eşim riske atmak istemedi direkt tüp bebek denemesine geçtik istanbul bahçecide tedavi görüyoruz 16 kasımda beta ver dedi dr bakalım inş rabbimde senide tüm isteyenleride hepimizi sevindirsin🤲🏻🥰🙏🏻💙🧿
Benim eşim de varikosel, şekil bozukluğu, hız düşüklüğü, reflü. Hepsi mevcut. Biz de ameliyatı tercih etmedik, takviyelerle yükseltebildik değerleri biraz. Üç ay takviye kullandı sonra tüp bebek tedavisine başladık

Arkadaşlar merhaba, günlük mesajlarınızı takip ediyorum, transfer olanlar inşallah pozitifi görürsünüz, kim ne yaptı heyecanla takip ediyorum :).
Benim de transferim kesin olarak Ocak ayına kaldı. Böylesinin daha sağlıklı olduğuna karar verdik. Pozitif bakmaya çalışıyorum, kaç aydır kendimi sıkıyordum tedaviye başlayacağız diye, şeker hamurişi ekmek tavuk kahve vs vs bir sürü şey yemiyordum, bu diyeti bozmak iyi geldi. Spora başladım tekrar, iki aylığına da olsa toparlarım dedim. Benden haberler böyle, Kasım grubundan ben de elendim. İnşallah bu ay transferi olanlar buraya güzel haberi verirler. Diğer arkadaşlarıma da (kendim dahil) önümüzdeki aylar için her şeyin iyi gitmesini ve pozitif sonuçları bizlerin de almasını diliyorum.

Arkadaslar sizin bir konuda fikrinizi almak isterim. Yasim 34, gecen yil 2 basarisiz transferim oldugu icin bu transferde 2 embriyo transfer edilmesini istiyorum. Yani elimde olsa donan embriyolarin hepsini transfer etsinler yeterki biri tutsun 🥹 Doktorum 1 5.gun 1de 3.gun transfer edelim dedi ama sonradan dusununce 2sinin de 5.gun olmasi daha mantikli degil mi? Sonucta 3.gun embriyosunun kalitesi bilinmiyor ama 5.gun olanlarin biliniyor. Yani artik 3. denemem oldugu icin ozellikle psikolojik olarak transfer sonrasi bekleme ve olumsuzlukla karsilasma hissi beni cok zorluyor. O yuzden 2 tane 5.gun yaptirmak daha makul geliyor. Siz ne dersiniz 🤔😊

Arkadaşlar merhaba, günlük mesajlarınızı takip ediyorum, transfer olanlar inşallah pozitifi görürsünüz, kim ne yaptı heyecanla takip ediyorum :).
Benim de transferim kesin olarak Ocak ayına kaldı. Böylesinin daha sağlıklı olduğuna karar verdik. Pozitif bakmaya çalışıyorum, kaç aydır kendimi sıkıyordum tedaviye başlayacağız diye, şeker hamurişi ekmek tavuk kahve vs vs bir sürü şey yemiyordum, bu diyeti bozmak iyi geldi. Spora başladım tekrar, iki aylığına da olsa toparlarım dedim. Benden haberler böyle, Kasım grubundan ben de elendim. İnşallah bu ay transferi olanlar buraya güzel haberi verirler. Diğer arkadaşlarıma da (kendim dahil) önümüzdeki aylar için her şeyin iyi gitmesini ve pozitif sonuçları bizlerin de almasını diliyorum.
Hakkinizda hayirlisi olsun 😊 Yeni yil size guzel haberleri getirir insallah 😇💝

Benim eşim de varikosel, şekil bozukluğu, hız düşüklüğü, reflü. Hepsi mevcut. Biz de ameliyatı tercih etmedik, takviyelerle yükseltebildik değerleri biraz. Üç ay takviye kullandı sonra tüp bebek tedavisine başladık
Rabbim yardımcımız olsun kolaylaştırsın imtihanlarımızı inşallah pozitif haberini alalım ilk denemenizmi olacak 😊🙏🏻

Amin inşallah. Evet ilk denememiz, bakalım hayırlısı :)
Benim 2. Deneme transferim oldu😊 16 kasımda kan vereceğim🙏🏻

Benimde eşimde varikosel var bende hiçbir problem yok amh değerimde 2.98 geldi yaşım 30 doğal yoldan olmuyor varikoselden dolayı bu 2. Denememiz 5 kasımda dondurulmuş transfer oldum ikinciyi😊 sizin eşinizde varikoselin hangi değerinde düşüklük var bizde şekil bozukluğu dedi doktor bide reflü dedi
Merhaba bu mesajı kendim yazdim sandim tek fark bir kaç gün içinde regli olup ilk tedaviye baslicam 2.90 amh yaş 30 eşim varikosel ameliyati oldu😁sayı da artış yok 2 yıl oldu ameliyat olali

Merhabalar 🧡 tatlım benimde tedavim 26 Kasım'da başlayacak transfer aralık mi olur Ocak mi bilmiyorum Allah bilir 🥰 inşallah hepimizin süreçleri çok rahat ve güzel geçer 💐 bende şu saatten sonra beslenme ve spora dikkat etmeye başladım

X