Kasım 2024 3.Aşılama

Kizlarrr 1 1seyran12q Evrem17 ve progestan kullanan adini etiketlemeyi unuttugum kizlarrr hocayı arayip progestan için sordum adet tarihin geçene kadar bırakma devam et kullanmaya dedi . Benim gibi ne zamana kadar kullanması gerektiğini bilmeyen varsa bilgi olsun diye soyleyeyim dedim. Zaten 5 günlük ilaç kalmış adetime de 6 gün var neredeyse beraber bitecekler.

bir iki gün daha bekle canım belli olmaz bu işler aşılama 15. gün öğrenenler var

verdim canım korku ve heyecanla bekliyorum öğleden sonra çıkar sen nasılsın benim regl agrımda tamamen gecti
Tutunmus bebis o zaman hadi hayırlısı olsun canım . Ben iyiyim ara ara aglama duygusallık yükleniyor geri kalan zamanlarda normal hiç asilama yapılmamış gibi vücudum

Tutunmus bebis o zaman hadi hayırlısı olsun canım . Ben iyiyim ara ara aglama duygusallık yükleniyor geri kalan zamanlarda normal hiç asilama yapılmamış gibi vücudum
bilmiyorumki canım bugünki kan degeri önemli iki kat artış olması lazım ayrıca sende artık belirti agrı arama canım bak benim hiç belirtim yoktu aşılama 15. gün bile burda düşük degerle öğrenen gördüm bu tamamen yumurtanın catlaması döllenmesi ile alakalı 14. gün tekrar test yap bence

Dün de yaptim tamamen negatif hiç kuruma çizgisi bile yoktu. Zaten adet için bile belirtim yok . Adete Bir kaç gün kaldı sökülür insallah. Bir de sokturmek için ilaç kullanmak istemiyorum çünkü. Canım 3 yumurtaya göre tutmadiysa tutmaz artık geç dollenme falan olmaz .

canım o yumurta ile belli olmuyorkı benim bide tek yumurtaydı inan hiç umudumda yoktu ama yınede o kadar işlem yaptım ben elimden geldiğince dikkat edey,im dedim çok şükür rabbim pozitifi gösterdi işte kaybımda var o korku malesef hep içimde o yüzden bundan sonrası sağlıkla ilerler inşallah

Bana progestanı 14 gün kullan test yap demişti. Benim gerek kalmadı zaten 12.günde geldi sağolsun

Kızlar merhaba 2/3 kasımda yumurtlama gördüm gynoseed jel ile değerlendirdim şimdi bat 17-18 kasım bugun (15kasım) ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı hamile miyim sizce

Eklentiler

• IMG_6812.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 3
O korkuyu en iyi ben bilirim içini ferah tut birsey olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…