- 4 Ekim 2024
- 121
- 101
- 39
Aynn öyle canım benimde alerjim var hemen vücudum kabarır isirik gibi. Ben başlıcam tüp bebeğe kısmetse pztesi doktorumla görüşüp bilgi alıcam çünkü tüp bebek ile ilgili 0 bilgim. Nasıl oluyor ne uygulanıyor hiçbir bilgim yokTamam canım teşekkür ederim sağol. Ama insan korkuyor oyle karisimlardan benim bi arkadasin fsh i o karisimlardan dolayi yükseldi. Bilmeden kullanmak tehlikeli olabilir. En iyisi akışına bırakayım tüp bebeğe kadar
Ben de bugün bir arkadaşımı aradım bilgi almak için konuştum. Ama bir kaç ay dinlen belki kendiliğinden kalırsın asilama sonrasi dediAynn öyle canım benimde alerjim var hemen vücudum kabarır isirik gibi. Ben başlıcam tüp bebeğe kısmetse pztesi doktorumla görüşüp bilgi alıcam çünkü tüp bebek ile ilgili 0 bilgim. Nasıl oluyor ne uygulanıyor hiçbir bilgim yok
İnan daha iyi bu ağrıyı çekmektense.yemek bile yiyemiyorum ağrıdan. 12tane iğne yedim ondan heralde diyorum.çünkü 1 ve 2de 7 yada 8 iğne vurmuştum bu seferki maf etti beni 12oluncaBende agri falan da kalmadı hiç kesildi .şuan normal gündelik hayatimdaki gibiyim
Eğer yaşın genç ise bekle tabi nolcak ama benim tüp bebek hakkım için son 9ayım geri sayım başladı 1ay bile çok önemli benim içinBen de bugün bir arkadaşımı aradım bilgi almak için konuştum. Ama bir kaç ay dinlen belki kendiliğinden kalırsın asilama sonrasi dedi
31 yaşındayım. 2 yıldır herkes ölür acele etme diyordu ama olmadı zaman öyle hızlı geçiyor ki son zamanlara bırakmak istemiyorum tüp bebek işiniEğer yaşın genç ise bekle tabi nolcak ama benim tüp bebek hakkım için son 9ayım geri sayım başladı 1ay bile çok önemli benim için
Allah yardım etsin valla zor o ağrılar. Ama böyle de adet olmayacakmış gibi geliyor agri sızı olmayıncaİnan daha iyi bu ağrıyı çekmektense.yemek bile yiyemiyorum ağrıdan. 12tane iğne yedim ondan heralde diyorum.çünkü 1 ve 2de 7 yada 8 iğne vurmuştum bu seferki maf etti beni 12olunca
Bence bekleme git yap o süreçte geç kalma Allah yardım etsin kucağını boş bırakmasınEğer yaşın genç ise bekle tabi nolcak ama benim tüp bebek hakkım için son 9ayım geri sayım başladı 1ay bile çok önemli benim için
Çok iyi en azından zaman kısıtlaman yok onu düşününce daha çok stres oluyor insan. Kesinlikle son ana bırakma. Biz kimseyi dinlemedik ikimizde sorun olmadığını biliyorduk geç evlendiğimiz için her testi yaptırdık nasıl olsa olur boşver diyip gezdik tozduk çocuğu unuttuk:) şimdide istiyoruz olmuyor çok üzüldük ötelediğimize. Herkese diyorum sakın beklemeyin o hatayı biz yaptık Allah affetsin hiç istemedik yaşımızda küçük değildi yani neyimize güvendik bilmiyorum31 yaşındayım. 2 yıldır herkes ölür acele etme diyordu ama olmadı zaman öyle hızlı geçiyor ki son zamanlara bırakmak istemiyorum tüp bebek işini
Aminn canım bana kalsa direkt tüp bebek yapardım da işte devlet önce aşılama sonra tüpbebek diyor sanki tutma oranı çok yüksek de oyalamaktan başka birley değil. Mecbur 3 aşılama yaptırdık şimdi randevu aldım bakalım kaç kere yapılıyorsa hepsini denicem inşallah ilkinde tutar bide maddi boyutu var çünküBence bekleme git yap o süreçte geç kalma Allah yardım etsin kucağını boş bırakmasın
Valla bende evliliğimin 1.5 yılı korunduğuma çok pişmanım keşke en basindan bıraksaydım olup olmadığını deneyerek görseydik. Son ana bırakamam çünkü 2 yıldır bir sürü tedaviye rağmen olmadı o yüzden geç kalmak istemiyorum . Hakkımızda hayırlısıyla tez vakitte olsun rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallahÇok iyi en azından zaman kısıtlaman yok onu düşününce daha çok stres oluyor insan. Kesinlikle son ana bırakma. Biz kimseyi dinlemedik ikimizde sorun olmadığını biliyorduk geç evlendiğimiz için her testi yaptırdık nasıl olsa olur boşver diyip gezdik tozduk çocuğu unuttuk:) şimdide istiyoruz olmuyor çok üzüldük ötelediğimize. Herkese diyorum sakın beklemeyin o hatayı biz yaptık Allah affetsin hiç istemedik yaşımızda küçük değildi yani neyimize güvendik bilmiyorum
Devlette çok tutmuyor diyebiliyorum ozeller çok pahalı ya . Hadi inşallah ilkinde tutar da başka tedaviye gerek kalmazAminn canım bana kalsa direkt tüp bebek yapardım da işte devlet önce aşılama sonra tüpbebek diyor sanki tutma oranı çok yüksek de oyalamaktan başka birley değil. Mecbur 3 aşılama yaptırdık şimdi randevu aldım bakalım kaç kere yapılıyorsa hepsini denicem inşallah ilkinde tutar bide maddi boyutu var çünkü
Aminnn inşallah canımValla bende evliliğimin 1.5 yılı korunduğuma çok pişmanım keşke en basindan bıraksaydım olup olmadığını deneyerek görseydik. Son ana bırakamam çünkü 2 yıldır bir sürü tedaviye rağmen olmadı o yüzden geç kalmak istemiyorum . Hakkımızda hayırlısıyla tez vakitte olsun rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Seninde mi haka gelmedi canım adet. 2 gündür sadece çok az leke geliyor. Olsam da kurtulsam diyorum artık bıktım beklemekten…İnan daha iyi bu ağrıyı çekmektense.yemek bile yiyemiyorum ağrıdan. 12tane iğne yedim ondan heralde diyorum.çünkü 1 ve 2de 7 yada 8 iğne vurmuştum bu seferki maf etti beni 12olunca
İnşallah tutar özellerle baş edemem çünkü sırf para kazansınlar diye olmadık testler ve ameliyatlar vs. Başıma geldi çünkü. Özel hastaneden geçtim devlete o da tavsiye üzerine devlette hoca bu da özel gibi gerçi ama bakalım nasip kısmet inşallah vesile olurDevlette çok tutmuyor diyebiliyorum ozeller çok pahalı ya . Hadi inşallah ilkinde tutar da başka tedaviye gerek kalmaz
Canım hayırlısı olsun en azından elinden geleni yapıp görevini tamamladın. Belki kendiliğinden hamile kalırsın. Bende 3.aşılamayı yapmamaya karar verdim. Doktorumla mesajlaştm hastaneye bile gidesim gelmedi. Tekrar aynı sürece girmeye psikolojim kaldırmayacak. En iyisi birkaç ay dinlenmek. Bitkisel takviyeler kullanacaz eşimle ve ovulasyon takibi yapacam. Bakalm aşılama sonrası dinlenme zamanı hamile kalan çok okudum bu forumda. Niye bizde olmayalım. Bol dua ve sabır diliyorum hepimize. Sizinle bu heyecanları paylaşmak çok güzeldi.Ben de bugün bir arkadaşımı aradım bilgi almak için konuştum. Ama bir kaç ay dinlen belki kendiliğinden kalırsın asilama sonrasi dedi
Geldi geldi gelmez olur mu benim de leke geldi hatta yerleşme falan sandım çünkü sonra 1.5gün gelmedi. Bugün tamamen geliyor artık. Senin kaçıncı gün canım test yaptın mı belki tuttu onun lekelenmesidir. Çok az gelirse 2 3 gün. Üstüne görme olayı varya o yüzden dedimSeninde mi haka gelmedi canım adet. 2 gündür sadece çok az leke geliyor. Olsam da kurtulsam diyorum artık bıktım beklemekten…
Sanmıyorum canım. 11.günde çok çok az bir leke görmüştüm. 12.günde çok koyu kahverengi lekelenmeydi. Bugün 13.gündü çok az leke geldi yine koyu. Sanmıyorum yerleşme üstüne görme olacagını. Bildiğin nazlanıyor. Her ay böyle 3-4 gün sadece leke geliyor zaten alışkınım.Geldi geldi gelmez olur mu benim de leke geldi hatta yerleşme falan sandım çünkü sonra 1.5gün gelmedi. Bugün tamamen geliyor artık. Senin kaçıncı gün canım test yaptın mı belki tuttu onun lekelenmesidir. Çok az gelirse 2 3 gün. Üstüne görme olayı varya o yüzden dedim
Hımmm aynn benimde öyle her ay 3 4 gün leke olurSanmıyorum canım. 11.günde çok çok az bir leke görmüştüm. 12.günde çok koyu kahverengi lekelenmeydi. Bugün 13.gündü çok az leke geldi yine koyu. Sanmıyorum yerleşme üstüne görme olacagını. Bildiğin nazlanıyor. Her ay böyle 3-4 gün sadece leke geliyor zaten alışkınım.