Kasım 2024 3.Aşılama

İstersen ilk test ile son yaptığın testi at bakalım belki sana koyulasmamis gibi geliyordur 🙄 bir de test markası da önemli başka bir markayla dene
Bak canım üstteki dün akşam saat 6gibi yaptım alttaki de bu sabah 6gibi bana fark yok gibi geldi

Eklentiler

• 1000011940.jpg
    1000011940.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 29
Bak canım üstteki dün akşam saat 6gibi yaptım alttaki de bu sabah 6gibi bana fark yok gibi geldi
Ama canım hcg 2 gunde bir yükseliyor 1 gün bekleyip yapsaydin keşke böyle bir kaç saat arayla yapmış oluyorsun o yüzden çok koyulasmamistir . En iyisi kan ver kanda belli olur bazılarının gebeliği testlerde çıkmıyor çok belki seninde kanda daha net anlaşılır. İyi düşün iyi olsun 🤲 . Bir de başka bir marka ile dene test hassasligi da farklı oluyor

benim hatırlarsan 10.günde hiç bişey yoktu 11. gün cok cok silik çıktı bence11. gün tekrar yap belirtiye takılma bende de belirti yoktu
Şiş olan goguslerim de gitti ya onda hiç umudum kalmadı açıkçası. Yine de 12. Gün yaparım olmazsa zaten net öğrenip doktora sormam lazım progestan ne zamana kadar devam edeyim soylememisti

Evrem17 Evrem17 canım bugün test yaptın mı ne durumdasın
Canım bugün bekleyip yarın test ypmayı düşünüyorum. Birşey çıksa da çıkmasa da aklım karışacak çünkü. Yarın daha kesin olur. Ama hem sağ hem sol kasığım ara ara ağrıyor böyle sızlama şeklinde. Senin bir belirtin var mı. Bugün kan verseydin artışına bakardın. Ama her türlü beklemen gerekiyor

Canım bugün bekleyip yarın test ypmayı düşünüyorum. Birşey çıksa da çıkmasa da aklım karışacak çünkü. Yarın daha kesin olur. Ama hem sağ hem sol kasığım ara ara ağrıyor böyle sızlama şeklinde. Senin bir belirtin var mı. Bugün kan verseydin artışına bakardın. Ama her türlü beklemen gerekiyor
Hayirlisi olsun 🤲 Senin kaçıncı günün

Ama canım hcg 2 gunde bir yükseliyor 1 gün bekleyip yapsaydin keşke böyle bir kaç saat arayla yapmış oluyorsun o yüzden çok koyulasmamistir . En iyisi kan ver kanda belli olur bazılarının gebeliği testlerde çıkmıyor çok belki seninde kanda daha net anlaşılır. İyi düşün iyi olsun 🤲 . Bir de başka bir marka ile dene test hassasligi da farklı oluyor
yarın verecem bakalım aslında bugün hafif regl agrılarımda var regl mi olacam normalde aşılamadan kac gün sonra regl olunuyor

yarın verecem canım hiç bi belirtim yoktu dün akşam bi ara sol kasıgıma iğne batar gibi sızlama gibi kramplar girdi uyuyuncaya kadar bugünde hafif regl agrım var gibi

yarın verecem bakalım aslında bugün hafif regl agrılarımda var regl mi olacam normalde aşılamadan kac gün sonra regl olunuyor
14 gün sonra olunuyor diye biliyorum bu tarih kişiden kişiye değişiyor tabi kimi 13. Gunde kimi 14 kimi 16 17 de falan . Benim genelde 14 15 16 aralığında oluyor

Aslında test yapıp bakabilirsin silik çizgi vs var mı diye çok heyecan yaptım 😁
Ya eşim benim psikolojimin bozulduğunu bildiği için artık yapma diyor :) ayrıca ufak bir tatile geldik burda o psikolojiyi kaldıramam diye artık yapmıyorum:) yarın yapacam kesinleşssin ne olacaksa olsun 😃

Aslında burda catlatma ignesinden kaynaklı adet oluyor iğne yapılmamışsa kendiliğinden catlamissa tarih çok değişebiliyor

14 gün sonra olunuyor diye biliyorum bu tarih kişiden kişiye değişiyor tabi kimi 13. Gunde kimi 14 kimi 16 17 de falan . Benim genelde 14 15 16 aralığında oluyor
anladım yarın 14.günüm bugün özelilikle öğleden sonra şuan gercekten sanki regl olucam gibi bi hafif kasklarım ağrıyor 😒

Aşılamam tutmayınca 19.günde adet olmuşluğum oda vardı 13.günde geçen ay oldum lekeleyle başladı yani değişiyor cankm ama sen kendini niye öyle hissettiriyorsun. Olumlu düşün lütfen

Ya eşim benim psikolojimin bozulduğunu bildiği için artık yapma diyor :) ayrıca ufak bir tatile geldik burda o psikolojiyi kaldıramam diye artık yapmıyorum:) yarın yapacam kesinleşssin ne olacaksa olsun 😃
Tatildeysen bosver tatilin tadini çıkar bence 🤗 Benim eşimde hergun test yapsana var mi yok mu adetine kaç gün kaldı diye soruyor. kıyamam o da bekliyor da dün test yaptığımı söylemedim erken diye ama bence tutmadı falan diyip gecistiriyorum 🥺

anladım yarın 14.günüm bugün özelilikle öğleden sonra şuan gercekten sanki regl olucam gibi bi hafif kasklarım ağrıyor 😒
Ayyy çok heyecanlı😍 yarın testi bırak kan ver kesin olsun çok merak ettim şuan 😍 öyle düşünme bak ne güzel silik de olsa çizgi var maşallah 🤗

Aşılamam tutmayınca 19.günde adet olmuşluğum oda vardı 13.günde geçen ay oldum lekeleyle başladı yani değişiyor cankm ama sen kendini niye öyle hissettiriyorsun. Olumlu düşün lütfen
Bu süreçte hiç progestan kullandın mı gecikme yapıyor diyenler çok okudum biraz da

canım sen benim testlerime baktınmı sanki 13. güne göre koyuluğu az degilmi banamı öyle geliyor 11. gün cok cok silikti deger 11 cıkmıştı sanki yeterince artmamış gibi

X