Kasım 2024 3.Aşılama

Bizim de aynı aşılama 20 bini geçiyor tüp bebek de araştırmama göre 150 bini buluyormuş

Dün benim modum düşmüştü ve bugün umut yeniden yeşerdi ayrıca senin daha çok erken şimdiden böyle düşünme olumlu düşünelim
canım , nelere dikkat ettin bu süreçte . Çok merak ediyorum aşılama sormadı süreci olumlu etkileyen ekstra ne yapabiliriz . Bhcg değerin çok güzel çıkmış bu yüzden senin önerilerin benim için çok kıymetli. Yarın aşılama olacağım. Son şansım. Tüp bebekten önce .

-*sonrası

Ay benim de yarın regl günüm kasıklrımda ağrı var normal mi ki yada tuttu mu ki bel ağrısı var birde
İnşallah tutmuştur bel ağrısı olunca sanki tutuyodu öyle hatırlıyorum ama benim fena kasık ağrım hala devam ediyor Allah’ım regl olucaksamda olayım rahatlıyım diyorum o derece yani. Çünkü bebek yerleşkesinde bu kadar şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı bilmiyorum duymadım hiç

Yok canım hasta oldum ben ama insan anlıyor hasta olmadan ki regl sancı ile bebek sancısı ikisi arasında fark var şiddetli olmaması gerekiyor

Ahh canım ya çok zor süreçlerden geçmişsin inşallah bu son olur da çektiklerime değdi dersin bebeğini kucağına alırsın

Yok canım hasta oldum ben ama insan anlıyor hasta olmadan ki regl sancı ile bebek sancısı ikisi arasında fark var şiddetli olmaması gerekiyor
Yaa hayırlısı olsun zamanını bekliyor demek ki. Dediğin gibi insan hasta olacağını anlıyor ağrılarını tanıyor bende öyle hissediyorum gelecek ama gelemiyor zorluyor kramplardan belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…