- 8 Kasım 2024
- 60
- 37
- 23
Hasta oldum maalesefSizin kaçıncı gününüz asilamada ? Yarın test yapacak mısınız?
Var canım ben de gordum çizgiyiBezgininsan @Evrem17 mucizelerbenibulsun kızlar dün biliyorsunuz test tamamen negatif ti şimdi normal kaset test yaptım sanki gölge var bana mı öyle geliyor bı bakın bugün aşılama 11.gun
Çok üzüldümHasta oldum maalesef
Çok üzüldümHasta oldum maalesef
Çok üzüldümhayırlısı olsun nasip değilmiş daha vakti var demek ki
İlk aşılamam tutmuştu aslında bu tutmadı ne yapacağımı bilmiyorum bi aşılama daha mı yaptırsam yoksa tüp bebek sürecini mi araştırsam maaaliyetlrri çok fazlaÇok üzüldümhayırlısı olsun nasip değilmiş daha vakti var demek ki
Belirtiler var mıydı hiç?Bezgininsan @Evrem17 mucizelerbenibulsun kızlar dün biliyorsunuz test tamamen negatif ti şimdi normal kaset test yaptım sanki gölge var bana mı öyle geliyor bı bakın bugün aşılama 11.gun
Devlette misin devlette tüp bebek daha uygunmusİlk aşılamam tutmuştu aslında bu tutmadı ne yapacağımı bilmiyorum bi aşılama daha mı yaptırsam yoksa tüp bebek sürecini mi araştırsam maaaliyetlrri çok fazla
Devlet yapıyor muydu bilmiyorum tüp bebekten de korkuyorum kimisi ağır işlem diyoDevlette misin devlette tüp bebek daha uygunmus
Devlet yapiyor ama bazı şartları var en az 3 asilama devlette yapilacak , yas 40 yada 41 olursa yapmıyor tam emin değilim . Tabi amh düşükse en az 2 düşük varsa prosedürleri değişiyor netten araştır canımDevlet yapıyor muydu bilmiyorum tüp bebekten de korkuyorum kimisi ağır işlem diyo
Yapmazlar canım bana o zaman benim değerlerim hepsi normal ve iki aşılama yaptırdım zaten devlet de yapmaya kalkarsam toplam da 4 tane olacakDevlet yapiyor ama bazı şartları var en az 3 asilama devlette yapilacak , yas 40 yada 41 olursa yapmıyor tam emin değilim . Tabi amh düşükse en az 2 düşük varsa prosedürleri değişiyor netten araştır canım
Asilamanin sınırı yok doktor gerekli gördüğü kadar yapabilir sadece tüp bebek oncesi 3 kez devlette yapmış olman lazım. Devlet yapar sebepsiz infertilitelere de yapılıyor işteYapmazlar canım bana o zaman benim değerlerim hepsi normal ve iki aşılama yaptırdım zaten devlet de yapmaya kalkarsam toplam da 4 tane olacak
Ay inşallah öyledir dün çok umudum düşmüştü şimdi böyle olunca ne dusunecegimi bilemedim çok silik görünüyorVar görünüyor canimzaten iğne etkisi de geçmiştir. Bende hamile kaldigim zaman 12.günde böyle silik görmüştüm kan verecek misin ?
Çok silik o yüzden çok emin olamıyorum var mı yok mu umarım pozitiftir hiç belirtide yoktu ama iki gün dur atesim çok yüksek ara ara belimde ağrı vardı oda ben kendimi dinliyorum diye düşünüyorum yoksa bariz bı ağrı sızı yok herşeyin hayırlısıVar canım ben de gordum çizgiyihadi hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak da nasip olur
Kizzz belirtin var mıydı en son belirti yok demişsin galiba. bende de belirti yok göğüs göbek yumuşadı hiç bir belirti yok hatta adet sivilceleri bile çıktıAy inşallah öyledir dün çok umudum düşmüştü şimdi böyle olunca ne dusunecegimi bilemedim çok silik görünüyor
Canım dün sen bana umut vermistin inan şuan üzüldüm senin için ama birinci aşilaman tutmuş bence bir daha dene 3.te şans daha çok hiç moralini bozmaHasta oldum maalesef
Umarım canım 3. Senemde ilk aşılamam tuttu o kadar güzeldi ki 2. Aşılamada diğerine göre belirtim yoktu acaba neden diye kendi kendime soruyorum yumurta takibi iyi değildi bence ama Allah biliyor yineCanım dün sen bana umut vermistin inan şuan üzüldüm senin için ama birinci aşilaman tutmuş bence bir daha dene 3.te şans daha çok hiç moralini bozma
Yok canım inan hiç bariz belirti yok hem daha kesin değil çok silik çünkü inşallah vardırKizzz belirtin var mıydı en son belirti yok demişsin galiba. bende de belirti yok göğüs göbek yumuşadı hiç bir belirti yok hatta adet sivilceleri bile çıktı
Canım kaç yumurtan oldu ve kaç mm de vurdun iğneyiUmarım canım 3. Senemde ilk aşılamam tuttu o kadar güzeldi ki 2. Aşılamada diğerine göre belirtim yoktu acaba neden diye kendi kendime soruyorum yumurta takibi iyi değildi bence ama Allah biliyor yine
Solda bi tane 20 mm sağ da 3 tane 18 19 mm idiCanım kaç yumurtan oldu ve kaç mm de vurdun iğneyi