Kasım 2024 3.Aşılama

Devlet yapıyor muydu bilmiyorum tüp bebekten de korkuyorum kimisi ağır işlem diyo
Devlet yapiyor ama bazı şartları var en az 3 asilama devlette yapilacak , yas 40 yada 41 olursa yapmıyor tam emin değilim . Tabi amh düşükse en az 2 düşük varsa prosedürleri değişiyor netten araştır canım

Yapmazlar canım bana o zaman benim değerlerim hepsi normal ve iki aşılama yaptırdım zaten devlet de yapmaya kalkarsam toplam da 4 tane olacak

Yapmazlar canım bana o zaman benim değerlerim hepsi normal ve iki aşılama yaptırdım zaten devlet de yapmaya kalkarsam toplam da 4 tane olacak
Asilamanin sınırı yok doktor gerekli gördüğü kadar yapabilir sadece tüp bebek oncesi 3 kez devlette yapmış olman lazım. Devlet yapar sebepsiz infertilitelere de yapılıyor işte

Var görünüyor canim zaten iğne etkisi de geçmiştir. Bende hamile kaldigim zaman 12.günde böyle silik görmüştüm kan verecek misin ?
Ay inşallah öyledir dün çok umudum düşmüştü şimdi böyle olunca ne dusunecegimi bilemedim çok silik görünüyor

Var canım ben de gordum çizgiyi hadi hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak da nasip olur
Çok silik o yüzden çok emin olamıyorum var mı yok mu umarım pozitiftir hiç belirtide yoktu ama iki gün dur atesim çok yüksek ara ara belimde ağrı vardı oda ben kendimi dinliyorum diye düşünüyorum yoksa bariz bı ağrı sızı yok herşeyin hayırlısı

Ay inşallah öyledir dün çok umudum düşmüştü şimdi böyle olunca ne dusunecegimi bilemedim çok silik görünüyor
Kizzz belirtin var mıydı en son belirti yok demişsin galiba. bende de belirti yok göğüs göbek yumuşadı hiç bir belirti yok hatta adet sivilceleri bile çıktı

Canım dün sen bana umut vermistin inan şuan üzüldüm senin için ama birinci aşilaman tutmuş bence bir daha dene 3.te şans daha çok hiç moralini bozma
Umarım canım 3. Senemde ilk aşılamam tuttu o kadar güzeldi ki 2. Aşılamada diğerine göre belirtim yoktu acaba neden diye kendi kendime soruyorum yumurta takibi iyi değildi bence ama Allah biliyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…