- 4 Ekim 2024
- 109
- 93
- 39
Bende devlete gidiyorum 3.aşılama. tutmazsa direkt tüp bebek çünkü 40a 10ayım kaldı 40tan sonra yapıyormuş devlet. Geçen sene 40bin civarı dedi bu sene 50 70bin civarı olmuştur diye düşünüyorum 3de1ini alıyormuş devletİlk aşılamam tutmuştu aslında bu tutmadı ne yapacağımı bilmiyorum bi aşılama daha mı yaptırsam yoksa tüp bebek sürecini mi araştırsam maaaliyetlrri çok fazla
Adet bugün olmam gerekiyor normalde tabii iğneler geciktirdiği için olamıyor kramplar o yüzden bence. Aşılamamın 7.günü dimiAdet günün ne zaman canım aşılamanın da kaçıncı günü
Yaaa çok sevindim canım hayirli olsunCanım valla ben dayanamadim gittim acile kan verdim değerim 11.67 çıktı düşük çıktı ama umarım sağlıkla artar
İnşallah ama dedim ya belirti hiç yokDün benim modum düşmüştü ve bugün umut yeniden yeşerdi ayrıca senin daha çok erken şimdiden böyle düşünme olumlu düşünelim
Ooooo çok ya valla Allah yardımcımız olsun inşallahBizim de aynı aşılama 20 bini geçiyor tüp bebek de araştırmama göre 150 bini buluyormuş
Maalesef 1 aşılama 15gün geçti negatif çıktı sonra adet olamadım hatta. Dr tarlusal verdi anında regl oldum rahatladım valla regl olamamak çok kötü. 2.aşılama yaptım 1hafta sonra regl oldum heyecan bile yaşamadan regl oldum yani Dr ve ben şokİkisi de tutmadı mı canım
Amin inşallah canım hepimiz Kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallahAhh canım ya çok zor süreçlerden geçmişsin inşallah bu son olur da çektiklerime değdi dersin bebeğini kucağına alırsın
İnşallah artar canim sen tekrar test yaptinmiYaa çok sevindimHayırlı Olsun inşallah sağlıkla artsın değerlerin Darısı bizlere
Evet 7. Günü sen de kramp mi var canımAdet bugün olmam gerekiyor normalde tabii iğneler geciktirdiği için olamıyor kramplar o yüzden bence. Aşılamamın 7.günü dimiBezgininsan dimi sen daha iyi biliyorsun olduğumuz günü
Benimde yoktu hatta dünkü testim negatif ti sen bı 10.gunu atlat bı test yap öyle hemen karartma enseyiİnşallah ama dedim ya belirti hiç yok
Hadi hayırlısı olsun tutar inşallahBende çatlatma iğnemi dün yaptım . Yarın sabah inşallah aşılama yapılacak .
Carsamba 10. Gün cuma falan yaparım artıkBenimde yoktu hatta dünkü testim negatif ti sen bı 10.gunu atlat bı test yap öyle hemen karartma enseyi
Canım inşallah pozitif sonuçlanir sana tavsiyem aşılama sonrası yat dinlen iş falan yapma o gün önemli sonraki gün normal hayatına devam edebilirsin bu on gün içinde de ağır kaldırma çok eğilip kalkma biraz dikkat etsen yeterli ve güzel beslen umarım sonucuda güzel olurBende çatlatma iğnemi dün yaptım . Yarın sabah inşallah aşılama yapılacak .
Aslında benim gibi yap bı negatif görelim en azından iğne etkisi geçmiş mi görürsün 10 . gün test yap bence evdeCarsamba 10. Gün cuma falan yaparım artık
Haydaa sen vazgeçtin gibi görüyorum vazgeçme Ben senden çok umutluyum aslında senin şuan belirti yaşamaman bana daha mantıklı geliyor regl olsan bi sürü belirti oluyor can sıkıcı. olayımda rahatlıyım diyorum ben mesela. İnan şuan senin gibi belirti yaşamamayı çok isterdim (kaçgündür kasık ağrısından geberiyorum)birazcık umutlanırdımHiç ev işi yapmıyorum sadece yemek ve çamaşır o kadar . Valla yoruldum artık ya . Sürekli bir işlem iğne hap vs vs sanırım bazen vazgeçmek gerekiyor olmuyorsa zorlamamak gerek belki de
Yaptım canım çok silik böyle ışıkla bakıldığında görünüyor o yüzden bekliyorum. Negatifleşmesi iyi oldu iğnenin etkisi bitmiş bundan sonra çıkan çizgiyi gebeliğe yorabileceğimİnşallah artar canim sen tekrar test yaptinmi
Canım 10. günden sonrasi önemli bi iki gün bekle tekrarla sen de benim gibi duramayanlardansin senin önceki gebeliginde kaçıncı gün ogrenmistinYaptım canım çok silik böyle ışıkla bakıldığında görünüyor o yüzden bekliyorum. Negatifleşmesi iyi oldu iğnenin etkisi bitmiş bundan sonra çıkan çizgiyi gebeliğe yorabileceğim
Olmaz mııEvet 7. Günü sen de kramp mi var canım
Olmazsa öyle yapayım . Hayırlıysa tutmuştur inşallahAslında benim gibi yap bı negatif görelim en azından iğne etkisi geçmiş mi görürsün 10 . gün test yap bence evde
Bence sen umutlan belki tutunduğu için kasık ağrısı yaşıyorsun. Dedim ya ben genelde hemen belirti yaşarım adet oncesi karnım yumuşar göğüs ağrım geçer şişliği iner şuan tam da öyle o yüzden tutmadı diyorum ama bilemedim bakalım belki carsamba test yaparımHaydaa sen vazgeçtin gibi görüyorum vazgeçme Ben senden çok umutluyum aslında senin şuan belirti yaşamaman bana daha mantıklı geliyor regl olsan bi sürü belirti oluyor can sıkıcı. olayımda rahatlıyım diyorum ben mesela. İnan şuan senin gibi belirti yaşamamayı çok isterdim (kaçgündür kasık ağrısından geberiyorum)birazcık umutlanırdım