KASIM 2023 AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

valla hiç belli olmaz belki aşılamadan değil ama geç döllenmeden de olabilir hala umut var yani, inşallah pozitife döner benim adetlerim 24 27 gün arası değişiyor. Ama bu üçüncü olmuş oldu çatlatma iğnesi hep 16. 18. gün falan geldi adet te. 28 29 a taşıdı yani bu ilaçlar.herkesin farklı tabi İnşallah döner seninki hiç olmazsın

Valla kısmet mi kader mi bilmiyorum ben de kapı kapı dolaşıp şifa arıyoruz işte. İnşallah nasibimizde vardır da çok bekletmeden bize de nasip olur. Tabi şartları sağlayınca devletten faydalanırsın canım inşallah oraya varmaz ama varırsa da sonuç olsun yeterki istediğin gibi

Oda geliyor aklıma ama aşılamadan 17 gün sonrada döllenme yada yerleşme olmaz herhalde. Hormon katkısı çok olunca tabi düzende değişiyor

Oda geliyor aklıma ama aşılamadan 17 gün sonrada döllenme yada yerleşme olmaz herhalde. Hormon katkısı çok olunca tabi düzende değişiyor
Yok canım aşılamadan gelen spermlerle olmadığı kesin artık test negatif çıktıysa ama bazen peşinden bir yumurtlama daha oluyor ya , atıyorum 4 5 gün sonra falan,, o tuttuysa olabilir geç döllenme dedikleri. Benim de ilk klomen denememde bir tane çatlamıştı iğneden 36 saat sonrasında ,bir hafta sonra gittiğimde bir yumurta daha var ilişkiye devam edin demişti yani o tutsaydı eğer geç döllenmeden olurdu ama maalesef tabi benim için:))

Doğrudur artık ikinci tedaviye bakalım ne zaman baslar yeni umutlara gireriz

Hiç bilmiyorum neden gonalf kullandirdığını
Daha iyi olduğu kesindir bence tüp bebekte de kullandırılıp ve fiyat farkınında yüksek olmasından belli sanırım.şifa olsun yeter ki. Ben bugün 2. gün diye gittim bütün hormonlarıma test verdim en son bir sene önce yaptırmıştım gereken hepsini verdim bugün. Kendi kendime okuyup araştırıp öğrendiklerimden önce hormonal olarak kendim tedavime başlıycam tekrar bir motive oldum bu iki gündür garip bir şekilde:)) O değerlere göre ya bu ay ara vereceğim ya da tekrar aşılama yapacağım.sporu arttıracağım kuruyemişçiden bir sürü çeşit aldım hurması inciri kabak çekirdeği falan önceden kalma multivitaminim vardı ona başladım tekrar folik asit d vitaminine devam yine. Garip bir şekilde umutlandım kendi kendime hiç bişey yokken ama hayırlısı bakalım:)) aylardır koyvermiştim motivasyonum hiç yoktu tekrar bir sarılmaya başlıycam

Vardir bi sebebi mutlaka umut etmek çok önemli hiç bozma böyle devam et ben hiç spor yapamiyorum benim yerime de bol bol spor yap olur mu ?

Merhaba kızlar benimde bu hafta asilama olacak uzun bir süreçten sonra inşallah güzel sonuçlar alırız

Kızlar merhaba ben de bu ay ilk aşılamamı oldum adetin 5-9. günlerinde klomen kullandım 13.günde solda 13 ve 15 mmlik sağda 18 ve 20 mm yumurta vardı ertesi gün sağdakiler 20 ve 23 mm olmuştu çatlama iğnesi vs olmadan o gün aşılama yapıldı bugün aşılamanın 14.günü ve gece ilişkiden sonra çok çok az nokta kadar kan geldi ama anlam veremedim neden olduğuna bat 2 gün sonra ve bütün belirtilerim var sizce regl mi olacağım

Belki yerleşme kanamasidir 14 gün olmuş test yaparsan sonucun doğru çıkıcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…