- 2 Kasım 2023
- 422
- 261
- 23
- 35
Kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap o zaman canım1 senedir o kadar sıkıldım ki negatif sonuç görmekten artık yapmak istemiyorum maalesef
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap o zaman canım1 senedir o kadar sıkıldım ki negatif sonuç görmekten artık yapmak istemiyorum maalesef
Hayırlı olsun canımKızlar bugün benim asilamam oldu kanamam var sizde de oldu mu normal mi
Sağol canım korktum ya baya ağrım varHayırlı olsun canımendiselenme normal
![]()
Bazen oluyormuş ben buralarda çok okudum onu ama bende hiç olmadiSağol canım korktum ya baya ağrım var
Ya bende baya arastirmistim oysaki.. ağrısız çok basit diyorlardı benim rahimim darmis geçmedi hortum oyuzden müdahale etmeleri gerekti biraz kurcaladilar oyuzden çok ağrıdı ama hala devam ediyor umarım geçer ya vallahi Allah herkesin yardımcısı olsun beklenmedik sorunlar çıkabiliyor Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsinBazen oluyormuş ben buralarda çok okudum onu ama bende hiç olmadi
Merhaba prolaktn yüksekken tüp bebek tedavisine başlanması sakıncalı mı?Bugün gittim akşam iğneye başlıyorum tekrar .geçen ay prolaktinim yüksekti diyorum bu ay prolaktin testi bile yapmaya gerek duymadilar. Yani bu özensiz durumlar canımı iyice sıkmaya başladı gerçekten. Cuma tekrar gel dedi . Laf olsun diye gidip geliyoruz bakalım![]()
Sen canını sıkma olabilir devam da edebilir pazartesi yine doktoruna sorarsınYa bende baya arastirmistim oysaki.. ağrısız çok basit diyorlardı benim rahimim darmis geçmedi hortum oyuzden müdahale etmeleri gerekti biraz kurcaladilar oyuzden çok ağrıdı ama hala devam ediyor umarım geçer ya vallahi Allah herkesin yardımcısı olsun beklenmedik sorunlar çıkabiliyor Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin
Bence hamile kalmayı zorlaştırıyor aşırı yüksek olması. Benimki 35 filan çıkmıştı yine de aşılama yaptı ve tutmadı. Bence tedavi edilmeliydi önce. Değeriniz kac ?Merhaba prolaktn yüksekken tüp bebek tedavisine başlanması sakıncalı mı?
46.8 fakat makroprolaktin baktıracağım şimdi bakalım ne çıkacakBence hamile kalmayı zorlaştırıyor aşırı yüksek olması. Benimki 35 filan çıkmıştı yine de aşılama yaptı ve tutmadı. Bence tedavi edilmeliydi önce. Değeriniz kac ?
Makroprolaktin hiç duymamistim46.8 fakat makroprolaktin baktıracağım şimdi bakalım ne çıkacak
Sonucun belli oldu mu canim1 senedir o kadar sıkıldım ki negatif sonuç görmekten artık yapmak istemiyorum maalesef
Prolaktinimi isteyen hastane sonucu öğrenince arayıp tekrar prolaktin baktırın eğer yine 35 üzeri çıkarsa makroprolaktin baktırın zira bazen prolaktin yalancı çıkabiliyor dediler anlık günlük bir stresten yüksekebiliyormuş dedilerMakroprolaktin hiç duymamistim
Evet onu bende duymuştum stres hormonu ve ani yükselip düşebilir diye. Benim doktorum sallamıyor hicbirseyi sallamadigi gibi. Mesela ben cumartesi yumurtladim ovulasyonum da pozitifti. Ama bana cumartesi gecesi catlatma ignesi vur dedi ve bugün aşılamaya gidiyorum . Ezbere iş yapıyor ilk asilamada olduğu gibiProlaktinimi isteyen hastane sonucu öğrenince arayıp tekrar prolaktin baktırın eğer yine 35 üzeri çıkarsa makroprolaktin baktırın zira bazen prolaktin yalancı çıkabiliyor dediler anlık günlük bir stresten yüksekebiliyormuş dediler
Canım aşılamaya girmeden ultrason istesene ağrım oldu çatladı mı falan diyerek.hoş çatladıysa da zaten 24 saat sürüyor yinede yakalarız der ama biraz daha kafan rahat eder en azındanEvet onu bende duymuştum stres hormonu ve ani yükselip düşebilir diye. Benim doktorum sallamıyor hicbirseyi sallamadigi gibi. Mesela ben cumartesi yumurtladim ovulasyonum da pozitifti. Ama bana cumartesi gecesi catlatma ignesi vur dedi ve bugün aşılamaya gidiyorum . Ezbere iş yapıyor ilk asilamada olduğu gibive yumurtlamamin olduğu gün de ilişki yasağı koyuyor 3 gün o yüzden kendimiz de yapamıyoruz
O doktorla devam etmeyin içinize sinmiyorsa neden onunla devam ediyorsunuz? Bu durum bile sizde strese sebep üzgünümEvet onu bende duymuştum stres hormonu ve ani yükselip düşebilir diye. Benim doktorum sallamıyor hicbirseyi sallamadigi gibi. Mesela ben cumartesi yumurtladim ovulasyonum da pozitifti. Ama bana cumartesi gecesi catlatma ignesi vur dedi ve bugün aşılamaya gidiyorum . Ezbere iş yapıyor ilk asilamada olduğu gibive yumurtlamamin olduğu gün de ilişki yasağı koyuyor 3 gün o yüzden kendimiz de yapamıyoruz
Yakalayamaz ki cumartesi oldu çünkü. Soylicem ama benim yumurtlamam cumartesi oldu ovulasyon testi yaptım dicemCanım aşılamaya girmeden ultrason istesene ağrım oldu çatladı mı falan diyerek.hoş çatladıysa da zaten 24 saat sürüyor yinede yakalarız der ama biraz daha kafan rahat eder en azından
Evet üniversitede olduğu için gidiyorum inan her gidişimde nefret ederekO doktorla devam etmeyin içinize sinmiyorsa neden onunla devam ediyorsunuz? Bu durum bile sizde strese sebep üzgünüm
İşte böyle söylersen o da kendini ıspatlamak için belki de yok hayır gel bakalım derse iyi olur işte . En azından ne olduğunu bilirsin yani şu noktada tek yapılabilecek bu malesef ultrasonda kendi dediğinin doğruluğunu ıspatlamak ya da inşallah sen yanılmışsındır da aşılama tam vakitli ve olumlu olurYakalayamaz ki cumartesi oldu çünkü. Soylicem ama benim yumurtlamam cumartesi oldu ovulasyon testi yaptım dicem
Umarım ben yaniliyorumdur. Doktordan geldim benim yumurtlamam cumartesi oldu ovulasyon testi yaptım dedim. Catlatma ignesindendir o dedi . Hayir sabah test yaptım gece de iğneyi vurdum dedim. Niye yapiyosun zaten yumurta takibin yapılıyor çatlamış zaten yumurtan dedi. Bi daha böyle gereksiz işler yapma o ovulasyon takibini insanlar kendisi tedavi görmeden yapıyor biz burda takibini yapıyoruz dedi. Cumartesi catladiysa da asilamanin şimdi tam zamanı diyor. Yumurtanın 24 saat canlı kaldığını bildiğimi bilmiyor sanırım. Bisey demedim artık desem de zaten kendiyle Çelişiyor. Olan oldu kurtuldum artık ordan en azından artık tüp bebek tedavisine başka biyerde gecicemİşte böyle söylersen o da kendini ıspatlamak için belki de yok hayır gel bakalım derse iyi olur işte . En azından ne olduğunu bilirsin yani şu noktada tek yapılabilecek bu malesef ultrasonda kendi dediğinin doğruluğunu ıspatlamak ya da inşallah sen yanılmışsındır da aşılama tam vakitli ve olumlu olur