Kacinci gününüz bu defa olur inşallah2 canım
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci gününüz bu defa olur inşallah2 canım
21inde başladıkKacinci gününüz bu defa olur inşallah![]()
valla hiç belli olmaz belki aşılamadan değil ama geç döllenmeden de olabilir hala umut var yani, inşallah pozitife dönerBende 9 kasımda aşılama oldum pazartesi adet günü normal günüm bekliyorum. Idrar negatif beta 1.28 evet gelir herhalde ben letu kullandım daha önce 1 ay sadece letu kullanmıştım 14.gün adet olmuştum bu ay öyle olmadı
Valla kısmet mi kader mi bilmiyorum ben de kapı kapı dolaşıp şifa arıyoruz işte. İnşallah nasibimizde vardır da çok bekletmeden bize de nasip olur. Tabi şartları sağlayınca devletten faydalanırsın canım inşallah oraya varmaz ama varırsa da sonuç olsun yeterki istediğin gibiYa umarımama gittiğim hastaneyi gerçekten sevmiyorum doktorumla da bir uyumum güvenim yok malesef o yüzden umutlu olamıyorum sadece 2 aşılama şartı olduğu için ve en uygun üniversitede yapıldığı için gidiyorum.
ben o konuda hep muallakta kaldım diğer ilaçlara tepki az veriyor diye mi yoksa daha iyi diye mi iğne kullanıyorsun bana femarayla büyüyorsa farketmez demişti iki doktorGonal f igne yapıyorum tekrar başladım canım ben
Hepimizin aslında bir mucizeye ihtiyacı var21inde başladıkolursa benim için bi mucize olur
![]()
Oda geliyor aklıma ama aşılamadan 17 gün sonrada döllenme yada yerleşme olmaz herhalde. Hormon katkısı çok olunca tabi düzende değişiyorvalla hiç belli olmaz belki aşılamadan değil ama geç döllenmeden de olabilir hala umut var yani, inşallah pozitife dönerbenim adetlerim 24 27 gün arası değişiyor. Ama bu üçüncü olmuş oldu çatlatma iğnesi hep 16. 18. gün falan geldi adet te. 28 29 a taşıdı yani bu ilaçlar.herkesin farklı tabi İnşallah döner seninki hiç olmazsın
Yok canım aşılamadan gelen spermlerle olmadığı kesin artık test negatif çıktıysa ama bazen peşinden bir yumurtlama daha oluyor ya , atıyorum 4 5 gün sonra falan,, o tuttuysa olabilir geç döllenme dedikleri. Benim de ilk klomen denememde bir tane çatlamıştı iğneden 36 saat sonrasında ,bir hafta sonra gittiğimde bir yumurta daha var ilişkiye devam edin demişti yani o tutsaydı eğer geç döllenmeden olurdu ama maalesef tabi benim için:))Oda geliyor aklıma ama aşılamadan 17 gün sonrada döllenme yada yerleşme olmaz herhalde. Hormon katkısı çok olunca tabi düzende değişiyor
Doğrudur artık ikinci tedaviye bakalım ne zaman baslar yeni umutlara girerizYok canım aşılamadan gelen spermlerle olmadığı kesin artık test negatif çıktıysa ama bazen peşinden bir yumurtlama daha oluyor ya , atıyorum 4 5 gün sonra falan,, o tuttuysa olabilir geç döllenme dedikleri. Benim de ilk klomen denememde bir tane çatlamıştı iğneden 36 saat sonrasında ,bir hafta sonra gittiğimde bir yumurta daha var ilişkiye devam edin demişti yani o tutsaydı eğer geç döllenmeden olurdu ama maalesef tabi benim için:))
Hiç bilmiyorum neden gonalf kullandirdığınıben o konuda hep muallakta kaldım diğer ilaçlara tepki az veriyor diye mi yoksa daha iyi diye mi iğne kullanıyorsun bana femarayla büyüyorsa farketmez demişti iki doktor
Daha iyi olduğu kesindir bence tüp bebekte de kullandırılıp ve fiyat farkınında yüksek olmasından belli sanırım.şifa olsun yeter ki. Ben bugün 2. gün diye gittim bütün hormonlarıma test verdim en son bir sene önce yaptırmıştım gereken hepsini verdim bugün. Kendi kendime okuyup araştırıp öğrendiklerimden önce hormonal olarak kendim tedavime başlıycam tekrar bir motive oldum bu iki gündür garip bir şekilde:)) O değerlere göre ya bu ay ara vereceğim ya da tekrar aşılama yapacağım.sporu arttıracağım kuruyemişçiden bir sürü çeşit aldım hurması inciri kabak çekirdeği falan önceden kalma multivitaminim vardı ona başladım tekrar folik asit d vitaminine devam yine. Garip bir şekilde umutlandım kendi kendime hiç bişey yokken ama hayırlısı bakalım:)) aylardır koyvermiştim motivasyonum hiç yoktu tekrar bir sarılmaya başlıycamHiç bilmiyorum neden gonalf kullandirdığını
Vardir bi sebebi mutlaka umut etmek çok önemliDaha iyi olduğu kesindir bence tüp bebekte de kullandırılıp ve fiyat farkınında yüksek olmasından belli sanırım.şifa olsun yeter ki. Ben bugün 2. gün diye gittim bütün hormonlarıma test verdim en son bir sene önce yaptırmıştım gereken hepsini verdim bugün. Kendi kendime okuyup araştırıp öğrendiklerimden önce hormonal olarak kendim tedavime başlıycam tekrar bir motive oldum bu iki gündür garip bir şekilde:)) O değerlere göre ya bu ay ara vereceğim ya da tekrar aşılama yapacağım.sporu arttıracağım kuruyemişçiden bir sürü çeşit aldım hurması inciri kabak çekirdeği falan önceden kalma multivitaminim vardı ona başladım tekrar folik asit d vitaminine devam yine. Garip bir şekilde umutlandım kendi kendime hiç bişey yokken ama hayırlısı bakalım:)) aylardır koyvermiştim motivasyonum hiç yoktu tekrar bir sarılmaya başlıycam
Tamam bu defa başaracağım inşallahVardir bi sebebi mutlaka umut etmek çok önemlihiç bozma böyle devam et ben hiç spor yapamiyorum benim yerime de bol bol spor yap olur mu ?
![]()
İnşallah canımMerhaba kızlar benimde bu hafta asilama olacak uzun bir süreçten sonra inşallah güzel sonuçlar alırız
Evet canım ilk çarşamba kontrolüm var hayırlısı arttikİnşallah canımilk asilaman mi
Belki yerleşme kanamasidir 14 gün olmuş test yaparsan sonucun doğru çıkıcaktırKızlar merhaba ben de bu ay ilk aşılamamı oldum adetin 5-9. günlerinde klomen kullandım 13.günde solda 13 ve 15 mmlik sağda 18 ve 20 mm yumurta vardı ertesi gün sağdakiler 20 ve 23 mm olmuştu çatlama iğnesi vs olmadan o gün aşılama yapıldı bugün aşılamanın 14.günü ve gece ilişkiden sonra çok çok az nokta kadar kan geldi ama anlam veremedim neden olduğuna bat 2 gün sonra ve bütün belirtilerim varsizce regl mi olacağım
Hadi hayırlısıEvet canım ilk çarşamba kontrolüm var hayırlısı arttik
1 senedir o kadar sıkıldım ki negatif sonuç görmekten artık yapmak istemiyorum maalesefBelki yerleşme kanamasidir 14 gün olmuş test yaparsan sonucun doğru çıkıcaktır