KASIM 2023 AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Evet üniversitede olduğu için gidiyorum inan her gidişimde nefret ederek 🥺 bugün son günüm kurtulcam artık. Tüp bebeğe özele gidicem
Merhaba :) ikinci aşılamanızı oldunuz mu ? Bende ilk kez aşılama yaptırdım. Bugün tam bir hafta oldu , hiç belirtimde ümidim de yok. Malesef çikolata kisti hastasıyım. Sizin bir probleminiz var mıydı ?

Merhaba :) ikinci aşılamanızı oldunuz mu ? Bende ilk kez aşılama yaptırdım. Bugün tam bir hafta oldu , hiç belirtimde ümidim de yok. Malesef çikolata kisti hastasıyım. Sizin bir probleminiz var mıydı ?
Evet benim bu ikinciydi. Umarım sizin olumlu olur genelde belirti regl belirtileri oluyor diyorlar 😊

Umarım ben yaniliyorumdur. Doktordan geldim benim yumurtlamam cumartesi oldu ovulasyon testi yaptım dedim. Catlatma ignesindendir o dedi . Hayir sabah test yaptım gece de iğneyi vurdum dedim. Niye yapiyosun zaten yumurta takibin yapılıyor çatlamış zaten yumurtan dedi. Bi daha böyle gereksiz işler yapma o ovulasyon takibini insanlar kendisi tedavi görmeden yapıyor biz burda takibini yapıyoruz dedi. Cumartesi catladiysa da asilamanin şimdi tam zamanı diyor. Yumurtanın 24 saat canlı kaldığını bildiğimi bilmiyor sanırım. Bisey demedim artık desem de zaten kendiyle Çelişiyor. Olan oldu kurtuldum artık ordan en azından artık tüp bebek tedavisine başka biyerde gecicem
Yaa çok sinir bozucu çok iyi anlıyorum bitsede gitsek moduna giriyor insan . Hayırlısı olsun canım hayırlara vesile olsun diyelim artık🙏🙏

Back