YaRegl oldum arkadaşlar23ünü beklememe bile gerek kalmadi
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaRegl oldum arkadaşlar23ünü beklememe bile gerek kalmadi
Gebelik belirtileri de aynı oluyor canım yarın filan erken gebelik testi yapsan çıkar benceYabenimde 23 dedi doktor ama adet ağrılarım başladı dünden beri
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize bir evlât
![]()
Haklısın canım benim durumum senden daha umutsuz 40 ı geçtim evleneli 3 sene oldu evlendiğimin 4.ayında kist patlamasından sağ yumurtalığımı kaybettimSperm yıkama sabahtan alınıyor öğlen transfer yapıyorlar bizimkiler. Ama yıkama aslında ne kadar sürüyor bilmiyorum ama 38. Saatte filan sıra geldi bana. Aslında çok irdeliyoruz Allah ol dediğinde olucak hep müdahale etmeye çalışıyoruz sanırım bu yüzden sonuç alamıyoruz. Elimde değil 34 yaşındayım rezervim az ve zaman aleyhime işliyor etrafımdaki herkes hamile istisnasıztam olarak sinaniyoruz
Bizde sabahtan herkesin spermini aldılar 12 den sonra da transfer yapmaya başladılar. Bana da 38 . Saate sıra geldi. Aslında boşuna irdeliyoruz Allah ol dediğinde olacak mutlaka ama napalim elimizde değil34 yaşındayım eşim 38 ve yumurta rezervim az. Zaman aleyhime işliyor gibi hissediyorum . Çevremizdeki herkes hamile ya istisnasız. İstesek bu kadar olamaz yani .tam anlamıyla sınanıyoruz anlayacağın
Allah yardımcın olsun kistin neden patladı dış gebelik filan mı oldu? 2 devlette ya da üniversitede tüp bebek şartlarını sagliyorsunuz . Umarım dilediğiniz gibi olurHaklısın canım benim durumum senden daha umutsuz 40 ı geçtim evleneli 3 sene oldu evlendiğimin 4.ayında kist patlamasından sağ yumurtalığımı kaybettim( tüp bebek için şuan maddi durum el vermiyor hele de şuan ki fiyatlarla eğer yaza kadar olmazsa yazın artık tüp bebek zorlayacağız. .. öyle tabi herşey Allah tan biz istiyoruz duan ediyoruz Allah tan kabul etmesi.. inşallah en kısa sürede sağlıkla hayırla bize de nasip eder
![]()
Az önce bütün hikayemi uzun uzun yazıyordum ki sayfa birden kapattı kendi kendine koca yazdığım gitti:)) evlenmeden önce sabit kistim vardı canım doktorun ihmaliyle patlayıp zehirlenmeye kadar vardı acil ameliyatla beni kurtarıp yumurtamı kurtaramadılar.nasip demekki.evlenmeden önce 3 sene duran kist evlenince 4. ayda patladı yumurtalığıda aldı gitti. Allah kimseye yaşatmasın üst üste iki ameliyat geçirdim. Yaş sınırı yok muydu ama devlette ben öyle okumuştum sanki o yüzden hiç yeltenmedim bileAllah yardımcın olsun kistin neden patladı dış gebelik filan mı oldu? 2 devlette ya da üniversitede tüp bebek şartlarını sagliyorsunuz . Umarım dilediğiniz gibi olurbunu ancak yaşayan biliyor malesef
Aynen sınırdan kaçırıyoruz baktım şimdi tekrar 40 tan küçük olmalı diyor yaş için. 40 tan önce de 3 sene evlilik şartını sağlamıyorduk:)Allah yardımcın olsun kistin neden patladı dış gebelik filan mı oldu? 2 devlette ya da üniversitede tüp bebek şartlarını sagliyorsunuz . Umarım dilediğiniz gibi olurbunu ancak yaşayan biliyor malesef
Ben inanıyorum hiç ummadığın anda vericek Allah . Ne imkansizlar kavuştu bebeklerine . Biz de anne olucaz inşallahAynen sınırdan kaçırıyoruz baktım şimdi tekrar 40 tan küçük olmalı diyor yaş için. 40 tan önce de 3 sene evlilik şartını sağlamıyorduk:)
Amin amin amin. Hep birlikte inşallahBen inanıyorum hiç ummadığın anda vericek Allah . Ne imkansizlar kavuştu bebeklerine . Biz de anne olucaz inşallah![]()
Inşallah birlikte anne oluruz canımGebelik belirtileri de aynı oluyor canım yarın filan erken gebelik testi yapsan çıkar bencedilerim sonucun pozitif olur
![]()
AMİN CANIM BAKALIM KULLANIYORUM SUAN KLOMEN İNŞALLAH BU AY OLURR :)Şansın bol olsun inşallah![]()
Oldunmu ya cok uzuldum bende oldum tekrar aşılama için tedaviye baslıycamRegl oldum arkadaşlar23ünü beklememe bile gerek kalmadi
Evet canim oldum malesefOldunmu ya cok uzuldum bende oldum tekrar aşılama için tedaviye baslıycam
Pco degilim sanırım ama gonal f kullandım canimKızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir güzel haberlerinizi alırız bende adet olucam bir kaç güne 2. Aşılama için tekrar başlıcaz pco olup gnal f kullanan var mı aranızda
Kahverengiyse belki yerlesme kanamasidir erken gelmiş adetinHerkese merhaba, 7 kasım gece 23.00 ovitralle ardından 9 kasım öğlen 11.00 de aşılama yapıldı tek yumurtam vardı, çatladığı kontrol edildi. Bugün akşam kahverengi lekelendim. 2. Aşılamamdı maalesef tutmadı. Ben de sessizce takip ediyordum yazmak istedim.
10gün önce oldum anlamadım bende yarın doktora gitcem bi cok iyi anlıyorum seni benim aşılamam iptal olunca sinirlerim bozulmustu o günüm zehir olmustu kendini odaklıyor insan hayırlısı buymus diyorum sen napcaksın deniycekmisinEvet canim oldum malesefbugünüm nerdeyse ağlamakla gecti .bazen duygularim patliyor
. Senin de erken gelmiş reglin dimi?
Günümüz hatta saatimiz bile aynı ama 7-14. Günler arası yerleşme kanaması oluyormuş bence öyledir içinizi ferah tutunHerkese merhaba, 7 kasım gece 23.00 ovitralle ardından 9 kasım öğlen 11.00 de aşılama yapıldı tek yumurtam vardı, çatladığı kontrol edildi. Bugün akşam kahverengi lekelendim. 2. Aşılamamdı maalesef tutmadı. Ben de sessizce takip ediyordum yazmak istedim.
Maalesef adetim geldi, ovitralleden tam 14 gün sonra, hayırlısı olsunGünümüz hatta saatimiz bile aynı ama 7-14. Günler arası yerleşme kanaması oluyormuş bence öyledir içinizi ferah tutun![]()
Bende önceki ay sadece letu kullanmıştım 14.gün adet olmuştum. Insallah sizinde son adetiniz olur bir dahaki ay güzel haberler ile hamile kalırsınızMaalesef adetim geldi, ovitralleden tam 14 gün sonra, hayırlısı olsunsizden güzel haberleri alırız umarım
![]()