Çok haklısın herkes ılımlı, anlayışlı ve olgun davranabilirse her şey yoluna girer bi şekilde ama katılmadığım bir nokta var ki, cahil insana ne yapsan da, nasıl davransan da olmuyor bazı şeyler. Bizim ikinci evliliklerimiz. 2 yıla yakındır evliyiz. Her şey gayet iyiyken evlendikten sonra eşimin eski eşi ve ailesi bir anda birlik olup bizi ayırmak için neler yaptılar. Her günümüz karakollarda geçti. O arada ben bu sıkıntılardan 2 kere bebek kaybettim. Tası tarağı toplayıp kaçtık oralardan, eşim bütün ailesini sildi yaptıklarından dolayı. Ve evet biz şimdi çok mutluyuz. Artı olarak kendi annesinin istemediği torunlarını da ben büyütüyorum, bütün sorunlarıyla tek başıma mücadele ettim, buna bile saygı duymadılar. Benim oğlum ve eşimin kızı yani 2 çocuğumuz var aynı yaştalar ikiz gibi
herkesin sınavı başka bu hayatta ve her aile iyi değil ne yazık ki.. her anne de anne değil. O yüzden doğru dua etmek önemli. Allah herkese evlat versin demem asla. Hakedene, sahip çıkacak olana, iyi eğitecek ve sevgisini esirgemeyecek olana, kıymet bilene versin evlat
senin için çok mutlu oldum ama her şeyi geride bırakıp toparlayabilmeniz de karşılıklı ödün vererek ve saygı duyarak olmuştur zaten. Rabbim daim etsin