- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Anladım canım eşimdede hiz sorunu var bize bir gün arayla verdi 1 buçuk hafta boyuncaSpermiyogram testi verirken bilgi vermişlerdi bize önemli olan gebelik elde etmen cnm takılma stres yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım eşimdede hiz sorunu var bize bir gün arayla verdi 1 buçuk hafta boyuncaSpermiyogram testi verirken bilgi vermişlerdi bize önemli olan gebelik elde etmen cnm takılma stres yapma
Kasım ayında olacağın Adet tarihini yaziyorsun canım o gun geldiğinde gebelik olup olmadiğını söyluyoruz
Him.anladim kasım da aşılama ilk kez yaptircam 27 kasım görünüyor degisebilir tabiKasım ayında olacağın Adet tarihini yaziyorsun canım o gun geldiğinde gebelik olup olmadiğını söyluyoruz
Açıklamada sol tüp için zaten tamamen tıkalı kapalı demiyor. Kapalı olsa perinatal boşluğa bir dağılım olmaz. Bir kısımda sıvı kalışı ve dilatasyom diyor bende çok az tıkanık yada yapışıldık olarak düşündüm açıklama da ama görüntüyle değerlendirmek daha doğru oluDoktora gösterince anlicam o zaman sonucu. Aslında orda açık dediler bana tüplerin bende gördüm iki tuptende sıvı dağılmıştı
Ins.tez zamanda kavuşursun cnmAnladım canım eşimdede hiz sorunu var bize bir gün arayla verdi 1 buçuk hafta boyunca
Kız evet attım ya buraya baktık ya beraberKız testi erken mi yaptın olsun biz 28 i bekleyelim belli olmaz
Yumurtlamadan kaç gün geçti? Ben de hep öyle diyorum çünkü kendimizi umutlandırmaktan korkuyoruz, hep kötüsüne alıştırıyoruz kendimizi. Belki de hep hamileyim enerjisi göndermemiz lazımdırPek sanmıyorum kuzum gerçi adet öncesi belirtilerimden farklılıklar var ama ben yinede ihtimal vermiyorum yarında olmazsam zaten kan testi yaptıricam
Elenmezsin inşallah canısı güzel haberlerle gelirsin inşallah1.nci madde hariç hepsini muazzam taşıyorum bakalım yarın 1.nci maddeden elenecek miyim ajdkfkfkfkfkfk
Saol canım yapışıklık olabilir çikolata kistim var çünkü soldaAçıklamada sol tüp için zaten tamamen tıkalı kapalı demiyor. Kapalı olsa perinatal boşluğa bir dağılım olmaz. Bir kısımda sıvı kalışı ve dilatasyom diyor bende çok az tıkanık yada yapışıldık olarak düşündüm açıklama da ama görüntüyle değerlendirmek daha doğru olu
Aaa seninki daha kesin o zamann hayırlısı olsunn umarımm Bu aydan pek umutlu değilim ilk gebeliğimde yumurtlamadan üki gün sonra anlamıştım bişeyler olduğunu ve 4 gün sonra belirtiler başlamıştı Bu sefer hiç bişey yok Hepimizin hakkında hayırlısııBen aşılama oldum o yüzden değişti günüm birazcık.
Düzenli ise aynı günler aralığında olacaktır yumurtlaman değerlendirdiysen inşallah güzel sonuçlar olur dilerim.
Ay hadi inşallahh1.nci madde hariç hepsini muazzam taşıyorum bakalım yarın 1.nci maddeden elenecek miyim ajdkfkfkfkfkfk
Aaa seninki daha kesin o zamann hayırlısı olsunn umarımm Bu aydan pek umutlu değilim ilk gebeliğimde yumurtlamadan üki gün sonra anlamıştım bişeyler olduğunu ve 4 gün sonra belirtiler başlamıştı Bu sefer hiç bişey yok Hepimizin hakkında hayırlısıı
İnşallah olsun isteyen gönlünden geçiren herkese kısmet olsun Ne güzel içim ferahladı yazdığından çok teşekkür ederimGunlerim kesin de bakalım sonuç kesin olcak mi ? Inşallah hayırlısı olur. 27-29 günde bir yumurtlamam oluyordu genelde benim seninde çok farklı değildir o yumurtlama gösteren 1 haftayı değerlendirdiysen sonuç hiç belli olmaz. Işte birde o ilk yaşanılan gibi olmuyor belki bu sefer sessiz sedasız gelecektir bebegin bilemeyiz kasım 5 kadar umut var olsun mevlâm neylerse guzel eyler...
5 kasimKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
Regliye 1 gün kala tüm belirtileri gösteriyordum1.nci madde hariç hepsini muazzam taşıyorum bakalım yarın 1.nci maddeden elenecek miyim ajdkfkfkfkfkfk
Ajskdkflk kafa kalmamış bendeKız evet attım ya buraya baktık ya beraber
Yarın 14 olucak diye düşünüyorum daha fazlada geçmiş olabilir yumurtlama tam olarak ne zaman gerceklesti bilmiyorum belirtilerime göre 12 siydi gibiYumurtlamadan kaç gün geçti? Ben de hep öyle diyorum çünkü kendimizi umutlandırmaktan korkuyoruz, hep kötüsüne alıştırıyoruz kendimizi. Belki de hep hamileyim enerjisi göndermemiz lazımdır
Değişiklik olursa söylersin canım hayırlı haberlerini bekliyoruzHim.anladim kasım da aşılama ilk kez yaptircam 27 kasım görünüyor degisebilir tabi
Ahsjdkdk deme öyle yaaa benim adam moda girmis yine hamileymişim gibi davraniyor her defasinda diyorum yapma bak sonra hayalkırıklığına ugruyorsun diye ama yokRegliye 1 gün kala tüm belirtileri gösteriyordum