- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
Yazdım seni öyle hatirliyorum yinede bakayım Adet oldun mu bugun müydüBebeğim sen beni yaz yaz ekimden de birşey çıkmicak 25 kasım bat yazmış mıydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdım seni öyle hatirliyorum yinede bakayım Adet oldun mu bugun müydüBebeğim sen beni yaz yaz ekimden de birşey çıkmicak 25 kasım bat yazmış mıydın
Bana hep aynı şeyi söylediler. İğneden önceki gün, bir de iğneden 36 saat sonra diye. Ama sperm sorunu yoksa bence de en güzeli 3-4 gün ara vermeden ilerlemek, hiç kaçırmamak içinYa her doktor farklı bişey diyor bilemedim ki yani yumurtlamadan önce ilişkiyi öneriyorlar iğneyle beraber üç gün için
Deneyin bakalım hayırlısı olsun inşallahbilemedim vallahi yarın gece 11 12 gibi ilişki perşembede aynı şekilde dedi
Yumurtlama ve çatlama dönemi 3 4 gün ara çok ya 2 günde bir ya da birgün arayla olması gerekiyor..3 4 gün olursa sperm kaliteside düşmeye başlıyormuşBana hep aynı şeyi söylediler. İğneden önceki gün, bir de iğneden 36 saat sonra diye. Ama sperm sorunu yoksa bence de en güzeli 3-4 gün ara vermeden ilerlemek, hiç kaçırmamak için
Rahim şekli normal. Sağ tüplerde sıvı geçişi karın boşluğuna vs olmuş. Sol tüpte de geçiş var ama biraz tıkanıklık var olarak yorumluyorum. Tamamen açık değil yani ama doktor daha iyi değerlendirir. Fotoğrafı var mı acabaKizlar rahim filmi sonucumu yorumlayabilecek olan varmı ?Eki Görüntüle 2939741
Yok canım e nabiza yüklenmemiş halaRahim şekli normal. Sağ tüplerde sıvı geçişi karın boşluğuna vs olmuş. Sol tüpte de geçiş var ama biraz tıkanıklık var olarak yorumluyorum. Tamamen açık değil yani ama doktor daha iyi değerlendirir. Fotoğrafı var mı acaba
Doktorla görüştüm oda görüntüleri görmek istedi cuma günü gitcem sonuç göstermeyeRahim şekli normal. Sağ tüplerde sıvı geçişi karın boşluğuna vs olmuş. Sol tüpte de geçiş var ama biraz tıkanıklık var olarak yorumluyorum. Tamamen açık değil yani ama doktor daha iyi değerlendirir. Fotoğrafı var mı acaba
3-4 gün ara demedim ki kuzum, ara vermeden dedim üst üste her gün dedim yani (sperm sorunu yoksa)Yumurtlama ve çatlama dönemi 3 4 gün ara çok ya 2 günde bir ya da birgün arayla olması gerekiyor..3 4 gün olursa sperm kaliteside düşmeye başlıyormuş
Haaa yanlış okumusum ayy çok kötuyum yaa adet mi olacam ne olacam belli değil, midem bulaniyor, sol kasık batıp duruyor, sular gibi akıntı, oturduğum yerde uyuyorum sersem gibi dolaşıyorum evde yemek yapacam halim yok valla yazıyı bile nasıl okumuşum zaten bi bulanık görüyorum garip oldum iyice3-4 gün ara demedim ki kuzum, ara vermeden dedim üst üste her gün dedim yani (sperm sorunu yoksa)
Çünkü görüntüde daha net belli oluyor tıkanıklık vs. Açıklamadan da benim anladığım o.Doktorla görüştüm oda görüntüleri görmek istedi cuma günü gitcem sonuç göstermeye
Yumurtlamada sorun yaşıyorsan veya yeterince sağlıklı büyüyüp çatlamıyorlarsa yap kuzum.Kuzum benimde reglimin 2. Günü nasil bu karisim
Hahaha bizim hormonlar ine çıka bizi ne hale getirdi inşallah bütün bunlar gebelik belirtisidirHaaa yanlış okumusum ayy çok kötuyum yaa adet mi olacam ne olacam belli değil, midem bulaniyor, sol kasık batıp duruyor, sular gibi akıntı, oturduğum yerde uyuyorum sersem gibi dolaşıyorum evde yemek yapacam halim yok valla yazıyı bile nasıl okumuşum zaten bi bulanık görüyorum garip oldum iyice
28 i bat aşkım daha olmadım olurum ama belirtim yok birşey yok negatifte gördük testi tekrarlayınca ee nolcak kasıma kalcak mecburYazdım seni öyle hatirliyorum yinede bakayım Adet oldun mu bugun müydü
3-4 günde bir sayısı artıyor 2 günde bir hızı artıyor ve problem yoksa 72 saate kadar yaşıyorYumurtlama ve çatlama dönemi 3 4 gün ara çok ya 2 günde bir ya da birgün arayla olması gerekiyor..3 4 gün olursa sperm kaliteside düşmeye başlıyormuş
Bu Ebru Ceylan bizi hep kandırıyor heee3-4 günde bir sayısı artıyor 2 günde bir hızı artıyor ve problem yoksa 72 saate kadar yaşıyor
Kız testi erken mi yaptın olsun biz 28 i bekleyelim belli olmaz28 i bat aşkım daha olmadım olurum ama belirtim yok birşey yok negatifte gördük testi tekrarlayınca ee nolcak kasıma kalcak mecbur
Pek sanmıyorum kuzum gerçi adet öncesi belirtilerimden farklılıklar var ama ben yinede ihtimal vermiyorum yarında olmazsam zaten kan testi yaptıricamHahaha bizim hormonlar ine çıka bizi ne hale getirdi inşallah bütün bunlar gebelik belirtisidir
Doktora gösterince anlicam o zaman sonucu. Aslında orda açık dediler bana tüplerin bende gördüm iki tuptende sıvı dağılmıştıÇünkü görüntüde daha net belli oluyor tıkanıklık vs. Açıklamadan da benim anladığım o.
Spermiyogram testi verirken bilgi vermişlerdi bize önemli olan gebelik elde etmen cnm takılma stres yapmaBu Ebru Ceylan bizi hep kandırıyor heee