Ne takviye verdiSperm sayısı 148 milyon
İleri hız %50
Motilite 2 ( fakat doktor bunu önemsemedi, en ufak bir sorun da 1-2 yazıyorlar. Zaten kimsenin 3-4 çıkmıyor dedi)
İnşallahAralikta da 30 kişiyi gonderirsek ocak ayi sonunda herkes hamiş olacak
Aayy ne bereketli ay şu Kasım30.ncu hamiş haberine son 5
Ay kuzum eve geçince yazayım ya bakıp isminiNe takviye verdi
Çoğunlukla vajinal bakıldı evet hoş bir his değilVajinal muayeneyle bakmiyorlar kuzum normal ultrasonda gözüküyor çatladığı..Burda çoğu kişi gebe kalmadan sürekli vajinal muaneye giriyor galiba benim gittigim 4 doktor bakmadı normalden kontrol ettiler 1 taneside izin istedi onay aldıktan sonra baktı tuhafıma gidiyor sürekli girdiklerini gördükçe insani psikolojik olarak yıpratır yahuinsallah olmazsin guzel haberlerini alırız
Aynen böyle sayfalar arası donma filanda oluyorduÇok koyu bi yeşil
Hiç beğenmedim
E sizin günaşırı olmamış ki hergün olmuş nerdeyseEki Görüntüle 2951007 Kızlar lütfen cevap verir misiniz? Ovulasyon testi yapmıyorum stresten. O yüzden gün aşırı ilişkiye girmeye çalışıyoruz. Kalp olan günler ilişki oldu. Batım her ayın 24ünde oluyor.
Döngüm 30-31 günde bir oluyor.
Sizce ilişkiye girmeyi bırakiyim mi artık yumurtlama olmuş mudur ?Mecalimiz kalmadı da
Bende telefon donuyor sanıyordumAynen böyle sayfalar arası donma filanda oluyordu
Çok iyi kuzum.. Daha ne olacakSperm sayısı 148 milyon
İleri hız %50
Motilite 2 ( fakat doktor bunu önemsemedi, en ufak bir sorun da 1-2 yazıyorlar. Zaten kimsenin 3-4 çıkmıyor dedi)
Yok canım telefonlarimiz sağlamBende telefon donuyor sanıyordum
Aslında iyi çıkmasında keçi boynuzu pekmezinin de etkisi olduğuna inanıyorum. Benim araştırmalarım sonucu eşim her gün 1-2 kaşık keçiboynuzu pekmezi yiyor son 3-4 aydırÇok iyi kuzum.. Daha ne olacakSen üstündeki stresi alırsan olacak bu iş
O zaman 2 günde 1 3 günde 1 şekilde devam edinAmacım günaşırıydı ama biraz abarttıkBenimde geçen ay 20sinde oldu ondan kafam karıştı. Teşekkür ederim canım. Matmazel -
Mantıklı çok teşekkür ederimO zaman 2 günde 1 3 günde 1 şekilde devam edin
Bezdiyseniz 3 günde 1 düzenine geçebilirsiniz
Böylece ıskalamamış olursunuz
Çünkü tam günü belli değil ya işi garantiye alırsınız
16si adetim çok heyecanlı stresliyim ilkkez bu ay. 2. Ayım sağ tüpüm yok solda da birkaç gündür ağrı var adet belirtisi gibide değil gibi de bişmşylrım inşallah banada tik atarsınızAralikta da 30 kişiyi gonderirsek ocak ayi sonunda herkes hamiş olacak
İçinde kalacağına alıp test yapabilirsin canım haberdar et bizi de
Canım benim ikisi de olabilir çatlatma da olabilir kist de ama ben de yaşadım sağ kaşıkta hiç hissetmedim bi ağrı vardı hatta ayaktaydım bi süre yürüyemedim resmen bıçakladılar orayı diğer güne benim kontrolüm vardı zaten öğrendim ki yumurtam çatlamışKızlar ya dün ve bugün sağ kasığımda aşırı bi ağrı sancı oldu
Öyle birşey ki kıvrandım desem yeridir
Arada soldada oldu ama onu yumurtanın kiste dönüşmesine bağlıyorum
Sağdaki dayanılcak gibi değildi nerdeyse acile gidecektik
5 10dklık kramplar giriyor korkuyorum klomen kullanmıştım 9mm yumurtalar vardı onlar büyüyüp çatlamış olabilir mi
Ya da kiste dönüşmüş vs
Büyümeye devam ediyor mu ki
Kafam karıştı endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?