- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
Sen test yaptın mı gebelik görünüyor mu cenımBenim 4. Ayim bu ama evlendigimden beri o kadar uzun olmadi dongulerim baya kisaldi ama iste yinede kendimi fazla umitlendirmek istemiyorum acikcasi insallah vardir yoksa bile hayirlisiyla en kisa zamanda olur benim ve butun isteyenlerin
d vit ve karışım dedi canım karışımı yarın alıcam d viti dün aldım şuan adetliyim zaten bi kaç güne iter. sorun şu ki hayatımda ilk defa bu ay adeti kahverengi oluyorum bugün 5. gün. ilk 2 gün sadece 2 3 kere leke geldi o kadar o yüzden kaçıncı gündeyim bilmiyorum nasıl olacak.Doktor mfk yaparken karışım istiyor d vitamini folik asit sanırım bu gün bir de omega 3 ekleyecek daha sonra adet bitince ilişki 3 2 3 2 ve 21. Gün ilişki
3 ayda nasıl hamile kaldın ya özellikle yaptın bi şey var mı ben 1.5 yıldır uğraşıyorum hiç bi sıkıntım yok hsg bile çekindim ama yok eşimde çok az hareketsizlik var ama ona da hamile kalmaya engel değil dedi doktor
Benimde az önce akıntım başladı adetten önce 5inci günüm galiba bu ay yine olmado sancılandımDünden beri az az akıntım oluyor canlar ovuluasyonla takip ediyorum yumurtlama falan değil. Adete 5 ya da 8 günüm var. Adet öncesi akıntı ne zaman başlıyordu? Bu ara mıydı?
Kenardan kenardan yapZaten keyfine duskun bi insanim yatarim ama olmuyor iste evi b*k goturecek
Benim psikolojim tüp bebeğe çok hazırdıinşallah faydasını görürsün canım . belli mi olur bakarsın tüp bebeğe gerek kalmaz .
Hayırlısı ayol, allah hayırlı zamanda versin inşallahBenimde az önce akıntım başladı adetten önce 5inci günüm galiba bu ay yine olmado sancılandım
Ben de bu düşünceye çok inanıyorum.. Bir kaç arkdaşım için çok üzülüyordum, nasıl dayanılır çok kötü bir durumdur ya bizim de olmazsa diye düşüncelerle 1 yıl oldu olmuyor..bence aklıma gelen başıma geldi lafı çok doğru. çevremde de 1-2 örneği var. geçenlerde eşim hep ya çocuğum olmazsa korkusu vardı diyince bunu düşündüm. çünkü eşimin bekarken böyle şeyleri düşündüğünü bilmiyordum ve bende hep düşünürdüm bir birimizi bulmuşuz gibi.
Yarin sabah yapicam insallah pek umidim yok amaSen test yaptın mı gebelik görünüyor mu cenım
Bat ne zamanYarin sabah yapicam insallah pek umidim yok ama
Anladim canim bakalim yarin sabah ilk idrarla yapicam pek umidim yok ama insallah vardirRegl döngüsü geçtiği zaman. 4-5 haftadan sonra galiba. Zaten doktor o zamanlar kese görür ya..
Ben oğluma hamileyken bir salaklık edip yeğenimi kaldırdım. 7-8 haftalıktı. Ağırlığı öngörememiş ya da gebeliğe alışamamıştım bilemiyorum..
Sonrası kanama, günlerce evde yatma, iğneler, fitiller falan..
Hayıt tohumu hapı işe yarar mı onu almayı düşünüyorum ben ama bi de jel zararlı değil mi yaEvet özellikle yaptgm şey hayıt tohumu suyu kullanmıstım o ay bide preseed isimli bi jel kullanmıstım. O ay gebe oldgumu öğrendim.
Tabi nasip olacagı varms bunlarda vesile oldu diyelim.
Canim benim adetler duzensiz cok ama bu ay 1 kasimda bekliyordumBat ne zaman
Aşılama yı kaç kere yapıyor peki devletÜcretsiz değil %40 ınımı ne karşılıyor. Çoğunlukla kendileri yapmıyor karşılığı çek diye veriyor istediğin hastameye gidip kullanabiliyorsun
Oyle yapiyorum canimKenardan kenardan yap
Süpür sil koltukları kaldırma 2 haftacık birşey olmaz
Benimde ayni canim sancim cok yok ama kasiklarim da bi huzursuzluk var ve belim agriyor insallah bebis vardirregl olcak gibi sancim var belim kasiklarim bacaklarim bi geciyo tekrar geliyo bugun cok yurudum ondan olabilir mi yada regl geliyo galiba dahada 5 gun var ama
ay ben kotuyum canim yaa bebis varsada raziyimda reglysede gelsin hemen rahatlarim hic degilseBenimde ayni canim sancim cok yok ama kasiklarim da bi huzursuzluk var ve belim agriyor insallah bebis vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?