Bizimde hareket sorunumuz var eşinizin haraketi kaç bizim %15 çıktı ve doğal yolla gebe kalınabilir deyip gönderdiler ama iki senedir hiç gebe kalamadınmİkinci canım. Bende bir sıkıntı yok tüplerim falan açık. Eşimin sperm sayısı düşüktü o da düzeldi şu an 83 milyon falan,yıkamada 24 milyonla aşılama yapıldı doktorum sperm sayısı iyi dedi aşılama yaparken ama bizde hareket sorunu var
Hem şehir hem hastane olarak canım. Bende Antalyada özele gidiyorumŞehir olarak mı kuzum ben özelde yaptırıyorum doktorum orada hatta klinige gidiyoruz sıklıkla
Yaptırdım canımCanm iki kere aşılama denediysen raporla tüp bebek deneyebilirsin
Bugün randevu alıcam arayıpta bakalım doktorum ne dicekKalbinin sesini dinle canim doktorla ortak bir karar alın derim eksiler artılar konuşulur
Bilmiyorum mikroçip değil heraldeAşılamaniz normal mi mikrocip lı mi acaba ? Kizlarr
Kaç olduğunu tam bilmiyorum ki. Bize de doktorum doğal yolla olur ama bu 2-3 yıl gibi bir zaman alır dediBizimde hareket sorunumuz var eşinizin haraketi kaç bizim %15 çıktı ve doğal yolla gebe kalınabilir deyip gönderdiler ama iki senedir hiç gebe kalamadınm
Olsun da maddi olarak gözümüz görmüyor artık. İlk başlarda biz istememiştim, bu sefer biz istiyoruz olmuyor imtihan gibi bir şey işte Rabbim siz değil ben isteyince olur diye bize ders veriyorÇok zor ya gerçekten maddi olarak da manevi olarak da.
canım gunaydın, ben ıstanbulda koc unı. hastanesınde asılama oluyorum 3070tl asılama ucretı, test vs yok ıcerısındeMerhaba bende üniversite hastanesinde aşılama yapmayı planlıyorum ama aşılama için ayrı bir ücret mi alınıyor
evet tabiki artık ınsan maddıyatı dusunmuyor ya bı sekılde halledılır Rabbım nasıp etsınde ınsallah. bızde ılk sene dusunmedık sımdıde ıkı senedır ugrasıyoruz. Rabbim daha fazla bekletmesin inşalaahOlsun da maddi olarak gözümüz görmüyor artık. İlk başlarda biz istememiştim, bu sefer biz istiyoruz olmuyor imtihan gibi bir şey işte Rabbim siz değil ben isteyince olur diye bize ders veriyor
Evet canım bana önermişti doktorumGün aşırı iliski öneriyorlar mı aşılamadan sonra
Mesela benim kuzenimin 9 sene olmadı o kadar tedavi oldu 1 kere tedaviyle hamille kaldı ama sonra kaybetti bebeğini şimdi tam tüp bebek için araştırmaya yapıyordu hiç ummadığı anda hamile olduğunu öğrendi ve şimdi bir kızı oldu yeni. Böyle şeyleri duyunca yeniden umutlanıyorum bendeevet tabiki artık ınsan maddıyatı dusunmuyor ya bı sekılde halledılır Rabbım nasıp etsınde ınsallah. bızde ılk sene dusunmedık sımdıde ıkı senedır ugrasıyoruz. Rabbim daha fazla bekletmesin inşalaah
İzmitte gidiyorum canim bendeHem şehir hem hastane olarak canım. Bende Antalyada özele gidiyorum
Sperm sayısı normaldi 105 milyondu 1 aydır takviyede aliyor fazlalaşmiştir. Morfoloji %2, hızı % 18Benim eşimde de morfoloji sorunu var ve doktorlar sperm sayısı azsa ve morfoloji %2 altındaysa pek önermiyolar aşılamayı. tutsa bile düşükle sonuçlanabiliyomuş ama tabi yinede Allah'a kalmış bişey denemekte fayda var hepsini ve rapor için de 2 aşılama gerektiği için de bizde deniycez bakalım.
Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah guzel sonuclar alirsinBende pazartesi klomen başladım salı kontrole gideceğim ardından aşılama olacak bu ikinci aşılamam umarım bu olur
Çok iyi o zaman canım şansınız yüksek Rabbim yardımcınız olsunSperm sayısı normaldi 105 milyondu 1 aydır takviyede aliyor fazlalaşmiştir. Morfoloji %2, hızı % 18
Canm nerde aşılama yaptırıyosun ilkiyle aynı yer miBende pazartesi klomen başladım salı kontrole gideceğim ardından aşılama olacak bu ikinci aşılamam umarım bu olur
İnşallah hayırli olur güzel sonuçlar çıkarİnşallah canım hayirla. Sonuçlansinevet benimd e öyle bir mutluluk var içimde
Ayy inşallah canım inşallahBende pazartesi klomen başladım salı kontrole gideceğim ardından aşılama olacak bu ikinci aşılamam umarım bu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?