• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah canım tutunur sana dikkat et kendine ben aşılama olduğumda 5 yıl önce 14 gün yatakta kaldım ve 3 4 gün sonra duş aldım sen öyle yap iyi beslen dikkat et hadi hayırlısı diyorum canım 😘🤲

Hayırlısı olsun canım her insanın yumurtası aynı ilerlemiyor bazıları 10 gün sürer bazıları 15 gün sürer yumurtanın büyümesine bağlıdır canim
Hayırlısı bugün ilaca başladım çabuk geçer umarım bu süreç ama içim huzur dolu ayrı bı mutluluk var içimde inşallah hayra çıkar

Bu ay bizde aşılama yaptırıcaz..Bursada yaptiran var mı ?

Birde eşinde hızı ve morfolojisi düşük olup aşılama yaptıranlar var mı ? Tutma ihtimali yüzde kaç oluyor ??

Olabilir. Yine de çok ağır iş yapma sen tam gelmedikçe. Allah'tan ümit kesilmez.
Yok yapmıyorum zaten 10 gün yattım sadece wc için kalktım eşim sağolsun herşeyi yaptı. İlkinde ertesi gün ayaklanmıştım bu sefer böyle deneyelim dedi eşim. Bakalım yarın randevu alıcam

Yok yapmıyorum zaten 10 gün yattım sadece wc için kalktım eşim sağolsun herşeyi yaptı. İlkinde ertesi gün ayaklanmıştım bu sefer böyle deneyelim dedi eşim. Bakalım yarın randevu alıcam
Gün aşırı iliski öneriyorlar mı aşılamadan sonra

Kuzu erkekte sıkıntı olursa aşılamayı daha çok destekliyorlar.

Birde eşinde hızı ve morfolojisi düşük olup aşılama yaptıranlar var mı ? Tutma ihtimali yüzde kaç oluyor ??
Benim eşimde de morfoloji sorunu var ve doktorlar sperm sayısı azsa ve morfoloji %2 altındaysa pek önermiyolar aşılamayı. tutsa bile düşükle sonuçlanabiliyomuş ama tabi yinede Allah'a kalmış bişey denemekte fayda var hepsini ve rapor için de 2 aşılama gerektiği için de bizde deniycez bakalım.

Back