- 29 Ekim 2021
- 1.323
- 1.061
- 83
Aralıksızdan ziyade gün aşırı tavsiye ediyorlar. Sperm kalitesi için. Önemli olan kalite3 gün aralıksız boş geçmeyim dimi bu günleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aralıksızdan ziyade gün aşırı tavsiye ediyorlar. Sperm kalitesi için. Önemli olan kalite3 gün aralıksız boş geçmeyim dimi bu günleri.
Sen ne yaptın canım?Bence 3 de dene benimki 3 cü de tuttu ve ikizlerim oldu çok şükür bence denemelisin canım tabi yine sen bilirsin
Kaçıncı gün daha yeni başladıysan büyür belki hemen moralini bozma. Olmasa doktor söyler zaten bu ay bişi yapamayız diye. Gelecek ay tekrar denersin en kötü ihtimalle ki bu en kötüsüKızlar benim sadece 1 yumurtam gelişmiş 11mm biraz moralim bozuldu. 1den fazla olması şansı arttırırdı değil mi
Yarın kontrole gidecem 10 çeyrekte yarın aşılama günü belli olacak Allah 'ın izniyle bakalım peki sen gittin mi doktoraSen ne yaptın canım?
Yarın kontrole gidecem 10 çeyrekte yarın aşılama günü belli olacak Allah 'ın izniyle bakalım peki sen gittin miSen ne yaptın canım?
ozamaana kadar buyur kuzum daha uc gun var, üzme kendini pozitif düşün :) en önemlisi kalıtelı olmasıDesteğiniz için teşekkür ederim kızlar bugün sabah 6.iğnemi vurdum. Bugün için randevu vermişlerdi kontrole gittim. İğneye devam cumartesi gel dedi doktor
Bizde aynı canım, iki yıldır gebelik oluşmadi. Nasip hersey inşallah Rabbim aşılamayi vesile kilar aminnnPozitif olmaya çalışıyorum yaklaşık 2 senedir uğraşıyoruz ama nasip olmadı bebek ilk defa aşılama yapıyoruz. İnşallah herkesin gönlüne göre olut herşey Allahım isteyen tüm insanlara nasip etsin
kuzum farklı konuya geçmişsin göremedim seni . çok güzel 4 yumurtan oluşmuş. ne zaman yapacak doktor aşılamayı pazartesi günü müSelam kızlar, şimdi çıktım hasteneden yumurtalar büyümüş güzelce 18.19.16.12mm yumurtalar var dedi,sorun yok o anlamda.
Barış bey karar veriyor son duruma arayacaklar beni bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ay telefondan gırıyorum ya ınan neryee yazdım farkında degılım. toplantıdaymıs doktor hala aramadılar ama bnce pazartesı derler yarın zannetmıyorumkuzum farklı konuya geçmişsin göremedim seni . çok güzel 4 yumurtan oluşmuş. ne zaman yapacak doktor aşılamayı pazartesi günü mü
bencede pazartesi olur daha yeni yeni olgunlaşmış çünkü . araya hafta sonu girmese iyidiAy telefondan gırıyorum ya ınan neryee yazdım farkında degılım. toplantıdaymıs doktor hala aramadılar ama bnce pazartesı derler yarın zannetmıyorum
ay evet yaaa, beklıycez sımdı bıde çatlarsa olaylar karısır :)bencede pazartesi olur daha yeni yeni olgunlaşmış çünkü . araya hafta sonu girmese iyidi
Canım simdi girdik eve 12 de islem basladi 1 saate yatirdi doktor bekledim oyle hic agri acı hic bir sey olmadı çok sükür bugun dinlen dedi yarın normal hayata geri dönebilirsin dedi iyiyim şükür hic kimse tedirgin olmasın o kadae basit bir islemmiş ki 14 gun sonra kan testi beklemesi var simdikuzummm ne yaptın hayırlı guzel haberlerını beklıyorum, dualarım senınle. ınsallah hayırlısıyla gelsın bebişin
kötü düşünme iyi düşün iyi olsunay evet yaaa, beklıycez sımdı bıde çatlarsa olaylar karısır :)
ayyy cok guzel, maşallah suphanallah. hadı Rabbım ınsallah gonlundekını nasıp etsın yorma kendını dınlen guzelceCanım simdi girdik eve 12 de islem basladi 1 saate yatirdi doktor bekledim oyle hic agri acı hic bir sey olmadı çok sükür bugun dinlen dedi yarın normal hayata geri dönebilirsin dedi iyiyim şükür hic kimse tedirgin olmasın o kadae basit bir islemmiş ki 14 gun sonra kan testi beklemesi var simdi
inşallahhh kuzumkötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Kaç mm dı yumurtacıklar kuzumCanım simdi girdik eve 12 de islem basladi 1 saate yatirdi doktor bekledim oyle hic agri acı hic bir sey olmadı çok sükür bugun dinlen dedi yarın normal hayata geri dönebilirsin dedi iyiyim şükür hic kimse tedirgin olmasın o kadae basit bir islemmiş ki 14 gun sonra kan testi beklemesi var simdi
aşılama mı yaptırdın canım . kaç yumurtan oluştu ne kadara yaptrıdınCanım simdi girdik eve 12 de islem basladi 1 saate yatirdi doktor bekledim oyle hic agri acı hic bir sey olmadı çok sükür bugun dinlen dedi yarın normal hayata geri dönebilirsin dedi iyiyim şükür hic kimse tedirgin olmasın o kadae basit bir islemmiş ki 14 gun sonra kan testi beklemesi var simdi
sımdı aradılar bu aksam 9.30 da çatlatma iğnesi olcakmısım yarın bısey yok. cumartesı sabah 8de aşılama olcam :) ayyy bır heyecan geldı . sımdı ıgneyı almaya cıkıcam ınsallah burdakı yakın eczanede vardır ya iş yerındeyım bidekötü düşünme iyi düşün iyi olsun