- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 28
Hayırlısı bugün ilaca başladım çabuk geçer umarım bu süreç ama içim huzur dolu ayrı bı mutluluk var içimde inşallah hayra çıkarInşallah canım tutunur sana dikkat et kendine ben aşılama olduğumda 5 yıl önce 14 gün yatakta kaldım ve 3 4 gün sonra duş aldım sen öyle yap iyi beslen dikkat et hadi hayırlısı diyorum canım
Hayırlısı olsun canım her insanın yumurtası aynı ilerlemiyor bazıları 10 gün sürer bazıları 15 gün sürer yumurtanın büyümesine bağlıdır canim
Inşallah canımHayırlısı bugün ilaca başladım çabuk geçer umarım bu süreç ama içim huzur dolu ayrı bı mutluluk var içimde inşallah hayra çıkar
İnşallah canım hayirla. SonuçlansinHayırlısı bugün ilaca başladım çabuk geçer umarım bu süreç ama içim huzur dolu ayrı bı mutluluk var içimde inşallah hayra çıkar
Amin inşallah. Ben çok kararsız kaldım 3.yü de mi denesem yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem bilemedimbızımde hareker sorun kuzum, ınsallah olur ya Allah yuzumuze baksın
Yok yapmıyorum zaten 10 gün yattım sadece wc için kalktım eşim sağolsun herşeyi yaptı. İlkinde ertesi gün ayaklanmıştım bu sefer böyle deneyelim dedi eşim. Bakalım yarın randevu alıcamOlabilir. Yine de çok ağır iş yapma sen tam gelmedikçe. Allah'tan ümit kesilmez.
Çok zor ya gerçekten maddi olarak da manevi olarak da.Amin inşallah. Ben çok kararsız kaldım 3.yü de mi denesem yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem bilemedim
Kuzu erkekte sıkıntı olursa aşılamayı daha çok destekliyorlar.Birde eşinde hızı ve morfolojisi düşük olup aşılama yaptıranlar var mı ? Tutma ihtimali yüzde kaç oluyor ??
Şehir olarak mı kuzum ben özelde yaptırıyorum doktorum orada hatta klinige gidiyoruz sıklıklaKızlar aşılamayı nerde yaptırdınız? Belki aynı yerde olanlar vardır
Birde tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
Gün aşırı iliski öneriyorlar mı aşılamadan sonraYok yapmıyorum zaten 10 gün yattım sadece wc için kalktım eşim sağolsun herşeyi yaptı. İlkinde ertesi gün ayaklanmıştım bu sefer böyle deneyelim dedi eşim. Bakalım yarın randevu alıcam
Canm iki kere aşılama denediysen raporla tüp bebek deneyebilirsinAmin inşallah. Ben çok kararsız kaldım 3.yü de mi denesem yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem bilemedim
Kalbinin sesini dinle canim doktorla ortak bir karar alın derim eksiler artılar konuşulurAmin inşallah. Ben çok kararsız kaldım 3.yü de mi denesem yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem bilemedim
Bizde eşimde var sadece bende bişey yok ama tutma ihtimalini merak ediyorum acikcasi bi ton paraKuzu erkekte sıkıntı olursa aşılamayı daha çok destekliyorlar.
Valla denemekte istiyor insan acaba diye ben öylr diyerek basladim bakalimBizde eşimde var sadece bende bişey yok ama tutma ihtimalini merak ediyorum acikcasi bi ton para
Sende bi sorun yoktu dimi kuzum bakalım nasıl sonuç alıcaz ikimizde aynı anda başlıyoruzValla denemekte istiyor insan acaba diye ben öylr diyerek basladim bakalim
Kuzu erkekte sıkıntı olursa aşılamayı daha çok destekliyorlar.
Benim eşimde de morfoloji sorunu var ve doktorlar sperm sayısı azsa ve morfoloji %2 altındaysa pek önermiyolar aşılamayı. tutsa bile düşükle sonuçlanabiliyomuş ama tabi yinede Allah'a kalmış bişey denemekte fayda var hepsini ve rapor için de 2 aşılama gerektiği için de bizde deniycez bakalım.Birde eşinde hızı ve morfolojisi düşük olup aşılama yaptıranlar var mı ? Tutma ihtimali yüzde kaç oluyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?