• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insllah rabbim isteyen herkese nasip etsin her şeyde bir hayır vardır bu zamana kadar bekletti inslalah daha güzel günler görürüz. Çok hayal kırıklığı yaşadık ben de sorun yok eşimde de sorun yok doktor denk gelmiyor diyor . Bu ay gonal f yumurta geliştirici iğne vurundum 7 adet daha sonra catlatma ignesi yapıldı. Iki yumurtam var inşllah biri tutar
Inşallah canım tutunur sana dikkat et kendine ben aşılama olduğumda 5 yıl önce 14 gün yatakta kaldım ve 3 4 gün sonra duş aldım sen öyle yap iyi beslen dikkat et hadi hayırlısı diyorum canım 😘🤲
Merhaba bende yarın hastaneye gidicem doktor adetin 2.gunu gel demişti sanırım ilaçlari yazicak çok heyecanlıyım süreç nasıl ilerliyo ilacı kaç gün kullanıp çatlatma iğnesi yapiliyo hiç bilgim yok şuan
Hayırlısı olsun canım her insanın yumurtası aynı ilerlemiyor bazıları 10 gün sürer bazıları 15 gün sürer yumurtanın büyümesine bağlıdır canim

Arkadaşlar bende kontrole gittim bugün 6 tane yumurtam 10 cm olmuş 3 gün daha iğne kullanacam cuma günü aşılama günü belli olacak bol bol dua edelim arkadaşlar destek olalım birbirimize ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah 😘😊

Kızlar simdi ciktim doktorlardan çatlatma ignesini verdi doktor 3 tane yumurtam varmış ben 2 biliyordum bu gece saat 10 da vurulacağım persembe sabahta işlemler başlayacaklar dualarınıza talibim 🤲
Ayy hadi hayırlısı. Tutar inşaallah 🤲🏻☺️

Arkadaşlar bende kontrole gittim bugün 6 tane yumurtam 10 cm olmuş 3 gün daha iğne kullanacam cuma günü aşılama günü belli olacak bol bol dua edelim arkadaşlar destek olalım birbirimize ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah 😘😊
Çok güzel hepsi büyürse bi ikiz daha gelir mi acep 🤭

Evet canim bu gece 10 da catlatma ignesini vurulacağım persembe sabahtan esimin spermlerini yikayacaklar öglen 12 gibi de aşılama yapılacak 36 saate denk geliyor
Ay hadi İnşallah hayırlı haberler verirsin kuzum 😍🤲 ay ben persembe gitcem sonra haftasonu giriyor ya nasıl yapacaklar anlamadım

Değerleriniz nasıl sizin ?

Bizimde düşük ve 3.seviye varikosel var ama tüp bebek de devlet desteği alabilmemiz için öncesinde 2 aşılama sartı olduğu için aşılama yaptıracağım İnşAllah.
Canım bizim ileri hız sorun. Sayı iyi çıktı ama ileri hız %15 🥺 benim.bu. Kalbul olmaz sanırım devlette yaptırmıyor um

Aminn canım inşallah hayırlı haberler verirsin 🤩🥰🤲🤲

Ay hadi İnşallah hayırlı haberler verirsin kuzum 😍🤲 ay ben persembe gitcem sonra haftasonu giriyor ya nasıl yapacaklar anlamadım
Adetin 2 günü gittim ben bugün 6 gündür iğne kullanıyorum kaldı 2 gün iğnelerimi her akşam saat 19.00 da kullanıyorum 150 çok ağır ya hayırlısı olsun canım s3ninde güzel haberini bekliyecez😘hafta sonunu sıkıntı etme doktor neyin nasıl olacağını herşeyi çok güzel denklestiriyorlar o yüzden sıkıntı yok canım

Adetin 2 günü gittim ben bugün 6 gündür iğne kullanıyorum kaldı 2 gün iğnelerimi her akşam saat 19.00 da kullanıyorum 150 çok ağır ya hayırlısı olsun canım s3ninde güzel haberini bekliyecez😘hafta sonunu sıkıntı etme doktor neyin nasıl olacağını herşeyi çok güzel denklestiriyorlar o yüzden sıkıntı yok canım
Evet ya nelere katlanıyor insan mis bir koku nefes için 😍💕 inşallah hepimiz güzel haberler verelim. Evet ya onlar bir şekilde ayaralar haklısın

Amin 🤲🏻 sizin sorun neydi kaç yıllık evlisiniz nerede düşünüyorsun? Çok sordum kusura bakma cevaplamak zorunda değilsin ☺️
Bir yıllık evliyim bı gebelik oldu tekrar devamı gelmedi bende bı sıkıntı varsa erken önlem olsun istedim devlet hastanesine gidiyorum 😊

Back