- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Hayırlı olsun inşallah kuzuİstanbulda okan üni.hastanesinde yaptırıyorum ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallah kuzuİstanbulda okan üni.hastanesinde yaptırıyorum ben de
İnşallah hepimiz içinHayırlı olsun inşallah kuzu
İstanbulda okan üni.hastanesinde yaptırıyorum ben de
Gayet güzel büyümüşler. Gözün aydın olsun. Bende dün regli ağrısı gibi ağrılar yaşadım şeffaf akıntı vardı kasik ve bel agrım vardı surekli yemek yemek istedim yattım. Ovulasyon günümüydu bilmiyorum ama boş geçirmedim. Yüzümde de böyle bir ışıltı güzellik var bakalım estrofem tablet için 7.gün. bakalım ne olacakSelam kızlar, şimdi çıktım hasteneden yumurtalar büyümüş güzelce 18.19.16.12mm yumurtalar var dedi,sorun yok o anlamda.
Barış bey karar veriyor son duruma arayacaklar beni bakalım hayırlısı olsun inşallah
sagol kuzum . ovulasyon olabılır evet ıyı yapmıssın boş gecme bu gunlerı. ınsallahhh Rabbım gonlundekını nasıp ederGayet güzel büyümüşler. Gözün aydın olsun. Bende dün regli ağrısı gibi ağrılar yaşadım şeffaf akıntı vardı kasik ve bel agrım vardı surekli yemek yemek istedim yattım. Ovulasyon günümüydu bilmiyorum ama boş geçirmedim. Yüzümde de böyle bir ışıltı güzellik var bakalım estrofem tablet için 7.gün. bakalım ne olacak
kuzummm ne yaptın hayırlı guzel haberlerını beklıyorum, dualarım senınle. ınsallah hayırlısıyla gelsın bebişinŞehir olarak mı kuzum ben özelde yaptırıyorum doktorum orada hatta klinige gidiyoruz sıklıkla
Güzel büyümüşler. Tutar da inşaallahSelam kızlar, şimdi çıktım hasteneden yumurtalar büyümüş güzelce 18.19.16.12mm yumurtalar var dedi,sorun yok o anlamda.
Barış bey karar veriyor son duruma arayacaklar beni bakalım hayırlısı olsun inşallah
Aynen yumurtlama belirtilerine benziyorGayet güzel büyümüşler. Gözün aydın olsun. Bende dün regli ağrısı gibi ağrılar yaşadım şeffaf akıntı vardı kasik ve bel agrım vardı surekli yemek yemek istedim yattım. Ovulasyon günümüydu bilmiyorum ama boş geçirmedim. Yüzümde de böyle bir ışıltı güzellik var bakalım estrofem tablet için 7.gün. bakalım ne olacak
inşallaaah ya, aminnnGüzel büyümüşler. Tutar da inşaallah
Bence 3 de dene benimki 3 cü de tuttu ve ikizlerim oldu çok şükür bence denemelisin canım tabi yine sen bilirsinAmin inşallah. Ben çok kararsız kaldım 3.yü de mi denesem yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem bilemedim
Mesaj gönderdim sizeMerhaba , bende bu hastanede ilerlemek istiyorum. Doktorunuz kim acaba ? Memnun musunuz ?
Birde aşılama için rapor çıkarttılar mı size? İLaçlar ve aşılama ücreti ne kdr acaba *
KUZUM kacıncı gunun? bır daha godecek mısın?Kızlar benim sadece 1 yumurtam gelişmiş 11mm biraz moralim bozuldu. 1den fazla olması şansı arttırırdı değil mi
Amin inşallah hepimizin gönlünden geçeni versinsagol kuzum . ovulasyon olabılır evet ıyı yapmıssın boş gecme bu gunlerı. ınsallahhh Rabbım gonlundekını nasıp eder
3 gün aralıksız boş geçmeyim dimi bu günleri.Aynen yumurtlama belirtilerine benziyor
Moralini bozma hiç. Bu durum hep psikoloji ile ilgili. Pozitif düşün her zaman. 1den fazla olması evet daha çok sans demek ama nasip kısmet hiç belli olmaz o yüzden hep pozitif ol. Gerisi hallolur zatenKızlar benim sadece 1 yumurtam gelişmiş 11mm biraz moralim bozuldu. 1den fazla olması şansı arttırırdı değil mi
Kaliteli olması önemli canım moralini bozma ALLAH büyüktür. Inşallah ALLAH nasip eder canımKızlar benim sadece 1 yumurtam gelişmiş 11mm biraz moralim bozuldu. 1den fazla olması şansı arttırırdı değil mi
Aynen kesınlıkle cok olması degıl kalıtesı onemlıMoralini bozma hiç. Bu durum hep psikoloji ile ilgili. Pozitif düşün her zaman. 1den fazla olması evet daha çok sans demek ama nasip kısmet hiç belli olmaz o yüzden hep pozitif ol. Gerisi hallolur zaten
pyaar kesinlikle kaliteli olması önemli..Kaliteli olması önemli canım moralini bozma ALLAH büyüktür. Inşallah ALLAH nasip eder canım