Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İstanbulda okan üni.hastanesinde yaptırıyorum ben de

Merhaba , bende bu hastanede ilerlemek istiyorum. Doktorunuz kim acaba ? Memnun musunuz ?

Birde aşılama için rapor çıkarttılar mı size? İLaçlar ve aşılama ücreti ne kdr acaba *

Selam kızlar, şimdi çıktım hasteneden yumurtalar büyümüş güzelce 18.19.16.12mm yumurtalar var dedi,sorun yok o anlamda.
Barış bey karar veriyor son duruma arayacaklar beni bakalım hayırlısı olsun inşallah

Gayet güzel büyümüşler. Gözün aydın olsun. Bende dün regli ağrısı gibi ağrılar yaşadım şeffaf akıntı vardı kasik ve bel agrım vardı surekli yemek yemek istedim yattım. Ovulasyon günümüydu bilmiyorum ama boş geçirmedim. Yüzümde de böyle bir ışıltı güzellik var bakalım estrofem tablet için 7.gün. bakalım ne olacak

sagol kuzum . ovulasyon olabılır evet ıyı yapmıssın boş gecme bu gunlerı. ınsallahhh Rabbım gonlundekını nasıp eder

Güzel büyümüşler. Tutar da inşaallah

Aynen yumurtlama belirtilerine benziyor

Kızlar benim sadece 1 yumurtam gelişmiş 11mm biraz moralim bozuldu. 1den fazla olması şansı arttırırdı değil mi
Moralini bozma hiç. Bu durum hep psikoloji ile ilgili. Pozitif düşün her zaman. 1den fazla olması evet daha çok sans demek ama nasip kısmet hiç belli olmaz o yüzden hep pozitif ol. Gerisi hallolur zaten

Moralini bozma hiç. Bu durum hep psikoloji ile ilgili. Pozitif düşün her zaman. 1den fazla olması evet daha çok sans demek ama nasip kısmet hiç belli olmaz o yüzden hep pozitif ol. Gerisi hallolur zaten
Aynen kesınlıkle cok olması degıl kalıtesı onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…