• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İkinci canım. Bende bir sıkıntı yok tüplerim falan açık. Eşimin sperm sayısı düşüktü o da düzeldi şu an 83 milyon falan,yıkamada 24 milyonla aşılama yapıldı doktorum sperm sayısı iyi dedi aşılama yaparken ama bizde hareket sorunu var
Bizimde hareket sorunumuz var eşinizin haraketi kaç bizim %15 çıktı ve doğal yolla gebe kalınabilir deyip gönderdiler ama iki senedir hiç gebe kalamadınm

Bizimde hareket sorunumuz var eşinizin haraketi kaç bizim %15 çıktı ve doğal yolla gebe kalınabilir deyip gönderdiler ama iki senedir hiç gebe kalamadınm
Kaç olduğunu tam bilmiyorum ki. Bize de doktorum doğal yolla olur ama bu 2-3 yıl gibi bir zaman alır dedi

Merhaba bende üniversite hastanesinde aşılama yapmayı planlıyorum ama aşılama için ayrı bir ücret mi alınıyor
canım gunaydın, ben ıstanbulda koc unı. hastanesınde asılama oluyorum 3070tl asılama ucretı, test vs yok ıcerısınde

Olsun da maddi olarak gözümüz görmüyor artık. İlk başlarda biz istememiştim, bu sefer biz istiyoruz olmuyor imtihan gibi bir şey işte Rabbim siz değil ben isteyince olur diye bize ders veriyor
evet tabiki artık ınsan maddıyatı dusunmuyor ya bı sekılde halledılır Rabbım nasıp etsınde ınsallah. bızde ılk sene dusunmedık sımdıde ıkı senedır ugrasıyoruz. Rabbim daha fazla bekletmesin inşalaah

evet tabiki artık ınsan maddıyatı dusunmuyor ya bı sekılde halledılır Rabbım nasıp etsınde ınsallah. bızde ılk sene dusunmedık sımdıde ıkı senedır ugrasıyoruz. Rabbim daha fazla bekletmesin inşalaah
Mesela benim kuzenimin 9 sene olmadı o kadar tedavi oldu 1 kere tedaviyle hamille kaldı ama sonra kaybetti bebeğini şimdi tam tüp bebek için araştırmaya yapıyordu hiç ummadığı anda hamile olduğunu öğrendi ve şimdi bir kızı oldu yeni. Böyle şeyleri duyunca yeniden umutlanıyorum bende

Benim eşimde de morfoloji sorunu var ve doktorlar sperm sayısı azsa ve morfoloji %2 altındaysa pek önermiyolar aşılamayı. tutsa bile düşükle sonuçlanabiliyomuş ama tabi yinede Allah'a kalmış bişey denemekte fayda var hepsini ve rapor için de 2 aşılama gerektiği için de bizde deniycez bakalım.
Sperm sayısı normaldi 105 milyondu 1 aydır takviyede aliyor fazlalaşmiştir. Morfoloji %2, hızı % 18

Back