- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
anladım kuzum, ınsallah olur ya benım kardesımde pco vardı rahmı terstı,esınde sperm sorunu vardı amelıyatsız olmaz dedı doktorlar, tup bebek ıcın para bırıktırıken hamıle kaldı kendılıgınden sımdı Güneşimiz 1 yaşında :) ınsallah bızede nasıp olurBende pco var ama femarayla güzel gelişiyor yumurtalarım eşimde sperm az işte artıyor proxeed plus kullanıyor
İnşallah canım nasip her şeyin bir vakti saati var işte dediğin gibianladım kuzum, ınsallah olur ya benım kardesımde pco vardı rahmı terstı,esınde sperm sorunu vardı amelıyatsız olmaz dedı doktorlar, tup bebek ıcın para bırıktırıken hamıle kaldı kendılıgınden sımdı Güneşimiz 1 yaşında :) ınsallah bızede nasıp olur
Evet yaa,nasıp kısmet hersey umarım daha fazla bekletmezİnşallah canım nasip her şeyin bir vakti saati var işte dediğin gibi
Benimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide
Inşallah var dır canım hepiniz guz3l haberler verinBenimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide
ınsallah canım yaa bakalım gunden gune koyulasırsa vardır ınsallah oncekı gıbı olmazInşallah var dır canım hepiniz guz3l haberler verin
ınsallah tutar canımmm dua et bol bol dınlen her gun yarım avakado ye, kabak cekırdegı yogurt yesıllık ye ınsallahBende az önce aşılamamı oldum.bu ay da tutmazsa şubatta direk tüp bebek yapıcam kafaya koydum
Sağol canım inşallahınsallah tutar canımmm dua et bol bol dınlen her gun yarım avakado ye, kabak cekırdegı yogurt yesıllık ye ınsallah
Inşallah canım dua edecem senin için ve diğerleri için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahınsallah canım yaa bakalım gunden gune koyulasırsa vardır ınsallah oncekı gıbı olmaz
Allahh razı olsun canımmInşallah canım dua edecem senin için ve diğerleri için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok şükür iyiyim bende bulantılarım çok var yemek yapıp yiyemiyorum ne yapcam bilmiyorum valla cuma günü kalp atışı için randevum var insalah istedigimiz gibi giderAllahh razı olsun canımm
sen nasılsın nasıl gıdıyor
oyy evet ılk zamanlarda sanıırm bulantı ve yeme sorunu oluyor. ınsallah canımmm saglıkla kavusunÇok şükür iyiyim bende bulantılarım çok var yemek yapıp yiyemiyorum ne yapcam bilmiyorum valla cuma günü kalp atışı için randevum var insalah istedigimiz gibi gider
Yaa doğru diyorsun bende yaşım genç diye istemiyorum falanda böyle böyle nereye kadar ya olmazsa yıllarımız mahvolacak o yüzden denemeye karar verdik tüp bebek bu ay olursakızlar yaşlardan konuşmuşsunuz, kendiliğinden olur bekleyelim diyip yaşı geçenler varmış bildiğiniz :) ben 42 yaşındayım, o dediğiniz yaşı yüksek olanlardanım :) sorunu olan arkadaşlar bir kaç kere aşılama denedi iseniz yaşımız daha genç demeyin çok fazla, benim yıllarım gitti, keşke tüp bebek yaptırsa imişim diyorum, şimdi rapor hakkım da yok, bastırınca parayı yaparlar tüp bebek ama yaştan ötürü tutma ihtimalimde düşük, ayrıca harcayacak para da kalmıyor, yani canlar işin özü kararlarnızı düzenleyin ve planlayın kızlar, gerçekten sonra uğraşması çok yorucu
Asilamadan sonra kaçıncı gün canimBenimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide
Hadi yaaAsilamadan sonra kaçıncı gün canimbende test yaptim tertemiz sasirtmadi
doğru karar canım, bunun sonu yok çünkü ve tutacağının da garantisi yok, 5. ya da 6.tüp denemesi yapanlar oluyor, rahat davranıp sonra olmayınca olmayınca çok üzülüyorlar ki ben aşırı üzgünüm , daha genciz kendiliğinden olur ya diye rahat olmaktan, sadece aşılama ve çatlatma yaptırdım, bir kere 7 kere aşılama olunca 6 kere çatlatma olunca artık yeter demem gerek idi, neyse artık yapacak bir şeyim yok geriye dönememYaa doğru diyorsun bende yaşım genç diye istemiyorum falanda böyle böyle nereye kadar ya olmazsa yıllarımız mahvolacak o yüzden denemeye karar verdik tüp bebek bu ay olursa
Yaa inşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz bebeğinize. başına gelmeyen bilemez bu süreçler gerçekten yıpratıcı. Yaştan dolayı gülüp geçiyoruz eşimle ama bu işin gerçekleride var zaman hızlı ilerliyor bizde 2 çatlatma 2 aşılama denedik olmadı bu ay çift yumurtaydı birdedoğru karar canım, bunun sonu yok çünkü ve tutacağının da garantisi yok, 5. ya da 6.tüp denemesi yapanlar oluyor, rahat davranıp sonra olmayınca olmayınca çok üzülüyorlar ki ben aşırı üzgünüm , daha genciz kendiliğinden olur ya diye rahat olmaktan, sadece aşılama ve çatlatma yaptırdım, bir kere 7 kere aşılama olunca 6 kere çatlatma olunca artık yeter demem gerek idi, neyse artık yapacak bir şeyim yok geriye dönemem
tüp bebeğe de güç yetmiyor bakalım valla hayırlısı
Ben bundan çok çok daha az bir silik çizgiyle öğrendim inşallah koyulaşırBenimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?