Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende pco var ama femarayla güzel gelişiyor yumurtalarım eşimde sperm az işte artıyor proxeed plus kullanıyor
anladım kuzum, ınsallah olur ya benım kardesımde pco vardı rahmı terstı,esınde sperm sorunu vardı amelıyatsız olmaz dedı doktorlar, tup bebek ıcın para bırıktırıken hamıle kaldı kendılıgınden sımdı Güneşimiz 1 yaşında :) ınsallah bızede nasıp olur

İnşallah canım nasip her şeyin bir vakti saati var işte dediğin gibi

Benimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide

Benimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide
Inşallah var dır canım hepiniz guz3l haberler verin

kızlar yaşlardan konuşmuşsunuz, kendiliğinden olur bekleyelim diyip yaşı geçenler varmış bildiğiniz :) ben 42 yaşındayım, o dediğiniz yaşı yüksek olanlardanım :) sorunu olan arkadaşlar bir kaç kere aşılama denedi iseniz yaşımız daha genç demeyin çok fazla, benim yıllarım gitti, keşke tüp bebek yaptırsa imişim diyorum, şimdi rapor hakkım da yok, bastırınca parayı yaparlar tüp bebek ama yaştan ötürü tutma ihtimalimde düşük, ayrıca harcayacak para da kalmıyor, yani canlar işin özü kararlarnızı düzenleyin ve planlayın kızlar, gerçekten sonra uğraşması çok yorucu

Çok şükür iyiyim bende bulantılarım çok var yemek yapıp yiyemiyorum ne yapcam bilmiyorum valla cuma günü kalp atışı için randevum var insalah istedigimiz gibi gider
oyy evet ılk zamanlarda sanıırm bulantı ve yeme sorunu oluyor. ınsallah canımmm saglıkla kavusun

Yaa doğru diyorsun bende yaşım genç diye istemiyorum falanda böyle böyle nereye kadar ya olmazsa yıllarımız mahvolacak o yüzden denemeye karar verdik tüp bebek bu ay olursa

Asilamadan sonra kaçıncı gün canimbende test yaptim tertemiz sasirtmadi

Yaa doğru diyorsun bende yaşım genç diye istemiyorum falanda böyle böyle nereye kadar ya olmazsa yıllarımız mahvolacak o yüzden denemeye karar verdik tüp bebek bu ay olursa
doğru karar canım, bunun sonu yok çünkü ve tutacağının da garantisi yok, 5. ya da 6.tüp denemesi yapanlar oluyor, rahat davranıp sonra olmayınca olmayınca çok üzülüyorlar ki ben aşırı üzgünüm , daha genciz kendiliğinden olur ya diye rahat olmaktan, sadece aşılama ve çatlatma yaptırdım, bir kere 7 kere aşılama olunca 6 kere çatlatma olunca artık yeter demem gerek idi, neyse artık yapacak bir şeyim yok geriye dönemem
tüp bebeğe de güç yetmiyor bakalım valla hayırlısı

kızlar bir şey sorcam, bilgisi olanlar beni aydınlatırmı, ben unuttum valla kafa bir ton olunca, şimdi ovülasyon yaptım da adetime 15 gün var da ne kadar süre sonra birazcık da olsa birşeyler oluyor belirti gibi, benim göğüs şişmesi gibi bir durumum pek olmuyor adet zamanı da çözmeye çalışıyorum

Yaa inşallah en kısa zamanda sizde kavuşursunuz bebeğinize. başına gelmeyen bilemez bu süreçler gerçekten yıpratıcı. Yaştan dolayı gülüp geçiyoruz eşimle ama bu işin gerçekleride var zaman hızlı ilerliyor bizde 2 çatlatma 2 aşılama denedik olmadı bu ay çift yumurtaydı birde sürekli deneyemiyoruz eşim yurtdışında çalışıyor o yüzden bizim için denenecek son çare tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…