• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım eşim diyor olasıya kadar tüp bebek deneyelim doktorumda yaşın erken demişti böylede olmuyor çok kararsız kaldım açıkcası
Benim eşimde tüp bebek yapalım diyor aynı şekilde doktor erken diyor da belli bir yaşa kadar bekleyip o yaştan sonra yaptırıp çocuk sahibi olunabilecekse bu zamanlarda kendimizi yıpratmamız bize yazık değil mi 😏

Benim eşimde tüp bebek yapalım diyor aynı şekilde doktor erken diyor da belli bir yaşa kadar bekleyip o yaştan sonra yaptırıp çocuk sahibi olunabilecekse bu zamanlarda kendimizi yıpratmamız bize yazık değil mi 😏
Erkekler hiç strese gelemiyor ya cidden bide bize bak aşılama tutmaz her ay ayrı hüsran. Aldık bakalım randevu başka doktora yarın görüşmeye gideceğiz.

Cok gensin ben 31olcam Şubat'ta.
İşte böyle böyle olmayıp yıllar geçende var bilemiyorum ama zaten son denememiz eşim birkaç aylığına yurtdışına gidecek. O yüzden yaptıracağız herhalde. Birde ikiz olursa çocuk defterini bir kerede kapatırız bidaha bu stresler olmaz hiç değilse 😂

Yapamadım bi türlü 🙄🙄🙄 zaman olmadi . Hic bir belirti de kalmadı kasiklarim ağrımaya başladı
Benimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide

Eklentiler

• IMG_20211215_121706.jpg
    IMG_20211215_121706.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20211215_115948.jpg
    IMG_20211215_115948.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 41
İşte böyle böyle olmayıp yıllar geçende var bilemiyorum ama zaten son denememiz eşim birkaç aylığına yurtdışına gidecek. O yüzden yaptıracağız herhalde. Birde ikiz olursa çocuk defterini bir kerede kapatırız bidaha bu stresler olmaz hiç değilse 😂
Ay evet eşimde.hep.oyle.diyo ikiz olsa ikisi bir buyurdu diye 😂 bakalım.hayirlisi ya inşallah tüpe gerekml kalmaz hiç birimiz de

Ay evet eşimde.hep.oyle.diyo ikiz olsa ikisi bir buyurdu diye 😂 bakalım.hayirlisi ya inşallah tüpe gerekml kalmaz hiç birimiz de
Hayırlısı canım senin olacak gibi bu ay bence. Tüpte şu şartlarda bana uygun geldi 12500 ortalama dediler ilaçlar hariç ilaçlarıda neredeyse yarı yarıya uygun satan iki yer varmış izmirde. Ee zaten aşılamaya da 2bin+100dolar verdik hep.

Hayırlısı canım senin olacak gibi bu ay bence. Tüpte şu şartlarda bana uygun geldi 12500 ortalama dediler ilaçlar hariç ilaçlarıda neredeyse yarı yarıya uygun satan iki yer varmış izmirde. Ee zaten aşılamaya da 2bin+100dolar verdik hep.
ınsallah bakalım canım ya,
evet tup bebek burda bahcecı vs var ıstanbulda 30bın falan duydum, hayırlısı ınsallah en kısa zamanda nasıp olur ya

ınsallah bakalım canım ya,
evet tup bebek burda bahcecı vs var ıstanbulda 30bın falan duydum, hayırlısı ınsallah en kısa zamanda nasıp olur ya
Ya orasıda iyiymiş aslında baya kişiden duymuştumda şimdi yaptırırsak bu ay plansız bi tüp bebek olacak o yüzden burada yaptırırım eğer olmazsa eşim gelince istanbula ya da kıbrısa

Ya orasıda iyiymiş aslında baya kişiden duymuştumda şimdi yaptırırsak bu ay plansız bi tüp bebek olacak o yüzden burada yaptırırım eğer olmazsa eşim gelince istanbula ya da kıbrısa
canım sızın sorununuz neydı sebepsız mı? evet bahcecııyı cok duydum bende

Back