- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
ay ınsallaahhh guzel haberler alırız yaakızlar kızlar güzel haberler var mı, okudum da test yaptıracaklar var, haydi güzel sonular söyleyin valla ben heyecanlıyım :)
ay bir ovülasyon testi kullanan oldu mu hiç kızlar
Zaten 1 ay daha deneriz sonra eşim işe gidecek 4 ay yok gelince artık devam ederizbnde cok umıtlı degılım ya
aynen canımm nasıp ınsallaahh gıtmeden gebe kalırsınZaten 1 ay daha deneriz sonra eşim işe gidecek 4 ay yok gelince artık devam ederiz
Aynen Insallah güzel olur sonuclarimiz .Bende 100tlye yaptırıyorum her ay abone oldum artıkhadi bakalım senle aynı gün bizim bakalım ne çıkacak canım
İnşallaaahhh amınAynen Insallah güzel olur sonuclarimiz .
ne kadar biraz bunalıma giriyor gibi olsamda bu ay ovülasyon kullandım kuzum ol derse olur Rabbim inşallah hepimizin kucakları dolaray ınsallaahhh guzel haberler alırız yaa
ben kullandım cnaım bır sene ama bır turlu olmadı nasıp, ama kullanıp hamıle kanalda cok var
gırme gırme sakın aynen oyle hıc bellı olmaz bı bakmıssın onunla hamıle kalmıssın oyle cok okuyorum kı asılama tup bebekte tutmayıp kendılıgınden hamıle kalanları.amınnnnne kadar biraz bunalıma giriyor gibi olsamda bu ay ovülasyon kullandım kuzum ol derse olur Rabbim inşallah hepimizin kucakları dolar
ne zaman test yapcan kuzu erken gebelık mı aldın ?Aynen Insallah güzel olur sonuclarimiz .
Dun adet sancim oldu bugun olmadi belim agriyor bide kasigim atiyor 2 husrandan sonra hicbir belirtiyi yorumlayamiyorum kiay hadı ınsallaahh pozıtıflerı gorursun varmı bır belırtın falan
Doğru ya haklısınDun adet sancim oldu bugun olmadi belim agriyor bide kasigim atiyor 2 husrandan sonra hicbir belirtiyi yorumlayamiyorum ki
Akşam yaparım canim annemlere geldimne zaman test yapcan kuzu erken gebelık mı aldın ?
Tamam canım hadi hayırlısı olsun inşallahAkşam yaparım canim annemlere geldim
canım herkeste aynı olmuyor yaa,ne zaman belli olcak kan sonucun :)Bende az önce kan verdim geldim 12.gün. Erken verdim çünkü hiçbir belirtim kalmadı vücuduma boşu boşuna günde 200erden 600mg progestan yüklemesi yapmak istemiyorum. Bu zamana kadar tüm denemelerimde her belirtiyi hissettim ama hiç su gibi akıntım olmadı galiba benim hamilelik belirtim bu olacakkısacası bu ayda çöp oldu sıradaki ay gelsin bakalım
ay benımde son 3 fıtılım kaldı almadımdaBende az önce kan verdim geldim 12.gün. Erken verdim çünkü hiçbir belirtim kalmadı vücuduma boşu boşuna günde 200erden 600mg progestan yüklemesi yapmak istemiyorum. Bu zamana kadar tüm denemelerimde her belirtiyi hissettim ama hiç su gibi akıntım olmadı galiba benim hamilelik belirtim bu olacakkısacası bu ayda çöp oldu sıradaki ay gelsin bakalım
canımm yaptınmı testını ?Akşam yaparım canim annemlere geldim
ayy ınsallah canım yaInsallah sonucunuz pozitif olurolumsz dusunmeyin
hadı hayırlı olsun canım, ınsallaahh sonucun cok guzel olurBnde az once doktordan ciktm cumartesi catlatma pazartesu asilama hayrlisi ile inslalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?