Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bundan çok çok daha az bir silik çizgiyle öğrendim inşallah koyulaşır
İnşallah canım yaa, sabah bidaha yapcam inşallah koyulaşır bide ben beş sn tutmusum on sn oollmasi lazımdı, iş yerinde telaşla yaptım öğlen

Ben bundan çok çok daha az bir silik çizgiyle öğrendim inşallah koyulaşır
Canimm sen kaçıncı günü öğrenmiştin bide ağrın varmiydi regl olacak gibi, sabah beste test yaptım bugün Asilamanin 11gunu.silik.yine biraz netleşmesi gerekiyordu sanki görünüyor mu bilmiyorum,ben çıplak gözle görüyorum .

Eklentiler

• IMG_20211216_045711.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 52
Bence düne göre biraz daha belirgin geldi bana inşallah vardır canım istersen yarın kan ver herşeyin hayırlısı olsun canim

Benimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide
Kiz oburu gercek koyulasmis hadi insallah

Bence düne göre biraz daha belirgin geldi bana inşallah vardır canım istersen yarın kan ver herşeyin hayırlısı olsun canim
ay ınsallaahhh oyleıdr yaaa, gecen ayda bugun test yapmısım yıne sılık cıkmıs umarım yarına koyulasır ya sonra vercem kan dua edın ınsallah

Canım ben tam 11. Günde öğrendim diyorum ya bundan daha silikti kan verdim 23 çıkmıştı bence gidip bi kanda baktırmalısın

Canım ben tam 11. Günde öğrendim diyorum ya bundan daha silikti kan verdim 23 çıkmıştı bence gidip bi kanda baktırmalısın
masalllah canımmm, suan kac aylıksın.

bende yarın yada cumartesı kan vercem ınsallah

Amin inşallah bence beklemenin bi mantığı yok git ver
ay valla evde olsam suan gıtmıstım oyleee bır gaza geldım kı , esım evde olmasa gıderdım ya evde bugun gununu bekle dıyp duruyor delı edıyor benı kolay sankı :) bekle demesı

ay valla evde olsam suan gıtmıstım oyleee bır gaza geldım kı , esım evde olmasa gıderdım ya evde bugun gununu bekle dıyp duruyor delı edıyor benı kolay sankı :) bekle demesı
Bana eşim de öyle demişti ben gizli gizli öğle aramda gidip kan vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…