- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İnşallah canım yaa, sabah bidaha yapcam inşallah koyulaşır bide ben beş sn tutmusum on sn oollmasi lazımdı, iş yerinde telaşla yaptım öğlenBen bundan çok çok daha az bir silik çizgiyle öğrendim inşallah koyulaşır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yaa, sabah bidaha yapcam inşallah koyulaşır bide ben beş sn tutmusum on sn oollmasi lazımdı, iş yerinde telaşla yaptım öğlenBen bundan çok çok daha az bir silik çizgiyle öğrendim inşallah koyulaşır
Canım ben geçen ay iğneden sonra 18.gunde oldumProgesteron fitili birakinca kaç gün sonra adet olunuyor kızlar
Canım bende geçen ay 14.gün bıraktım 17de oldum. Şimdide salı bıraktım beklemedeyimProgesteron fitili birakinca kaç gün sonra adet olunuyor kızlar
Ben de fitili bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum, aşılamadan da 18 gün sonra oldumProgesteron fitili birakinca kaç gün sonra adet olunuyor kızlar
Canimm sen kaçıncı günü öğrenmiştin bide ağrın varmiydi regl olacak gibi, sabah beste test yaptım bugün Asilamanin 11gunu.silik.yine biraz netleşmesi gerekiyordu sanki görünüyor mu bilmiyorum,ben çıplak gözle görüyorum .Ben bundan çok çok daha az bir silik çizgiyle öğrendim inşallah koyulaşır
Bence düne göre biraz daha belirgin geldi bana inşallah vardır canım istersen yarın kan ver herşeyin hayırlısı olsun canimCanimm sen kaçıncı günü öğrenmiştin bide ağrın varmiydi regl olacak gibi, sabah beste test yaptım bugün Asilamanin 11gunu.silik.yine biraz netleşmesi gerekiyordu sanki görünüyor mu bilmiyorum,ben çıplak gözle görüyorum .
Kiz oburu gercek koyulasmis hadi insallahBenimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bide
ay ınsallaahhh oyleıdr yaaa, gecen ayda bugun test yapmısım yıne sılık cıkmıs umarım yarına koyulasır ya sonra vercem kan dua edın ınsallahBence düne göre biraz daha belirgin geldi bana inşallah vardır canım istersen yarın kan ver herşeyin hayırlısı olsun canim
ay ınsallah vardır ya saglıkla devam eder gecen ay kımyasal olunca cok heyecanlanamıyorum. bıde karın agrım var yaKiz oburu gercek koyulasmis hadi insallah
Canım ben tam 11. Günde öğrendim diyorum ya bundan daha silikti kan verdim 23 çıkmıştı bence gidip bi kanda baktırmalısınCanimm sen kaçıncı günü öğrenmiştin bide ağrın varmiydi regl olacak gibi, sabah beste test yaptım bugün Asilamanin 11gunu.silik.yine biraz netleşmesi gerekiyordu sanki görünüyor mu bilmiyorum,ben çıplak gözle görüyorum .
masalllah canımmm, suan kac aylıksın.Canım ben tam 11. Günde öğrendim diyorum ya bundan daha silikti kan verdim 23 çıkmıştı bence gidip bi kanda baktırmalısın
Şuan 7 hafta 3 günlük olduk Bence ver bi an önce sonrasında takibini yaparsınmasalllah canımmm, suan kac aylıksın.
bende yarın yada cumartesı kan vercem ınsallah
maşallahhh Allahım saglıkla kavustursun canımm darısı bızlere ınsallaahhh, yarın verırım belkıde yaŞuan 7 hafta 3 günlük olduk Bence ver bi an önce sonrasında takibini yaparsın
Insallah canimay ınsallaahhh oyleıdr yaaa, gecen ayda bugun test yapmısım yıne sılık cıkmıs umarım yarına koyulasır ya sonra vercem kan dua edın ınsallah
sagol canım benımmmm ınsallah hepımıze en kısa zamnda nasıp olsunInsallah canim
Amin inşallah bence beklemenin bi mantığı yok git vermaşallahhh Allahım saglıkla kavustursun canımm darısı bızlere ınsallaahhh, yarın verırım belkıde ya
ay valla evde olsam suan gıtmıstım oyleee bır gaza geldım kı , esım evde olmasa gıderdım ya evde bugun gununu bekle dıyp duruyor delı edıyor benı kolay sankı :) bekle demesıAmin inşallah bence beklemenin bi mantığı yok git ver
Bana eşim de öyle demişti ben gizli gizli öğle aramda gidip kan vermiştimay valla evde olsam suan gıtmıstım oyleee bır gaza geldım kı , esım evde olmasa gıderdım ya evde bugun gununu bekle dıyp duruyor delı edıyor benı kolay sankı :) bekle demesı
Ya insalllah bebisin tutunmustr bizede guzl habellrlerini verray ınsallaahhh oyleıdr yaaa, gecen ayda bugun test yapmısım yıne sılık cıkmıs umarım yarına koyulasır ya sonra vercem kan dua edın ınsallah