• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bundan çok çok daha az bir silik çizgiyle öğrendim inşallah koyulaşır ❤️
Canimm sen kaçıncı günü öğrenmiştin bide ağrın varmiydi regl olacak gibi, sabah beste test yaptım bugün Asilamanin 11gunu.silik.yine biraz netleşmesi gerekiyordu sanki🙄🙄 görünüyor mu bilmiyorum,ben çıplak gözle görüyorum .

Eklentiler

• IMG_20211216_045711.jpg
    IMG_20211216_045711.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 31
Canimm sen kaçıncı günü öğrenmiştin bide ağrın varmiydi regl olacak gibi, sabah beste test yaptım bugün Asilamanin 11gunu.silik.yine biraz netleşmesi gerekiyordu sanki🙄🙄 görünüyor mu bilmiyorum,ben çıplak gözle görüyorum .
Bence düne göre biraz daha belirgin geldi bana inşallah vardır canım istersen yarın kan ver herşeyin hayırlısı olsun canim🤰🤲😊

Bence düne göre biraz daha belirgin geldi bana inşallah vardır canım istersen yarın kan ver herşeyin hayırlısı olsun canim🤰🤲😊
ay ınsallaahhh oyleıdr yaaa, gecen ayda bugun test yapmısım yıne sılık cıkmıs umarım yarına koyulasır ya sonra vercem kan dua edın ınsallah:KK200:

Canım ben tam 11. Günde öğrendim diyorum ya bundan daha silikti kan verdim 23 çıkmıştı bence gidip bi kanda baktırmalısın ❤️

Back