- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
Negatif canım zatencanım herkeste aynı olmuyor yaa,ne zaman belli olcak kan sonucun :)
ınsallah en kısa zamanda bızlerde kanda pozıtıflerı goruruz kavusuruz kalbımızdekıne canımNegatif canım zaten
Insallah bakalamhadı hayırlı olsun canım, ınsallaahh sonucun cok guzel olur
Insalhhhadı hayırlı olsun canım, ınsallaahh sonucun cok guzel olur
İnşallah canım eşim diyor olasıya kadar tüp bebek deneyelim doktorumda yaşın erken demişti böylede olmuyor çok kararsız kaldım açıkcasıınsallah en kısa zamanda bızlerde kanda pozıtıflerı goruruz kavusuruz kalbımızdekıne canım
yasin kaç kuzumİnşallah canım eşim diyor olasıya kadar tüp bebek deneyelim doktorumda yaşın erken demişti böylede olmuyor çok kararsız kaldım açıkcası
Benim eşimde tüp bebek yapalım diyor aynı şekilde doktor erken diyor da belli bir yaşa kadar bekleyip o yaştan sonra yaptırıp çocuk sahibi olunabilecekse bu zamanlarda kendimizi yıpratmamız bize yazık değil miİnşallah canım eşim diyor olasıya kadar tüp bebek deneyelim doktorumda yaşın erken demişti böylede olmuyor çok kararsız kaldım açıkcası
Daha genç ya 27yasin kaç kuzum
Erkekler hiç strese gelemiyor ya cidden bide bize bak aşılama tutmaz her ay ayrı hüsran. Aldık bakalım randevu başka doktora yarın görüşmeye gideceğiz.Benim eşimde tüp bebek yapalım diyor aynı şekilde doktor erken diyor da belli bir yaşa kadar bekleyip o yaştan sonra yaptırıp çocuk sahibi olunabilecekse bu zamanlarda kendimizi yıpratmamız bize yazık değil mi
Test mi yaptın canimİnşallah canım eşim diyor olasıya kadar tüp bebek deneyelim doktorumda yaşın erken demişti böylede olmuyor çok kararsız kaldım açıkcası
Cok gensin ben 31olcam Şubat'ta.Daha genç ya 27
Ben kan verdim hiçbir belirtim olmayınca hormon yüklemesi yapmak istemedim daha fazla canım negatif zaten sonuçtaTest mi yaptın canim
Yapamadım bi türlücanımm yaptınmı testını ?
İşte böyle böyle olmayıp yıllar geçende var bilemiyorum ama zaten son denememiz eşim birkaç aylığına yurtdışına gidecek. O yüzden yaptıracağız herhalde. Birde ikiz olursa çocuk defterini bir kerede kapatırız bidaha bu stresler olmaz hiç değilseCok gensin ben 31olcam Şubat'ta.
Benimde karın ağrım var ya bide göğüslerim ağrıyor erken gebelik yaptım çok silik bı çizgi var ama tabi emin olamıyorum bu tetsler en ufak hcg yi bile algılıyor ya.yarin sabah denerim bideYapamadım bi türlüzaman olmadi . Hic bir belirti de kalmadı kasiklarim ağrımaya başladı
Ay evet eşimde.hep.oyle.diyo ikiz olsa ikisi bir buyurdu diyeİşte böyle böyle olmayıp yıllar geçende var bilemiyorum ama zaten son denememiz eşim birkaç aylığına yurtdışına gidecek. O yüzden yaptıracağız herhalde. Birde ikiz olursa çocuk defterini bir kerede kapatırız bidaha bu stresler olmaz hiç değilse
Hayırlısı canım senin olacak gibi bu ay bence. Tüpte şu şartlarda bana uygun geldi 12500 ortalama dediler ilaçlar hariç ilaçlarıda neredeyse yarı yarıya uygun satan iki yer varmış izmirde. Ee zaten aşılamaya da 2bin+100dolar verdik hep.Ay evet eşimde.hep.oyle.diyo ikiz olsa ikisi bir buyurdu diyebakalım.hayirlisi ya inşallah tüpe gerekml kalmaz hiç birimiz de
ınsallah bakalım canım ya,Hayırlısı canım senin olacak gibi bu ay bence. Tüpte şu şartlarda bana uygun geldi 12500 ortalama dediler ilaçlar hariç ilaçlarıda neredeyse yarı yarıya uygun satan iki yer varmış izmirde. Ee zaten aşılamaya da 2bin+100dolar verdik hep.
Ya orasıda iyiymiş aslında baya kişiden duymuştumda şimdi yaptırırsak bu ay plansız bi tüp bebek olacak o yüzden burada yaptırırım eğer olmazsa eşim gelince istanbula ya da kıbrısaınsallah bakalım canım ya,
evet tup bebek burda bahcecı vs var ıstanbulda 30bın falan duydum, hayırlısı ınsallah en kısa zamanda nasıp olur ya
canım sızın sorununuz neydı sebepsız mı? evet bahcecııyı cok duydum bendeYa orasıda iyiymiş aslında baya kişiden duymuştumda şimdi yaptırırsak bu ay plansız bi tüp bebek olacak o yüzden burada yaptırırım eğer olmazsa eşim gelince istanbula ya da kıbrısa
Bende pco var ama femarayla güzel gelişiyor yumurtalarım eşimde sperm az işte artıyor proxeed plus kullanıyorcanım sızın sorununuz neydı sebepsız mı? evet bahcecııyı cok duydum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?