Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

merhabalar;

Bende 12 haftamdayım.Ayın 28 inde ikili test için gidicem.Allah ım hayırlısı ile inşallah saglıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bizlere.

selam kızlar,geçen salı doktora gittik.ama moralim çok bozuldu.ne bebeği görebildik nede kalp atışını duyabildik.yarın tekrar gidicez.İnşallah bu sefer herşey yolunda gider.Doktor 2 seçenek söyledi.ya geç döllenme yada bebek gelişememiş dedi.dualarınızı eksik etmeyin olurmu.Allah ım herkesin bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allah bebeğine sağlık versin,sağ sağlim al kucağına.. Kötü düşünme kesin geç döllenme olmuştur. Üzme kendini. Eminim bebişin çok iyidir.

Allah yardımcınız olsun,umarım geç döllenmedir..Her fırsatta söylüyorum bende yaşamıştım çünkü bunu..Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin..

Kızlar siz de benim gibi uyku hali yaşıyormusunuz? Evet çoğu hamilelikte olduğunu duydum bu durumun ama işteyken çok zor oluyor..Şuan kafamı koysam uyurum yeminle..O derece fenayım..Dir de diş ağrım var hafif..Bugün biteydi eyiydi... :)

EDİT:
Profilime resim eklemeyi beceremiyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi lütfen?

Son düzenleme:

canım sakın moralini bozma şimdiden o 1 hafta çok zor geçicek biliyorum ama içini ferah tut..bende benzer bi durumu 2 hafta önce yaşadım.doktor 7. haftamda bebeğin kalp atışını duyamadı birde vajinal ultrasondan bakıyım dedi o zaman belki duyulur,istemesemde onuda yaptırdım ama yinede duyamadı aynı şeyleri banada söyledi,insan hiç ama hiç beklemiyor böyle bir tepkiyi haliyle...banada 1 hafta sonra gel dedi ama ben dayanamadım başka hastanenin doktoruna gittim ve karnıma tutar tutmaz kalp atışını duyduk çok şükür..demek istediğim;cihazlar okadar farklıydıki diğeri nerde bu nerde.
cihazla alakalı bir durumda olabilir seninkide,eğer içine sinmiyorsa başka bir doktorada görünebilirsin

ben geldimmmm nbrsnzzz anne adaylarııı kacgündr giremiodmmm biras rahatsızdık sürekli midem eksiyip yanıo aradada bulantı war demin yorumları okudumda herkesde uyku problemi war anacım bende ne uyku ne bişe gece bile uyuyamıom buara öle iştahsızım hiç doru düzgün beslenemiom

hoşgeldin didem bende tam uykuya hazırlanırken son defa bi bakınıyım dedim:))) mideler fena..bütün gün meyve yiyorum sadece herşey ama herşeymi kokar yaw..az kaldı şu zor günlerin bitmesine..

sağ üst tarafya kullanıcı kontrol paneli var,çıkış düğmesinin yanında ona tıkla canım ordan soldaki menüde avatarı değiştir yazıyor,orda dosya seçe bastığında bilgisayırından herhangi bir resmi ekleyebilirsin,sonra en altta değişiklikleri kaydete tıkla ve kotrol et..umarım yardımcı olabilmişimdir

hoşgeldin didem bende tam uykuya hazırlanırken son defa bi bakınıyım dedim:))) mideler fena..bütün gün meyve yiyorum sadece herşey ama herşeymi kokar yaw..az kaldı şu zor günlerin bitmesine..

hosbulduk cnm ay bende ne uyku ne bişe keske biraz bende uyuyablsem ben meywede yiyemiorm hemen midem yanmaya baslıyo olsun Rabbim sagsalim kucagımza almayı nasib etsinde bunlar tatlı huzursuzluklar gecicek elbet

hosbulduk cnm ay bende ne uyku ne bişe keske biraz bende uyuyablsem ben meywede yiyemiorm hemen midem yanmaya baslıyo olsun Rabbim sagsalim kucagımza almayı nasib etsinde bunlar tatlı huzursuzluklar gecicek elbet

Amin canım..geçicek tabi...fazla uykuda iyi değil uykusuzlukta iyi değil,her bünyede farklı sonuçlar yapıyo bu bebişler,,bazı arkadaşlara soruyorum iştahlarda hiç azalma yokmuş maşallah..sen yinede mideni yakmıcak ama yararlı olcak şeyler yemeye çalış,ceviz fındık vs.

ne yesem bikac saat sora hemen yanma sora eksime sora hafif bulantı sastım kaldım kendimi cok suclu hissediom buara düzenli beslenemiorm die sanki acmıs gibi :) üzülüom walla bnmde cewremde cogu arkdsım öle bi yiyolar bi yiyolar aman nazr degdirmim mas.ne iştahsızlık ne bişe masallah hersei aseriolar tatlım seni uykundan etmim gidiceksn tutmayayım

çok üzme kendini..bu zamana kadar yediklerin bebeğe yetiyormuş zaten bulantıların geçince güzel güzel yersin herşeyden...evet kafamı tutamıyorum artık uykudan:)..iyi dinlenmeler sanada..görüşürüz tekrar

görüşürz tatlım iyi şekerlemelerrr :)

merhaba arkadaşlar,size ,daha doğrusu bu topiğe veda etmeye geldim.dün doktora gittim.bebeğim gelişmemiş.kesenin içinde görülmedi dolayısı ile kalp atışıda duyulmadı.Allah ım böyle uygun görmüş.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Dilerim sizler bebeklerinizi sağlıkla ve hayırla kucağınıza alırsınız.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.kendinize iyi bakın.tekrar görüşmek üzere.sevgiler...

Üzme kendini demek çok saçma ama,bak hamile kalabiliyorsn eminim tekrar anne olucaksın..

Üzme kendini demek çok saçma ama,bak hamile kalabiliyorsn eminim tekrar anne olucaksın..

sağol canım.benimde tek tesellim bu zaten.hamile kalabilmem.İnşallah herşey güzel olacak.sende kendine dikkat et tatlım.herşey gönlünce olsun sevgiler.

2 gün önce dişimin hafif ağrıdığını söylemiştim.Aslında hamile kalmadan önce herşeyi ayarlamış dişçiye gidecektim ama önemli bir durum oldu gidemedim..20lik dişi üstelik gömük,bir de aksi gibi önündeki dolgulu dişim kırıldı,yukarıda da bir 20lik var ama o çıkmış.! Aman allahım kızlar.! Sabahı sabah ettim o gece,nasıl ağlıyorum bağıra bağıra.! Minoset vermişti dr.um ağrı kesici ama faydası yok ki,karanfil koydum yok.! Suratımın sağ tarafını,kulağımı hissetmiyorum ağrıdan..Eşim deliye döndü "birşey yapamıyorum.! yapamıyorum.!" diye..Sabah 6 da eşimin kolonyasını gördüm pamuğa döküp onu bastım düşünün..Uyuştu..Biraz uyudum ve işe geldim..Sonra dr.umu aradım "hemen diş hekimine git o bölgede enfeksiyon iltihap oluşmuş olabilir" dedi..Gittim..Antibiyotik başlandı dr.umunda onayladığı bir ilaç..24 mayısta 3 dişimi birden çekecekler,gömük diş için alt damağı yaracaklar ve dikecekler..

Nasıl olacak bilmiyorum ama bu ağrıyı böyle çekeceğime 1 hafta çekmeye razıyım..Şuanda antibiyotik kullanıyorum,dr.um onay verdiysede içim cız etmiyor değil..

Benim içinde dua edin lütfen..Gerçekten çok rahat geçirenlerde var ilk 3-4 ayı benim gibi olanlarda..Ben çok ağır geçiriyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Allah yardımcın olsn,diş ağrısını bilirim kafayı yedirtir adama..

Bak kendinde ne güzel demişsin "Allahım böyle uygun gördü" diye..Söylenecek çok fazlada birşey yok,inşallah sen de sağlıklı bir bebeğe tez zamanda kavuşursun..Rabbim tekrardan nasip eder inşallah..

Edit: Wish35 yardımın için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…