Ve nihayet kalp atışlarını duyduk bebişimin.!çok acayip bir duyguymuş..genellikle duygulanır anneler beni tuttu bir gülme.! Dr.um"Arzucum kikirdeme.! kayıyor sen kikirdedikçe" dediysede tutamadım kendimi :) Eşimde oradaydı "bakın emre bey bu kalp atışları diğer duyduğunuz seste arzunun kikirdemesi" tren geçiyordu sanki..hızlı.!
Ya ALLAHIN mucizesi gerçekten..İçinde kalbi atan minicik bir canlı olduğunu,sonra onun büyüyüp bebek olacağını bilmek..ÇOk acayipç! ÇOk mucizevi..ALLAH herkese nasip etsin bu duyguyu,bizlerede sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin..
Çok sevindim o mucizevi sesi seninde duyduğuna...Allah bebeklerimize sağlık versin..
bende duydum bende duydummmmm ama cok kısa dinletti pek bişe anlamadım cekemedimdeanne werene kubban olsun kucamn olmuss
ahhh tatlım çooookkk sevindim...bende seni merak ediyorum özel msjda atamıyorum henüz...dimi kaydedilmiyo o an panikle ağlamakla sorularla:)) birdaha gittiğinde yine dinleticek kontrol amaçlı o zaman tedarikli ol:)
ay hiç sorma ya bi sürü sey aklımdaydı ewdeyken gittigimde sorayım dedm anacım doktorun yanında sus pus bibişimi görünce hersei unutuom :) esimin saskınlıgını görseydn simdiye kadar pek bilmiodu ilk defa gördü tuhaf oldu ben bazen diom sen sewmıon falan dio ben hissetmiorm senn gibi sen hissediosun die heyecanlısın ben öle deilim henz farkında deiilim gecen gördkten sonra artık hergn gelio karnımı dinlıobidaakine ne zaman gidecegimi sölemedi telefon acıyım inan bende unutmustum iyiki söledn
o oda zaten hele o ekran dimi napıcağını şaşırıyosun işte:)) eşler garip tepkiler verebiliyo..mesela benim eşimde daha test bile yapmamışken sen hamilesin diyip duruyodu,olur olmadık karnımı seviyordu..bense yok yaw ne bebeği derken ertesi gün dedikleri doğru çıktı..sendede aksi giden birşey yoktur canım ozaman 15 gün sonra dicektir muhtelemen..bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun?[/QUOTE
benmki hala inanmıo hamle oldugma ya tuhaf işte :) ben konusuorm karnımla bazen yanmda durup bakıp gülüo simdi oda alısmıs oksayıp konusuo :) malatyadaım tatlımmm sem
bende kütahyadayım..baya uzakmışız yaww:))
bende kütahyadayım..baya uzakmışız yaww:))
aaaaaaa bende kütahyadayım merkezde misin
ben henüz hiçbirşey almadım bebişime ama hergün girip araştırıyorum zor tutuyorum kendimi almamak için..ama daha çok çok erken...bez için kesinlikle alma derim,en iyi marka bile bazı bebeklerde pişik yapabiliyo,deneye deneye karar verirsin en yakın arkadaşım bu durumu yaşadı çünkü,ama eğer alıcaksan ıslak mendil olabilir bak:)
yada cinsiyeti belli olamadan akınabilcek şeyler ben mesela bu aralar hava nemlendiricilerine bakıyorum bebek için çok faydalı bir cihaz..şimdiden bu tip şeyler alınabilir
merhaba kızlarrrr,,,
bende 9,5 haftalık hamileyim. kalp atışını duyduk herşey normal dedi yarın kontrole gidicez işallah kötü bişey olmaz
ben korkuyorum alışveriş yapmaya eşimde öle çünkü çok olumsuz kötü şeyler duyuyorum, okuyorum sonra onlara bakıp ağlamaktansa ilerde almak daha iyi
işallah allah herkese sağlıklı bebişler nasip ederrr
evet merkezdeyim canım..sen?
ben tavşanlıdayım dr kim kütahyada
hangi doktora gidiyorsun peki canım?[/QUOTEburda tavşanlıda atilla bey var ona gidiyorum ben hastanede çalıştığım için sen kime gidiyorsun merkezde nasıl geçiyor hamilelik ilk mi
hangi doktora gidiyorsun peki canım?[/QUOTEburda tavşanlıda atilla bey var ona gidiyorum ben hastanede çalıştığım için sen kime gidiyorsun merkezde nasıl geçiyor hamilelik ilk mi
bende volkan beye gidiyorum canım...
arkadaşlar nerelerdesiniz kötü bi durumu olan yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?