Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Çok sevindim o mucizevi sesi seninde duyduğuna...Allah bebeklerimize sağlık versin..

bende duydum bende duydummmmm ama cok kısa dinletti pek bişe anlamadım cekemedimde anne werene kubban olsun kucamn olmuss

ahhh tatlım çooookkk sevindim...bende seni merak ediyorum özel msjda atamıyorum henüz...dimi kaydedilmiyo o an panikle ağlamakla sorularla:)) birdaha gittiğinde yine dinleticek kontrol amaçlı o zaman tedarikli ol:)

ahhh tatlım çooookkk sevindim...bende seni merak ediyorum özel msjda atamıyorum henüz...dimi kaydedilmiyo o an panikle ağlamakla sorularla:)) birdaha gittiğinde yine dinleticek kontrol amaçlı o zaman tedarikli ol:)

ay hiç sorma ya bi sürü sey aklımdaydı ewdeyken gittigimde sorayım dedm anacım doktorun yanında sus pus bibişimi görünce hersei unutuom :) esimin saskınlıgını görseydn simdiye kadar pek bilmiodu ilk defa gördü tuhaf oldu ben bazen diom sen sewmıon falan dio ben hissetmiorm senn gibi sen hissediosun die heyecanlısın ben öle deilim henz farkında deiilim gecen gördkten sonra artık hergn gelio karnımı dinlıo bidaakine ne zaman gidecegimi sölemedi telefon acıyım inan bende unutmustum iyiki söledn

o oda zaten hele o ekran dimi napıcağını şaşırıyosun işte:)) eşler garip tepkiler verebiliyo..mesela benim eşimde daha test bile yapmamışken sen hamilesin diyip duruyodu,olur olmadık karnımı seviyordu..bense yok yaw ne bebeği derken ertesi gün dedikleri doğru çıktı..sendede aksi giden birşey yoktur canım ozaman 15 gün sonra dicektir muhtelemen..bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun?

o kadr cok sabırszlanıomki kıs mı erkek mi ona göre gidip alısweriş yabim die buarada hafften karnı cıkan war mı

Valla bende tutamadım kendimi :) İlerisi için aldım birşeyler,kampanyalı ürünler..Şimdi kullanabileceğim ateş ölçer,kundak,alt değiştirme pedi,göğüs pedi var(biberon mama tabağı kaşık indirimdeydi aldım) :) Yeni kundaklar çıkmış görmüşsünüzdür belki netten bebeği emzirirken ve bebeği uyurken baya rahat ettiriyormuş..böyle cırtlı birşey,çok sıkmadan kullanıcam bir süre..

Bez konusunda bende almama kararı verdim..Ama ilerleyen zamanlarda bakım ürünleri alıcam,şampuan,pişik kremi,yağları,ıslak mendil vs vs...ihtiyaç biter mi bitmez...Nemlendirici önemli bir alet..Almadan önce yakınlarımda var olup olmadığını araştırıcam,bebeği olan arkadaşlarım,akrabalarım var önemli bazı ihtiyaçlar onlardan gelecek..Mesela ana kucağı..6-7 ay anca kullanıyor bebişler ve almak gerekiyor,ama yakınlarında varsa bence almaya gerek yok..Bence sizde soruşturun derim..İnsan nete girip bakınca herşeyi almak istiyor ancak biraz masrafları kısmak da lazım..

Kalp atışına gelirsek içinde bebeğinin varolduğunu beirten en büyük kanıt.! Allah herkese nasip etsin bu duyguyu...Aminnn.!! :)

merhaba kızlarrrr,,,

bende 9,5 haftalık hamileyim. kalp atışını duyduk herşey normal dedi yarın kontrole gidicez işallah kötü bişey olmaz
ben korkuyorum alışveriş yapmaya eşimde öle çünkü çok olumsuz kötü şeyler duyuyorum, okuyorum sonra onlara bakıp ağlamaktansa ilerde almak daha iyi
işallah allah herkese sağlıklı bebişler nasip ederrr

Hayırlı olsun Allah bağışlasın diyim..

Benim bir ark.ımda öyle,almıyor hiç birşey,ama bana batıl inanç gibi geliyor böyle şeyler he saygı duyuyorum tabi herkesin görüşüne..Hepsini birden almaya güç yetmez,malum bebek ihtiyaçları çok pahalı oluyor,almasan da olmuyor zamana yaymak bana mantıklı geldi..Pozitif düşünmek iyidir hem,olumsuz düşünmeyin..Bir insanın düşüncesi de olabilecekleri etkiliyor gibi geliyor bana..Yinede herkesin görüşü ayrı dediğim gibi..

Sağlıklı sihatli dünyaya gelsinlerde başka ne isteriz.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…