- 25 Ekim 2009
- 4.464
- 573
- 43
-
- Konu Sahibi izmirlipinar
Selam herkeseee. Birkaç gündür giremedim babamın aniden ameliyat olması gerekti onun yanındaydım. Şimdilik iyi allahtan bir sorun yok. Sizde ne var ne yok?
Bugün ne pişireceksiniz aklınızda bi şey var mı???
bi gün önceden 1 bardak yeşil mercimeği düdüklüde 15 dakika kadar haşladım
ertesi gün çıakrdım buzluktan
salça yağ her zamanki gibi sonra 8 bardak su ekledim kaynayınca 1 çay bardağı erişteyi attım 2-3 dakika bekledikten sonra mercimeği attım
10 dakika kadar pişirdim sanıyorum sonrada azıcık yağda kırmızı pul biber kızartıp üzerine döktüm canım :)
sıcak sıcakkk nde güzel olmuştur ama, ellerine sağlık canım afiyet olsun.
Bu akşam benimde yicek yemeğim yok ama, içimden hiç bi şey yapmakta gelmiuo.
menemen yaparım herhalde.
oske.06 al benden de o kadar işte,
Biz nerdeyse 1 ayı geçiyo gittik seçtik fotografları stüdyo olanları, beğendik albüm yaptıralım dedik anlaştık falan adam cuma gelin alın dedi ....... sonrası malümmmm.....
Bi türlü maddi olarak 300 tl yi toparlayıp gidip alamadık.tam elime para geçio ama daha önemli başka bi şey çıkıyo hadi diyorum boşver, adama da ayıp ettik çok ne yüzle gidip alıcam fotografları bilmiyorum.
ayşecim canım, geçmiş olsun babana.
.
Selam kızlarrr. Ben de dün dip köşe temizledim evisalonu kullannmadığımız için ne zamandır oraya el atmıyordum bu sefer onu da temizledim. Balkonlar tuvaletler çamaşır vs.derken epey yorulmuşum. Sağol cnm bakalım bekliyoruz hala eşimin iş olayında bir gelişme yok.Dün temizledim evi kızlar.
Salonu kapadık ya artık temizlik daha kısa sürüyor.
Salon kocamandı
Herkese iyi haftalar
Ayşecim eşinin işleri yoluna girer inşallah
Mervecim ne güzel söylemişsin allah hepimizin işine bereket hastasına şifa diye. İnşallah bir an önce atlatırsınız sıkıntılarınızı, yeni ev yuva kurmak görüldüğü kadar kolay değilmiş herkeste ayrı bir dert var.Selam kızlar,
anlaşılan herkesin başında bi sorun var
Allah hepimizin işlerine bereket, hastasına acil şifa versin.
Bu gün hava da kapalı, içimde çok sıkkın. Babamın bi kaç borcu var, satılıcak tarlamız falan var, satılsa borçlarını kapatıcak ama satıllmıyo işte.
İş yerine geçen icradan geldiler falan nasıl yardım etsek işin ucundan tutsak bilemiyoruz valla.
Derdimiz büyük ama, derdimizden de büyük Allahımız var diyorum.
İnşallah bu sıkıntılarda da bi hayır vardır, Rabbim hepimizi en kısa zamanda feraha çıkarsın