- 22 Temmuz 2007
- 7.258
- 41
- Konu Sahibi izmirlipinar
Kızlarrrrr kafayı yemek üzereyim. Ah senin ne işin olur açık renk halıyla deli misin niye aldın offff. Oturma odamda krem halı var.bu sabah kalktım bir de ne göreyim. Halının laptop büyüklüğünde bir kısmı tamamen mavi olmuş ayağımdaki çoraplar da mavi ilk defa giymiştim onlar mı boyadı acaba diye düşünürken (ki ayağımda hep terlik olur hiç çıkarmam) dün evde öğrencim vardı ders verdiğim yere oturmuştuk onun pantolonu lacivertti ve yeni alınmışa benziyordu. offffffff kesin o boyadı. Her neyse bir saattir halı sürtüyorum çıktı sayılır ama yine de belli sanki ölcem sinirden
nasıl bir şeyle silsem sizce kızlar ne ile çıkar acaba tamamen?
Bu arada shewall ellerine sağlık eminim güzel olmuştur çorban düdüklü çok pratik eliniz bir kere alışınca bırakamazsınız emin olun.
Benim albümümde var iki tane resim ama salondan onlar bakabilirsiniz. Stüdyo fotoğraflarını nasıl koaybilirim buraya bilmiyorum. Daha annemler bile görmedi. Bir haftadır burda resimler götürüp gösteremedim bir türlü.
Özgecim benim kocada da var azcık odunluk hiç bir şeyi hatırlamaaaaaz kutlamaaaaz bizim de iki ay dolacak haftaya. ne çabuk geçti sanki yaaa
nasıl bir şeyle silsem sizce kızlar ne ile çıkar acaba tamamen?
Bu arada shewall ellerine sağlık eminim güzel olmuştur çorban düdüklü çok pratik eliniz bir kere alışınca bırakamazsınız emin olun.
Benim albümümde var iki tane resim ama salondan onlar bakabilirsiniz. Stüdyo fotoğraflarını nasıl koaybilirim buraya bilmiyorum. Daha annemler bile görmedi. Bir haftadır burda resimler götürüp gösteremedim bir türlü.
Özgecim benim kocada da var azcık odunluk hiç bir şeyi hatırlamaaaaaz kutlamaaaaz bizim de iki ay dolacak haftaya. ne çabuk geçti sanki yaaa