-
- Konu Sahibi Emellzeliha
Çok güzel canım yarın da inşallah keseyi göreceksin zaten doktor belki yapmaz test keseyi görünceEvet canım en son çarşamva günü 575 idi yarın muhtemelen 2000 i geçmiş olur 3 kat civarı artıyordu bugün gidecektim tekrar bakmak İçin ama yeın kontrolüm oldugu için gitmedim
Canım zaten dr bir tek cmt günü istedi ben meraktan iki günde bir tekrar tekrar yaptım acaba beta kaçtan sonra gözüküyorÇok güzel canım yarın da inşallah keseyi göreceksin zaten doktor belki yapmaz test keseyi görünce
Bugün sanki rahmimde değişik bir kasılma oldu çok korktum belki genişlediği içindir bilmiyorum kanama vs yok çok şükür ama hala sürekli tuvaletteyim acaba kanama mı akıntı mı diye bir görsem rahat bir nefes alacağımÇok güzel canım yarın da inşallah keseyi göreceksin zaten doktor belki yapmaz test keseyi görünce
Bilmiyorum ki canım bende baktırmadım kan daha bilmiyorum ne durumdaCanım zaten dr bir tek cmt günü istedi ben meraktan iki günde bir tekrar tekrar yaptım acaba beta kaçtan sonra gözüküyor
Olabilir canım benim pek ağrım yok sadece çok tuvalete çıkıyorum ve göğüslerim çok şişiyor acıyorBugün sanki rahmimde değişik bir kasılma oldu çok korktum belki genişlediği içindir bilmiyorum kanama vs yok çok şükür ama hala sürekli tuvaletteyim acaba kanama mı akıntı mı diye bir görsem rahat bir nefes alacağım
Herkes ağrı va normal diyor ama bakalım canım yarın öğreneceğizOlabilir canım benim pek ağrım yok sadece çok tuvalete çıkıyorum ve göğüslerim çok şişiyor acıyor
Tabiki normal rahim kasılıyor bebek yerleştikçe canını sıkmaHerkes ağrı va normal diyor ama bakalım canım yarın öğreneceğiz
İnsallah canım benimTabiki normal rahim kasılıyor bebek yerleştikçe canını sıkma
Canımm keseyi yolk kesesini gördük geç döllenme olmuş 6+2 olması gerekirken suan 5. Haftada gözüküyor haftaya cmt kalp atışlarını duymaya gideceğiz kısmetseTabiki normal rahim kasılıyor bebek yerleştikçe canını sıkma
Canım hayırlı olsun bak ben sana dedim bebişin seninle dikkat et kendine bol bol su iç öğünlerini atlama haftaya da bebiş gümbür gümbür kalp atışlarını duyuracak inşallah dua et bana bende bebeğimi ve kalp atışlarını duyayım inşallah canımCanımm keseyi yolk kesesini gördük geç döllenme olmuş 6+2 olması gerekirken suan 5. Haftada gözüküyor haftaya cmt kalp atışlarını duymaya gideceğiz kısmetse
Var mı ultrason resim bebişimizinCanımm keseyi yolk kesesini gördük geç döllenme olmuş 6+2 olması gerekirken suan 5. Haftada gözüküyor haftaya cmt kalp atışlarını duymaya gideceğiz kısmetse
İnsallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsinCanım hayırlı olsun bak ben sana dedim bebişin seninle dikkat et kendine bol bol su iç öğünlerini atlama haftaya da bebiş gümbür gümbür kalp atışlarını duyuracak inşallah dua et bana bende bebeğimi ve kalp atışlarını duyayım inşallah canım
Amin canımİnsallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin
Beslenme konusunda filan birşeyler dedi mi canım folik asite devam ediyordun dimiİnsallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin
Eve geçince atarım kuzumVar mı ultrason resim bebişimizin
Canım evet 3 aya kadar devam kalsiyum magnezyum verdi . Beslenme ile ilgili de çiğ işenmemiş ürünler yeme sağlıklı beslen dedi günde bir tane kahve içebilirsin dediBeslenme konusunda filan birşeyler dedi mi canım folik asite devam ediyordun dimi
Canım çok sevindim hadi bakalım inşallah güzel olcak herşeyCanım evet 3 aya kadar devam kalsiyum magnezyum verdi . Beslenme ile ilgili de çiğ işenmemiş ürünler yeme sağlıklı beslen dedi günde bir tane kahve içebilirsin dedi
İnsallah canım benım darısı basına senin kontrolün ne AmanCanım çok sevindim hadi bakalım inşallah güzel olcak herşey
Cuma günü canımİnsallah canım benım darısı basına senin kontrolün ne Aman