Gebeliğe Hazırlık Kaset silik çizgi lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım en son çarşamva günü 575 idi yarın muhtemelen 2000 i geçmiş olur 3 kat civarı artıyordu bugün gidecektim tekrar bakmak İçin ama yeın kontrolüm oldugu için gitmedim
Çok güzel canım yarın da inşallah keseyi göreceksin zaten doktor belki yapmaz test keseyi görünce

Çok güzel canım yarın da inşallah keseyi göreceksin zaten doktor belki yapmaz test keseyi görünce
Canım zaten dr bir tek cmt günü istedi ben meraktan iki günde bir tekrar tekrar yaptım acaba beta kaçtan sonra gözüküyor

Bugün sanki rahmimde değişik bir kasılma oldu çok korktum belki genişlediği içindir bilmiyorum kanama vs yok çok şükür ama hala sürekli tuvaletteyim acaba kanama mı akıntı mı diye bir görsem rahat bir nefes alacağım

Olabilir canım benim pek ağrım yok sadece çok tuvalete çıkıyorum ve göğüslerim çok şişiyor acıyor

Tabiki normal rahim kasılıyor bebek yerleştikçe canını sıkma
Canımm keseyi yolk kesesini gördük geç döllenme olmuş 6+2 olması gerekirken suan 5. Haftada gözüküyor haftaya cmt kalp atışlarını duymaya gideceğiz kısmetse

Canımm keseyi yolk kesesini gördük geç döllenme olmuş 6+2 olması gerekirken suan 5. Haftada gözüküyor haftaya cmt kalp atışlarını duymaya gideceğiz kısmetse
Canım hayırlı olsun bak ben sana dedim bebişin seninle dikkat et kendine bol bol su iç öğünlerini atlama haftaya da bebiş gümbür gümbür kalp atışlarını duyuracak inşallah dua et bana bende bebeğimi ve kalp atışlarını duyayım inşallah canım

İnsallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin

Beslenme konusunda filan birşeyler dedi mi canım folik asite devam ediyordun dimi
Canım evet 3 aya kadar devam kalsiyum magnezyum verdi . Beslenme ile ilgili de çiğ işenmemiş ürünler yeme sağlıklı beslen dedi günde bir tane kahve içebilirsin dedi

Merhaba arkadaşlar
Adetim çok düzensiz 35-40 gün arası oluyorum bazen daha uzun da olabiliyor. Şuan 37. Gündeyim. Kaset test yaptım. Kan vermeyede gittim az önce. Fakat bir kaç kere daha böyle olmuştu. Bunu yaşayan var mı?

Eklentiler

• 107A1876-1598-480A-8AAB-AB92ABAE557B.jpeg
    76 KB · Görüntüleme: 171
  • 5081F964-2B6B-40E6-B1C7-C396410B2BF2.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 174
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…