- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
-
- Konu Sahibi Emellzeliha
Test bozuk olmuş. Evde varsa başka sabah yapınBenim test e de bakarmısınız rica etsem regl 1 gün kala yaptm
Merhaba hanımlar benim adetim 2 gün var bugün kaset test yaptım sabah ilk idrarla resmini paylaşıcaam çok hafif silik çizgi çıktı 5 dk içerisinde ama kuruyunca o kadar belli olmadı bu paylaştığım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç 2 saat sonra baktım kurumuş o halini da cwekip atıcam size şimdi böyle silik çıkan varmı merak ediyorum belim çok ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum çünkü ikinci hafif sarı gibi duran kuruduktan sonra bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum heyecanımı korkumu hoş görün
Canım ever varmış teşekkür ederim 31 haftalığız çok şükürbence var çünkü olmadığı zaman beş dk içerisinde o çizginin çıkması mümkün değil çıkmıyor, istisnalar olabilir garantiye almak için sizin yerinizde olsam sabah ilk idrar ile tekrar test yapardım emin olun daha iyi sonuç alırsınız, şimdiden hayırlı olsun
neden bu kadar geç bildirim geldi anlamadımÇok silik var gibi gözüküyor canım benimde böyledi çünkü adet tarihinden 1 gün önce yapmıştın kaset testle vardı çok şükür 31 haftalıgız
Yaa maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah evet bildirim çok geç düştü yeni gördüm nedense normalde giriyorum Ağustos anneleri diye grup var hatta oraya katıldımneden bu kadar geç bildirim geldi anlamadımdaha önce bu konuyla ilgili konuşmuşuz zaten bende 30 haftalığım
bende oradayımYaa maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah evet bildirim çok geç düştü yeni gördüm nedense normalde giriyorum Ağustos anneleri diye grup var hatta oraya katıldım
Yaa aynı yerde olup sonradan farketmemizbende oradayım
Canım bn çizgi göremedim tekrar kan ver yarın eğer yükseliyorsa vardır resimde çizgi gözükmüyor yada sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap çizgi daha net beli olur canımKizlar benimkinde bakarmisiniz benim 11. Gecikmem var dün kan verdim 0.100 çıktı ondan 5 gün önce 0.5 çıkmıştı bugün ilkkez 2. Bir cizgi gördüm geç dollenmemi ne yapacağımı şaşırdım
Çok dikkatli bakınca gözüküyor çizgi ama var mı yokmu kesin birsey diyemeyiz aşırı silik bi çizgi çünküCanım bn çizgi göremedim tekrar kan ver yarın eğer yükseliyorsa vardır resimde çizgi gözükmüyor yada sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap çizgi daha net beli olur canım
Evet bencede aşırı silik bide kameradan kaynaklida belirsizlesiyor. Eşimde kızıyor kan kalmadı vucuttan bisiyde çıkmıyor diyor napcam bilmiyorum yaÇok dikkatli bakınca gözüküyor çizgi ama var mı yokmu kesin birsey diyemeyiz aşırı silik bi çizgi çünkü
Canım sabah tekrar dene testi bakalım ama erken gebelik testini dene geç döllenmeyse onda daha net çıkarEvet bencede aşırı silik bide kameradan kaynaklida belirsizlesiyor. Eşimde kızıyor kan kalmadı vucuttan bisiyde çıkmıyor diyor napcam bilmiyorum ya
Onda da çıkarsa kan ver gidip ben bebeğimi böyle öğrenmiştim çizgi bu şekilde çıkmıştı adetten 1 gün önceCanım sabah tekrar dene testi bakalım ama erken gebelik testini dene geç döllenmeyse onda daha net çıkar