Gebeliğe Hazırlık Kaset silik çizgi lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar benim adetim 2 gün var bugün kaset test yaptım sabah ilk idrarla resmini paylaşıcaam çok hafif silik çizgi çıktı 5 dk içerisinde ama kuruyunca o kadar belli olmadı bu paylaştığım ilk 5 dk içinde çıkan sonuç 2 saat sonra baktım kurumuş o halini da cwekip atıcam size şimdi böyle silik çıkan varmı merak ediyorum belim çok ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum çünkü ikinci hafif sarı gibi duran kuruduktan sonra bundan 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum heyecanımı korkumu hoş görün 😊
Yani var evet ama kimyasalda olsa testte çıkar canım onu beta artışıyla anlarsın sakin sakin bekle folikasit başla bence

Merhaba arkadaşlar ben polikistik overliyim ... tüp bebekler ikizlerim var.. esim korunuyor ..50 gündür adet olmuyorum yaklaşık 5 6 adet test yaptım .. son çıkanlardan sonradan cizgi oluştu sizce varmi yarina kan versemmi kafam allak bullak oldu

Merhaba arkadaşlar ben polikistik overliyim ... tüp bebekler ikizlerim var.. esim korunuyor ..50 gündür adet olmuyorum yaklaşık 5 6 adet test yaptım .. son çıkanlardan sonradan cizgi oluştu sizce varmi yarina kan versemmi kafam allak bullak oldu
Bilemiyorum canım 10 dk sonra çıkan sonuç yanlış olabiliyor ama gecikme çok fazla bi doktora git bence

Yok bakmadım canım o stres bile insanı etkiliyor sen baktın mı yükselme olmuş mu
Evet canım en son çarşamva günü 575 idi yarın muhtemelen 2000 i geçmiş olur 3 kat civarı artıyordu bugün gidecektim tekrar bakmak İçin ama yeın kontrolüm oldugu için gitmedim

X